Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legionista92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co zamieniać skoro każdy będzie ją miał? xD

bo jak dla mnie to po co jest handlarz zbrojami jak zborjka na start jest lepsza ??

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficjalny Start serwera LegionMT2 - 8 marca 2013 rok godzina 18:00 !

Zapraszamy i prosimy przekazać informacje dalej !
Pozdrawiamy, Team LegionMT2 !

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Wasz serwer to vps rozwale jakis slabym shellem czy innym gownem stresserem nawet .. wiec baju baju

Tą idiotyczną wiadomością dałeś właśnie informację, że jeśli będą ataki na serwer sprawę należy zgłosić pod Twój adres..

Jeśli nie znasz się na prawie (a większość dzieci/ osób robiących serwery się nie zna) nie wiesz, że za wpływanie w jakikolwiek sposób w sferę prywatną danej jednostki, ograniczanie swobody, niszczenie mienia (wykupiony serwer jest mieniem, płaci się za niego więc jest własnością prywatną), grozi kara pozbawienia wolności do lat jeśli się nie mylę 3 (zazwyczaj odbiega się od tego stosując karę w zawieszeniu, ale jest to już wpis, więc ciężko później jest ^^), oraz zgodnie z kodeksem cywilnym (wcześniejsza kara jest z kodeksu karnego) wszystkie szkody wyrządzone oraz prawdopodobne straty materialne pozostaną zwrócone w formie zadośćuczynienia/ odszkodowania.

Tak więc podsumowując pozbawienie wolności w zawieszeniu + odszkodowanie za wyrządzone szkody i straty spowodowane utrudnianiem/ wyłączaniem/ blokowaniem czy jakimkolwiek innym wpływaniem dającym negatywne skutki czynie.

Zapraszam do atakowania, a odpowiednie skutki prawne zostaną wyciągnięte. Jeśli Cię stać i nie zależy Ci na "czystej karcie" w świetle prawa to ramiona są szeroko otwarte na Twoje głupoty,

Nobelix :)

Opublikowano

I mamy start :DNobelix miałem mu to wypisać ale szkoda mi tego człowieka więc wolałem z Nim nie wchodzić w temat już..

Niech głupie dzieci wiedzą co im grozi -.- A jeśli gnojek nie jest pełnoletni to szkoda rodziców, bo odpowiedzialność zostanie z nich ściągnięta (pełnoprawni opiekunowie), a po co komuś to? A jeśli ma te 16 lat to wpis w papierki dostanie on, ale odszkodowanie zapłacą również rodzice bo dziecko nie będzie miało z czego zapłacić.. Zero myślenia i przewidywania sankcji za swoje postępowanie..

Niby młode to przyszłość narodu, ale z tego typu ludzi to aż się boję co z tym krajem może się w przyszłości stać.

Opublikowano

Wasz serwer to vps rozwale jakis slabym shellem czy innym gownem stresserem nawet .. wiec baju baju

Zamknij morde 10latku pierdolony Jebany cioto, wiesz co mam dla cb super zabawę rozpedz się i pierdolnij Barankiem W Ścianę

z Cb taki haker .jak gówno co jest na trawniku

Opublikowano

Nobelix Ty się boisz? ;) A co ja mam powiedzieć? Osobiście będę "utrzymywał" osoby które teraz są w wieku +/- 30-50 lat - tak sobie strzeliłem...

Widzę jak wygląda to "moje pokolenie" większość osób wagaruje, pali, pije, ćpa, podcina sobie żyły... Następne pokolenie będzie się właśnie od takich ludzi uczyć co sprawi że będą jeszcze gorsi.. Więc co ja mam powiedzieć? -.- Bo właśnie oni będą mnie utrzymywać.. A Polska będzie w jeszcze większej ruinie..

Na servie jeszcze nie zawitałem, jakoś nie chciało mi się psuć przyjemność przy graniu.. beta to nie to samo co oficjal :) Mam nadzieję że jakoś na servie nie było większych problemów typu słaby exp na mapce... ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

sciagnelem klienta ,wypakowalem i jak odpalic?jak daje patcher wyskakuje blad ze niewlasciwie zainicjowane cos tam cos tam...

