Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian2.pl - Reaktywacja serwera marzeń

Grayst

Tilian2  

728 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      462
    • Nie
      127
    • Nie wiem
      139
  2. 2. Czy serwer wymaga nowo?ci?

• Wielu
      248
    • Kilku
      270
    • Nie mam zdania
      114
    • Nie wymaga
      96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yyyy dlaczego usuneliście mapę handlową?;/ Większość była za zostawieniem tej mapki. Co do małż to chyba zostawić.

Ja bym powiedział 50/50, ale nasze słowo zadecydowało. Głównymi czynnikami jest to, że miasta będą z mapą handlową mniej zaludnione, oraz chcieliśmy zostawić standardowy handel w m1.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witajcie.

Od dnia dzisiejszego otwieramy rekrutację na Testera serwera Tilian2.pl. Osoba wybrana na tą posadę otrzyma dostęp do gry w celu sprawdzenia wszelkich bugów oraz innych tego typu niedogodności. Dla bardzo aktywnych testerów jest przewidziana nagroda - na tydzień: 50% doświadczenia, 50% yang, 50% podwójny drop.

Wymagania:

- Każdy tester musi przedstawić MI swoją kandydaturę, którą uzasadni i przedstawi swoje doświadczenie w kilku zdaniach.

- Od każdej osoby wymagana jest jakaś reklama serwera (YT itp.).

- Mile widziane osoby z poprzedniej odsłony serwera.

Miejsc jest ok. 20-25, w zależności od osób, które zgłoszą się na posadę.

Opublikowano

Witajcie.

Od dnia dzisiejszego otwieramy rekrutację na Testera serwera Tilian2.pl. Osoba wybrana na tą posadę otrzyma dostęp do gry w celu sprawdzenia wszelkich bugów oraz innych tego typu niedogodności. Dla bardzo aktywnych testerów jest przewidziana nagroda - na tydzień: 50% doświadczenia, 50% yang, 50% podwójny drop.

Wymagania:

- Każdy tester musi przedstawić MI swoją kandydaturę, którą uzasadni i przedstawi swoje doświadczenie w kilku zdaniach.

Dodam tylko że więcej info, oraz miejsce do składania swojej kandydatury znajdziecie u nas na forum.

Opublikowano

Z tą rekrutacją na testera wszystko fajnie prócz reklamy, w końcu ma testować, a nie nagrywać od razu gameplay'e/przedstawienia serwera czy coś takiego.

Sam bym się zgłosił gdyby nie fakt, że musiałbym coś nagrać, a podejrzewam, że jakbym nie miał widzów (a nie mam bo nie robię filmów z metina) to i tak by mnie nie wzięli.

Opublikowano

Z tą rekrutacją na testera wszystko fajnie prócz reklamy, w końcu ma testować, a nie nagrywać od razu gameplay'e/przedstawienia serwera czy coś takiego.

Sam bym się zgłosił gdyby nie fakt, że musiałbym coś nagrać, a podejrzewam, że jakbym nie miał widzów (a nie mam bo nie robię filmów z metina) to i tak by mnie nie wzięli.

Nie chodzi o jakiś widzów, chodzi też o to że dany tester robi coś, Im większy wkład testera tym lepiej dla niego.

Opublikowano

No dobra, ale tester to tester, a let's player to let's player.

Co ma wykrywanie bugów (bo o to chyba chodzi w becie, ale czytając komentarze administracji to bardziej chodzi o reklamę) do kręcenia i reklamowania serwera?

Nic nie ma.

Opublikowano

No dobra, ale tester to tester, a let's player to let's player.

Co ma wykrywanie bugów (bo o to chyba chodzi w becie, ale czytając komentarze administracji to bardziej chodzi o reklamę) do kręcenia i reklamowania serwera?

Nic nie ma.

Nie musisz reklamować serwera na yt, to był przykład. Szukamy w każdym miejscu możliwości reklamy, bo im więcej graczy tym lepiej. Możesz mieć tak duże doświadczenie, że starczy, iż napiszesz do swoich znajomych i ich poinformujesz. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Nie musisz reklamować serwera na yt, to był przykład. Szukamy w każdym miejscu możliwości reklamy, bo im więcej graczy tym lepiej. Możesz mieć tak duże doświadczenie, że starczy, iż napiszesz do swoich znajomych i ich poinformujesz. Wybór należy do Ciebie.

Ja również daje na przykład YT bo jednak jest to najlepsza metoda reklamy gdy ktoś ma powiedzmy 1000+ widzów.

A Twój przykład "kłóci się" z tym co napisałeś, "wymagana jest", a jak ten ktoś Ci udowodni, że zareklamował?

Jedynym sposobem(tak myślę) byłby system poleceń, chociaż na przykład ja reklamując jakieś serwery, gdzie dostępny jest system poleceń nie nakłaniam do tego aby ktoś akurat z mojego linku się rejestrował.

Nie chcę już więcej się kłócić, wasze zdanie w tym temacie jest najważniejsze, a ja nic nie wskóram dyskutując na forum (myślałem, że od tego jest forum - od dyskusji, ale najwidoczniej tutejsi modowie za spam uważają wszystko prócz swoich postów typu "zamykam".

