Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arnold Boczek, dnia 08 Marz 2013 - 16:23, napisał:

@UP Ty widziałeś kiedykolwiek harda? Czy na pieprzonym hardzie są fmsy +9 u handlarzy? a może rękawice dropa na 10h i PDki? tyyy, a może na hardach są przywolania metków? Już nie wspomnę o potach 100% HP i PE..

To jest easy jak już coś, a hardem to na tym serwie można nazwać jedynie robienie EQ - bekowy serwer.

U handlarzy fmsy są +0. A tak po za tym każdy hard musi wyglądać tak samo?

Skoro na becie były podstawowe raty, to ten serwer jest góra na tydzień albo dwa. Nooo może w porywach do trzech.

Opublikowano

Z prośby wielmożnego pana i władcę Cezara ogłaszam co następuje:
Dnia 8 Marca o godzinie 18 będzie oficjalne otwarcie servera
Poprzedzając start będzie reset postaci
Zapraszamy na Team Speak oraz do expienia

Z wyrazami szacunku
Wierny Gladiator Asmyk

Opublikowano

Nie będzie pierścienia, powtarzane to jest już na każdym kroku.

nie sledze kazdego kroku bo nie mam na to czasu, jednak faktycznie bardzo innowacyjnie sie zapowiada, brak tego pierscienia ktory jest standartem wszedzie to jest innowacja jakby nie bylo :D. A cezar slabo zachecasz ludzi do gry i nie masz sie co dziwic ze malo chetnych, nie kazdy chce grac u kogos kto probuje wywyzszac sie nad reszta, mam tu na mysli naprzyklad twoje zapewnienia o zabezpieczeniach dzieki ktorym nie da sie tu uruchomi bs i tak dalej lub post gdzie karzesz dac wam spokoj i dac pracowac "starszym ludziom". Powinienes robic wszystko zeby ludzie mieli o tobie dobre zdanie i wtedy popularnosc tego serwera moglaby wygladac troche inaczej niż teraz. Moze jednak sam serwer okarze sie bardzo dobry i wtedy mozna liczyc na to ze sie sam zareklamuje. Do tego powinien obchodzic was kazdy gracz, bo pisanie tekstow nie chcecie to nie grajcie tez nie jest zbyt zachecajace. Na serwer wejde i zostane moze dluzej jak bedzie ciekawie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i jak tam start ? :) 18:09 ; d

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Ha ha. Jak ja się cieszę, że w porę zrezygnowałem z gry tutaj. Nooo 130+/- graczy GZ.

Z takimi cenami u npc to daleko zajedziecie. I jeżeli tam były standardowe raty to tym bardziej nie opłaca się grać bo 100lvl wbić można w pare godzinek z PDkiem.

photo261314.png

Opublikowano

Ha ha. Jak ja się cieszę, że w porę zrezygnowałem z gry tutaj. Nooo 130+/- graczy GZ.

Z takimi cenami u npc to daleko zajedziecie. I jeżeli tam były standardowe raty to tym bardziej nie opłaca się grać bo 100lvl wbić można w pare godzinek z PDkiem.

Tutaj się z tobą zgodzę. Ktoś z administracji pisał że yangi i sztabki lecą przyzwoicie na 75 lvlu...no ale jak na początkowych poziomach dostajemy tyle co nic, to niektórzy nie mają ochoty grać bo myślą że tak jest cały czas. Zresztą co ja mam bonować eq dopiero na 75lvlu? Na becie już nie leciało dużo a co dopiero na oficjalu. Ma się wszystko w sklepie ale można się tylko obejść smakiem bo na nic nas nie stać :P

Szkoda że ten serwer nie podchodzi bardziej pod easy bo wizualnie wszystko mi się bardzo podoba :)

58815786.jpg

Opublikowano

Cześć mam problem

Założyłem sobie konto chce się zalogować na świat i pisze mi nieprawidłowa nazwa uzytkownika lub hasła

A loguje się na stronie i wszystko git loguje normalnie

Może ktoś mi pomóc

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Opublikowano

jedyne co mnie dziwi to taka mała ilość ludzi na servie.Administracjo ,reklamujcie wszędzie !!!!!

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

pozdro jak kazdy bedzie tak sie zachowywal ze na serwie jest ledwo ponad 100+ online to raczej ze serwer sie nie rozwinie , a z drugiej strony tez was nie rozumiem teraz nazekacie ze jest malo osob a jak jest za duzo i nie ma gdzie expic to nazekacie ze jest ich za duzo ... ja was w ogóle nie rozumiem

Opublikowano

Jak będziecie mieli takie podejście to się ludzie nie uzbierają, trzeba ten serwer tworzyć ...
500 osób myśli, że jest mało ludzi i nie zagra ... Automatycznie 500 ludzi jest mniej na serwerze .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Serwer się zapowiadał fajnie, ale chociaż nie było opóźnień gra mniej niż 100 osób, a na serwerze konkurencji gdzie były opóźnienia gra 700 osób, a oba startowały wczoraj.

Lecz jest różnica między tymi serwerami, to jest hard, a tam ten easy i to potwierdza fakt, że ludzie wolą teraz easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...