Opublikowano

Kurcze ludzie to proste jak sznurek w kieszeni hehe nie no przecież jeśli coś pisze to co za problem naprawić?Weź napisz co Ci dokładnie pisze to pomogę :P

Opublikowano

sciagnelem klienta ,wypakowalem i jak odpalic?jak daje patcher wyskakuje blad ze niewlasciwie zainicjowane cos tam cos tam...

daj SS-y tego bledu

Opublikowano

ludzie pomocy !: D patcher sie zatrzymuje podczas patchowania pliku metin2client.t na 85% u góry a 99% na dole. Wiecie o co chodzi ? ;d

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

ludzie pomocy !: D patcher sie zatrzymuje podczas patchowania pliku metin2client.t na 85% u góry a 99% na dole. Wiecie o co chodzi ? ;d

Być może jest to wina antywirusa.
Opublikowano

Naprawde extra serwer,lubie takie hardy z takimi broniami.Jezeli bedzie bez bugow i jakich innych problemow typu navi to powiem ze ten serwerz spelni moje marzenia,idealny pod kazdym wzgledem.

Juz nie moge sie doczekac,jeszcze tylko 10godzin :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie dropi biżuteria. Nie dropią niby te sakwy z SM. Ceny to porażka... Jak taki będzie official, to ja nie gram.

Opublikowano

AveRa

Wejdz na forum serwera i zobacz sobie jakie bugi i nie dorubki sa naprawione a potem pisz ze to jest zjeb... a jak ci to nie pasi to napisz na forum to moze to zrobia a nie walisz niepotrzebnego posta :D

Opublikowano

ale eq calego i max lvl tez nie zrobisz chyba w tydzien :D a o bonach nie wspomne

DLA TYCH LUDZI CO CHCA WIEDZIEC KIEDY START A NIE MOGA TEGO ZNALESC NA PROSBE ADMINISTRACJI :p

http://legionmt2.pl/forum/index.php?/topic/156-oficjalny-start-serwera-legionmt2/

Napisano wczoraj, 22:06

Witam .
Wyłapaliśmy chyba już wszystkie błędy, wiemy co dodać, co odjąć .
Mamy już wszystko ustalone .

OFicjalny start serwera 8 marca 2013 rok godzina 18:00 .
Niestety na razie bez Item Shoop'u . Ponieważ czekamy nadal na stronę główną .

Jutro będzie pisać wszystko na bieżąco .
Start jutrzejszy jest 100% .
Pamiętajcie aby przekazywać informacje dalej o jutrzejszym starcie między innymi na mpc forum gdzie jest najwięcej użytkowników .

Pozdrawiamy, Team LegionMT2 !

Opublikowano

ale eq calego i max lvl tez nie zrobisz chyba w tydzien :D a o bonach nie wspomne

ale w 6 msc spokojnie dam rade a z biologiem raczej nie :)

biolog jak dla mnie zdecydowanie za dlugo

jakie wartosci moga wejsc w 6/7 bon ?

Opublikowano

Tu sie z toba zgodze bo 15h to leka przesada minimum 4 godz 3 godz moim zdaniem nie dlugo ani nie za krutko ale chyba nie przejdzie taki czas ;( a co do 6i7 nie mam pojecia one wlg sa :D??

Opublikowano

Ojjj nie ładnie. Po chamsku wybraliście tą samą datę i godzinę co pewien serwer na literę "T" oj nie ładnie.

Szczerze nie polecam tutaj grać..

Grałem na becie i z początku było fajnie, a potem gówno ale powiem tak :

- yang leci miodzio + sztabki od 75lvla ale ceny?! Ja tam musiałem latać 8razy do v3 żeby wbić 3x kd do pvp bo tak drogo i paliło (dodam, że to beta i raty były zwiększone - strach pomyśleć o officialu).

- moby w av2 biją do 8k z szycia mimo, że mam absy + full na ludzi i broń śr 51 10l (tam działa lud zamiast diabłów)

- nie wyobrażam sobie tam handlu.. PD'ki i inne są u handlarzy przez co handel będzie polegał tylko na "Wymienie zbroje na 150lvl sura na zbroje wojownik 150lvl" taka prawda.

Administracja? Cesar tutaj wychwalał się, że zabezpieczył serwer przed hackami i innymi ścierwami i co?

- Bonus Switcher by padmak (injector najzwyklejszy z google) - działa bez problemu (ID zmianek to nie problem znaleźć bo bs ma funkcję taką)

- Waithack - działa i to prawie każdy

- DMG Hack by HeeH x3 - działa

- Kamermod - działa

Więc słowo administracji to można równie dobrze o kant dupy rozbić bo są niewiarygodni.

