Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu ile razy to mam pisac... 1-2 godziny przed startem patch bedzie pobierac pliki potrzebne do uruchomienia .

1-2 GODZINY PRZED STARTEM !

Opublikowano

O losie serwer jest off i daltego nie możesz grać chwilę przed startem powinno Ci się zacząć pachować.

Opublikowano

a takie pytanie czy tutaj jest anty bs?

Anty bs ??

Nigdy nie słyszałem o takim czymś,jest jakiś nowy system zmiany bonusów z tego co wiem.

Chyba coś takiego jak anty bs nie istnieje :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Anty bs ??

Nigdy nie słyszałem o takim czymś,jest jakiś nowy system zmiany bonusów z tego co wiem.

Chyba coś takiego jak anty bs nie istnieje :)

Najlepiej wywalić zmianki z shopa i dać zmianę u npc , widziałem na jednym serwerze tak.. :) i nie było problemu z bs . :)

Opublikowano

mam pytanie czy znow tak jak na pierwszej odslonie BM bedzie nie do zabicia?

Raczej wyeliminowali wszystkie bugi.

Opublikowano

Zmiana bonusów będzie się opierała na systemie Almantii.

Śmieszne i ty to nazywasz blokadą bs ? Bs normalnie działa, włączasz tylko auto Clicker by kupował zmianki i po sprawie.

xD 

Opublikowano

Śmieszne i ty to nazywasz blokadą bs ? Bs normalnie działa, włączasz tylko auto Clicker by kupował zmianki i po sprawie.

O ile się nie myle to potrzeba jeszcze wpisywać wynik losowego działania matematycznego :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Najlepiej wywalić zmianki z shopa i dać zmianę u npc , widziałem na jednym serwerze tak.. :) i nie było problemu z bs . :)

Ale wiesz że dużo graczy by zrezygnowało z serwera bo bs nie działa, spotkałem się już z wielką ilością postów typu "serwera nie polecam bo nie działa bs" może to jest dobre rozwiązanie ale jak działa bs to i jest więcej graczy a gdy jest więcej graczy to jest i kasa :D.

Najfajniejsze były czasy kiedy nie było bs, był tylko kamer mod ;] wszystko ręcznie się robiło ^^

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

NIe zrobcie kopy i tak serwer dzisiaj nie wystartuje bo beda ddosy i te sprawy ;*

Senthia, Almantia jakoś wystartowała bez takich spraw ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...