Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety strona będzie w Niedziele Zielsko nie wyrobił się w termini z przyczyny zbliżających się matur musiał poświęcić czas nauce

Oficialny start 23 nie ulegnie zmianie

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

mam nadzieje ze wszystko wypali.. serwer gitarka.. tylko lipa ze az 4x przerobka broni to troche mnie przeraza ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

mam nadzieje ze wszystko wypali.. serwer gitarka.. tylko lipa ze az 4x przerobka broni to troche mnie przeraza ;p

W sumie tylko 3 bo bojowego praktycznie się nie liczy też na tym myśleliśmy ale gracze z 100 tez powinni mieć co robić i jakaś motywacja aby wbić 100 lvl jako tako drastycznego wzrostu dmg nie będzie to miało :)

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wam ogłosić, że Beta która miała się odbyć dzisiaj zostaje przesunięta.

Powodem przesunięcia Bety jest Strona Główna serwera.

Grafik, który robi stronę nie wyrobił się z powodów nauki do matury.

Mamy nadzieje, iż nie gniewacie się i poczekacie do poniedziałku (18.03.2013r.).

Z tego względu, że przesunęła się data Beta testów, start serwera nie zostanie przesunięty i będzie w dniu 23.03.2013r.

Pozdrawiamy Team [NewEarth].

xxxx

Opublikowano

Przepraszamy ze tak wyszło ale nie chcemy dawać jakieś pierwszej lepszej strony z rejestracja chcemy żeby ta beta jakoś Wyglądała :D

Zapraszamy na Tsa jak i Forum

Team NewEarth.pl :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Dlaczego strona jest w języku niemieckim? :O

Wszystko będzie normalnie :)

To chwilowo tak wygląda, o nic się nie martw.

Jak widzisz strona jest nie dokończona :D

xxxx

Opublikowano

Ponieważ jest to tekst z Photoshopa aby zobaczyć jak będzie wyglądała czcionka

Dlaczego strona jest w języku niemieckim? :O

Teraz tak

Myslę ze jak do +5 ustawimy 50% i na +9 45% to chyba wszyscy będziemy zadowoleni procent chyba jest odpowiedni albo wejdzie albo nie z bodziami i tak nie będzie tak łatwo wbić

Opublikowano

no tak z +8 na +9

Ale jeszcze to na Becie ustalimy dokładnie

Opublikowano

Start juz za 6 dni to nie tak późno. Szkoda tylko, że takie słabe zainteresowanie serwerem jak wiadomo na hardzie musi być sporo ludzi żeby się fajnie grało a przede wszystkim żeby się handel rozwijał, nikt nie będzie sam dropił wszystkich ulepszaczy i KU jak bedzie grało 300 osób :D

A tak po za tym to serwer wydaje się fajny jak wszystko pójdzie dobrze i bedzie sporo graczy to wbije z kilkoma osobami pograć :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

Kizumi.

Lepiej w poniedziałek niż w ogóle.

Niektóre serwery startują bez Bety i ludzie są.

A tutaj ze względu strony Beta nie odbyła się wczoraj tylko będzie jutro.

Będziecie mieli 5 dni na sprawdzenie serwera, to powinno w zupełności wystarczyć.

xxxx

Opublikowano

no tak ty to figo fago jestes :D moze przypomnimy kto mial itemy +9 pierwszy zawsze ?

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Wszystko ładnie wygląda na "papierze". Do + 5 jest 50%, więc przypuśćmy, ze co 2 ulepszanie spala Ci kowal (choć znając tego pana spali więcej razy :P). Według mnie do +9 nie będzie tak łatwo ulepszyć ...

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...