Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to może Ty będziesz na bocie je dropił, są uczciwi gracze i też chcą dodania i zmianki, egzo... -.-
Wbijam na 100 pro ;)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponował bym z psów usunąć drop tych niebieskich skrzynek z których lecą dodania, zmianki i zwoje egzo bo będą ludzie dropić to na botach.

Jest zrobione ze lvl większy o 10 niz lvl mooba to nie poleci

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Jest zrobione ze lvl większy o 10 niz lvl mooba to nie poleci

Ale co z tego jak będą boty 6 lvle stały na psach jak na ravi, balanti itp i będą dropiły te szkaty... Lepiej z psów to usunąć póki czas, zobaczycie że potem każdy będzie narzekał na boty.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Client mial byc dany na dobry upload ... Z moim netem metin2.PL client sciaga mi sie w 3min po 2.5mb/s .

Na tym Uploadzie po 100kb/s ... To jakies 4h sciagania , lekka przesada .

Poczekam na lepszy Upload , Wtedy ocenie serwer :P

Edited_1.png

Opublikowano

przy 2.5 mb/s sciagalby sie przez 5 min z kawalkiem :) serwer polecam tylko malo chetnych

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

@Ap , Przepraszam bardzo ze nie dopisalem ci jeszcze ile KB po przecinku sie sciaga ,

Co za nie ogar ze mnie ...

Ogarnij ...

Serwer takze polecam bo fajnie sie zapowiada ,

Mala ilosc graczy moze go zniszczyc , Jak bedzie grac 200/300 osob to nie bedzie sensu na nim grac :P

Minimalna liczba wedlug mnie zeby mozna bylo cos na tym serwie osiagnac to 700/800 :D

Mam nadzieje ze bedzie tyle i wiecej :P

Edited_1.png

Opublikowano

Up

Perełki z Małży albo łowimy albo tez z szkatułek poleci nam małż

Drop zobaczymy jak to będzie może i racja ale ustalimy to na becie czy np od 10 lvl gracze nie będą poszkodowani

Opublikowano

Chodziło mi o Pelerynki nie Perełki mały błąd zrobiłem nie ma nic o tym w prezce

PS. Nikt nie będzie poszkodowany jak z psów nie beda leciały te skrzynki. A jak będą boty je dropić to wtedy gracze będą poszkodowani.

EthanaEU2.png

Opublikowano

No serwer całkiem dobrze sie zapowiada ale moim zdaniem wielu graczom przejadło się juz granie na serwerach hard

chodziaz sa taki ludzie ktorzy zagrają Ja niestety nie zagram poniewaz jak juz wspomniałem przejadly mi sie sserwery hard to tyle ode mnie..

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

Prezka ladna lecz nie zagram ;) brakuje tego czegos. Nowe moby? Sa od dawna. Dostepne juz na wielu innych serwerach :) zwykly hadr z ogromna iloscia nie potrzebnych dodatkow

Opublikowano

Prezka ladna lecz nie zagram ;) brakuje tego czegos. Nowe moby? Sa od dawna. Dostepne juz na wielu innych serwerach :) zwykly hadr z ogromna iloscia nie potrzebnych dodatkow

Lepiej klepać na wszystkich innych oklepane tematy :P

Opublikowano

wiedziałem że nie wypali w chu** nas zrobiliśćie....

Pierw sprawdź dokładnie a później pisz :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Mam pytanie czy na start oficjala też bedziemy mieć 200 pele i tego wierzchowca ??

I 2 strawa to ponawiam prośbę o usunięcie dropu taj. Szafirowej Szkatułki z psów w m1 ona w dodatku leci sama do eq wiec każdy bedzie stawiał boty 6-10 lvl i je dropił to bez sensu.

Edit. Znalazłem pierwszy bug.

Za pierwszą misje u biologa Kwiaty Brzoskwini pisze nam że otrzymaliśmy Miecz +9 a dostajemy +3 bez sensu bo na start mamy +6 :)

EthanaEU2.png

Opublikowano

tak ale lew jest na 2 godziny :P nie widać narazie bo nasz client master musiał iść spać jak wróci ze szkoły to poprawimy :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...