Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej serwer Polecam :) wbijajcie na Bete razem szybciej wykryjemy błędy i wymieniajcie je na forum :) SmalecPl mało unikalnych rzeczy ? może prezki pomyliłeś :) Pozdrawiam Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informujcie kiedy robicie reboot..

Wkur...ce są te ciągłe OFFy. Wiem, że to beta, ale dajcie słówko, że za 30 sek reboot, bo tak nagle cofa czynności, które robiłem...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zamiast pisać te błędy tutaj moglibyście ruszyć główką i napisać to na naszym forum, przykro mi ale nie będę śledził mpc bo mam swoje forum :)

Ładne masz podejście do graczy :)

Posiadasz swoje forum ale skoro zakładasz prezentacje na mpc to by wypadało śledzić to co się dzieje i też na tym forum, prawda?

Nie każdy ma ochotę zakładać konta na forum tylko dlatego żeby zgłosić buga, wykorzysta go na własne cele a ty nie będziesz o niczym wiedział.

Czyżby pan leniuszek Sceptyk?

58815786.jpg

Opublikowano

ten serwer to raczej nie jest hard tylko medium/easy patrzac na max lvl i nowe bronie .Ale mimo ze zle opisany to i tak prezka 9/10 bo fajnie sie zapowiada ;)

Opublikowano

Jak się ma dziadowego avasta to wykrywa wirusy, u mnie nic nie wykryło w spakowanym kliencie jak i wypakowanym...oto ss:

flameg.jpg

sorki ale tutaj się mylisz, po pierwsze nie mam avasta, po 2 kaspersky jest nawet gorszy niż avast po 3 wirus jest w metin2client.bin jak sie włącza grę https://www.virustotal.com/pl/file/58a6362c155cd53d6e4c73f3575a4ae335650b94b011e8ac799033add12af764/analysis/ tutaj dowód

Opublikowano

Kocks rozmawiałem z 3 informatykami i mówili mi że najlepszym Antywirusem jest Kaspersky i skoro nic nie znajduje to nie ma zagrożenia ;)Łukasz tak to beta :)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Nie chcę się kłócić, ale z własnego doświadczenia (o ile tak można powiedzieć)wiem, że kaspersky wykrywa niewidzialne wirusy, muli kompa itp. (kasperskiego mam kupionego i stwierdzam, że wyrzuciłem kasę w błoto)

Opublikowano

Widzę, że Team posiada profesjonalnego grafika i używa profesjonalnych programów do tworzenia ikon.

Czyżby jakaś nowa wersja painta? Paint++ :D?

Sygna.jpg
Opublikowano

pobralem clienta ale wyskakuje mi " System Windows ni emoże odnależć pliu metin2client.bin. Upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.

Pomogłem? Daj Plusa , To Nic Nie Boli , A Mnie Zadowoli : )

Opublikowano

Avast lepszy od Kasperskiego ? hahaha :D

Co do tematu , na 100% zagram . Ciekawe połączenie , aby nie padł od ataków

Opublikowano

mam tak samo jak up po wrzuceniu metin2client.bin do folderu ten pseudo patcher usuwa plik :D wtf???

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

to jest HARD ;o

Wygląda na medium :)

to chyba będzie najłatwiejszy hardzik jaki widziałem :D

Serwer wydaje się dobry

zagram i obczaje co i jak :D

oby tylko go DDos'y nie wykończyły :P

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Pograłam trochę i stwierdzam że serwer jest łatwy ale jednak zdobywanie kasy już podchodzi pod hard. Niby ma się wszystko w sklepie ale same dodania bonów już są drogie tak jak inne rzeczy. To pewnie zależy do miejsca gdzie się dropi kaskę ale jak tak sobie bije od 0 do 61 to mam strasznie mało funduszy :P

Denerwujące jest to że jak wywali serwer to cofa zdobyte pieniądze i czasami kasuje nam jakiś itemek z eq, ja straciłam pelerynki i potki ale lvla już nie...niby nic ale jak ktoś zdobędzie jakiś wartościowy item to już będzie mniej zabawnie ;)

58815786.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Grałem chwile. Ten serwer to bardziej Medium. od 0 do 70lvl 200kk i skile po m8-m9

Opublikowano

zauważcie że to beta -.- na normalnym będą mniejsze raty :)
I czemu zawsze DDosy zawsze musza atakowac dobre servy nie rozumie takich popierdolonych ludzi :/

Opublikowano

Grałem chwile. Ten serwer to bardziej Medium. od 0 do 70lvl 200kk i skile po m8-m9

ziomek to chyba w m2 wbijałeś że dropiłeś 200kk i skile m9 hah pozdrawiam wbiłem 66lv max 60kk skile m4 ;)

za wysoka sygnatura

Specjalista
Opublikowano

Jak tyle tego wszystkiego jest to ciekawe ile waży client ?

Kiedy bd dokładny start serwera bo możliwe że nie doczytałem .?

I czy jak bd dropić te skrzynie z Ku to te - bd takie że jak gram mentalem to dropnie mi ku dla mentala czy dla all ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...