ZMODYFIKOWANY TEKST ~~PALUCH~~

"To wiarygodność tworzy dobrego administratora
nie ma tu dla ciebie miejsca jak za ściemą leci ściema
ilu takich leszczy wydaje swoje ścierwa
na siłę pierdolą o swoich wymyślonych zabezpieczeniach"

pis jou

@EDIT : Zapomniałem dodać, że u handlarki jest Tęczowy Kamień (100kk) i Kamień Duchowy (150kk) i wiecie co? tęczak i kamień duchowy to jest to samo.. równie często jara i podnosi tylko o jeden poziom wyżej. Pozdrawiam.

photo261314.png

Opublikowano

@UP Ty widziałeś kiedykolwiek harda? Czy na pieprzonym hardzie są fmsy +9 u handlarzy? a może rękawice dropa na 10h i PDki? tyyy, a może na hardach są przywolania metków? Już nie wspomnę o potach 100% HP i PE..

To jest easy jak już coś, a hardem to na tym serwie można nazwać jedynie robienie EQ - bekowy serwer.

photo261314.png

Opublikowano

Boczek ładny hejter z Ciebie ;)

I tu Cię zaskoczę, na ratach na których graliście były standardowe . Nie podnosiliśmy ich .
Ale zawsze można je podnieść jako "event" .

Yang leci bardzo szybko do 75 poziomu i od 75 poziomu dropią sztabki w bardzo dużej ilości w wysokości 500k , 1kk , 2kk . Więc nie pisz, że nie da się zarobić, bo da się .
Przez 3 dni bety ludzie zrobili sobie bronie ba 95 poziom bez żadnego problemu . Nie wciskaj ludziom kitu . Prosiłbym bardzo .

Na potwory z Av1 oraz Av2 działają bony takie jak "błyskawice, strzały, unik strzał, ludzie, potwory, diabły, niska ilość obrony" - ale Ty tego niestety nie wiesz .
Mało poradników czytasz .

Cezar nie wychwalał sie, że zabezpieczył serwer, tylko pisałem, że usiłuje za wszelką cenę to dziadostwo zablokować .
Poczytaj sobie na stronie Pana Kamer'a , jest tam jeden serwer na który nie dało się wejść przez kamer mod'a .
Co zrobił ? Ominął go i podał tutorial co należy zrobić żeby tam wejść, a serwer ma niezły rozmach i jest w czołówce polskich prywatnych serwerów .

Jeśli nie będzie Cię bolało rozbijanie naszego słowa o kant dupy to bardzo proszę, śmiało próbuj .
Ale to chyba niemiłe uczucie , tak sądzę , wiesz ... Te historyjki o mydle z więzienia , nasłuchałem się Kolego .

Tęczowy Kamień daje Ci skil , jeden skil na P . Masz 70% szans .
Kamień Duchowy podwyższa Ci Polimorfię, Górnictwo , Dowodzenia i inne tego typu rzeczy na poziom [P]erfect ,
Podwyższa je w 100%, jedno użycie i wszystko na P.
Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd .

I nie obchodzi mnie serwer Tuor.
Mają dobrą reklamę to i dużo ludzi .
Widocznie ja takiego doświadczenia w reklamie serwera nie mam. Nie każdy jest idealny .
Nie tworzę serwera żeby być najlepszym, tworzę serwer całkiem różniący się od pospolitych hard'ów bo chce pokazać ludziom, że można stworzyć coś czego jeszcze nie było .
Kiedyś pewien serwer osiągnął potężny sukces z mniej więcej podobnym stylem ulepszeń itp. do tego który możesz znaleźć u Nas.
Dobrze pamiętam ten serwer .

Moim marzeniem jest osiągnąć jego sukces ponieważ sam na Nim grałem i był swojego czasu najlepszym Polskim prywatnym serwerem .
Ten serwer nie jest ze względu pazerności na kasę, to jest projekt pewnego rodzaju spełnienia marzeń o swoim biznesie .
Jeśli jesteś lepszy stwórz swój serwer . Śmiało .
LegionMT2 to coś własnego , w co włożyłem z moim teamem masę pracy, cierpliwości i pieniędzy .
Ty jesteś graczem który gra i dużo - z tego co widzę - narzeka .
My jesteśmy ludźmi który nie chcą grać ale chcą dawać przyjemność gry innym .
Chcemy Was zabawiać, chcemy zaoferować Wam mile spędzony u Nas czas i dzięki motywowi Rzymu - który jest niebywale pięknym motywem - chcemy Was czegoś uczyć , zachęcić do tego tematu w celu między innymi pogłębienia wiedzy, dbamy też o młodsze osoby .

Nikogo na siłę do siebie nie zaciągniemy , każdy ma prawo do swojej opinii .
Satysfakcją będzie dla Nas duża ilość osób .

Podkreślam , hard jest ograniczony do pewnej "sesji" , to musi być tu, to musi być tam .
Ale nie u Nas, to motyw systemu ulepszeń i expa hard łączony z innowacją 4fun'a .

Tyle ode mnie. Start dzisiaj , godzina 18:00 zapraszam .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...