Opublikowano

Ja również daje na przykład YT bo jednak jest to najlepsza metoda reklamy gdy ktoś ma powiedzmy 1000+ widzów.

A Twój przykład "kłóci się" z tym co napisałeś, "wymagana jest", a jak ten ktoś Ci udowodni, że zareklamował?

Jedynym sposobem(tak myślę) byłby system poleceń, chociaż na przykład ja reklamując jakieś serwery, gdzie dostępny jest system poleceń nie nakłaniam do tego aby ktoś akurat z mojego linku się rejestrował.

Nie chcę już więcej się kłócić, wasze zdanie w tym temacie jest najważniejsze, a ja nic nie wskóram dyskutując na forum (myślałem, że od tego jest forum - od dyskusji, ale najwidoczniej tutejsi modowie za spam uważają wszystko prócz swoich postów typu "zamykam".

nie mamy pewności, ale liczymy, że tym osobom zależy na serwerze i chcą powiększyć jego popularność.

Dajcie lepsza maszyne ....

Maszyna jest bardzo dobra i nie ma możliwości, aby przez nią były lagi.

Opublikowano

Witajcie.

Wymagania:

Podaj link do forum. Nie będe szukał po wszystkich postach.

Opublikowano

Podaj link do forum. Nie będe szukał po wszystkich postach.

wystarczy, że na mpc na pw mi napiszesz.

Opublikowano

Kiedy ten serwer rusza ?

15 marca (piątek)

Ja przypominam ze jest otwarty nabór na Beta Testerów. Więcej info na naszym forum, klikając na ,,forum,, np na stronie Almantia.pl

Opublikowano

Poza tym, że system ulepki broni jest zjebany, są 6/7 bony - których nie nawidzę, oraz 6 skill - psujący PvP , to całkiem ciekawy serwer, ale nie powinniśmy go do Almantii porównywać. Jak dla mnie za dużo "nowości". Jeśli serwer będzie się cieszył sporoą popularnością i usuną dodatkowe bonusy - zawitam na serwerze.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Poza tym, że system ulepki broni jest zjebany, są 6/7 bony - których nie nawidzę, oraz 6 skill - psujący PvP , to całkiem ciekawy serwer, ale nie powinniśmy go do Almantii porównywać. Jak dla mnie za dużo "nowości". Jeśli serwer będzie się cieszył sporoą popularnością i usuną dodatkowe bonusy - zawitam na serwerze.

6/7 bonów nie ma.

Opublikowano

Gdyby było możliwe proponowałbym dodać to z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/814532-tut-szept-po-wiadomosci-na-czacie/ .

To bardzo ułatwi handel.

Ten tut pokazuje jak zrobić obok nicku na chacie napis szept.

Klikasz w niego i otwiera ci się szept.

Fajny bajer ułatwiający grę,.

Na Almantii dodali, może dodadzą tutaj:D

Ogólnie mam dylemat, czy grac na Almantii czy czekać na ten serwer. Może ktoś doradzi?:D

Opublikowano

Na Almantii dodali, może dodadzą tutaj:D

Ogólnie mam dylemat, czy grac na Almantii czy czekać na ten serwer. Może ktoś doradzi? :D

To zależy od tego co lubisz ;) stare dobre hwangi czy nowe zbroje jakie są :)

tak samo czy wolisz pety/system energii/system kostiumów itp ... czy wolisz bez takich nowości sobie grać - ja wolę grać bez tego moim zdaniem jest to zbędne

Jako że grałem na wcześniejszej odsłonie tego serwa to go polecam

Up@ zależy pod jakim względem - tutaj np. exp leci średnio do 105lvl'a + yangi lecą słabo :)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Dobrze ze startuje jakis stary dobry server, taki powrot do klasykow jest fajny.
Nie gralem na 1 odslonie ale tutaj zagram. Fajnie ze nie ma smieci typu pety, system energi, itd itd.
Ale system ulepszeń troszke bym zmodyfikował zeby odswiezyc troche wszystko i przyciagnac wiecej graczy.

Tylko czekac na start, sprzedajemy konta na innych serverach zeby miec na IS'a i od piątku jazda xDD

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Właśnie na Almantii system ulepszeń jest trochę lepszy. Połączyli ładne nowości z trochę starszymi itemami(nieb.stal, hwangi, syriusze itp.) Tutaj też przydało by się coś takiego, tylko wiadomo, że na tam max 150 tutaj 250, więc tych itemów przydałoby się więcej. Ogólnie lubie serwery takie jak np. Diamond(sorry za reklamę), ale tam wieje nudą i przydałyby się jakieś nowości. Tilianowi niewiele brakuje do ideału, bo posiada takie szczegóły, które lubię(np. dungeony, mag. mental u handlarza, 250lvl max, ulepszacze tylko na epiki oraz brak zbędnego syfu)

Czyli tak jak pisałem zmienilibyście troszkę system ulepszeń, a najbardziej brakuje zbroi i broni z Almantii na 150 lvl. Możecie też dodać coś w stylu wymiaru władców.

Chyba poczekam na ten serwer, bo po co tracić czas na Almantii chodź mam tam 80lvl :), najwyżej wrócę.

Opublikowano

Z Almantii zostało dodane:

- Modyfikacja pojedynków

pvp2_zps8830dcc2.png

- modyfikacja czatu

czat_zps5a1148ba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...