Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

We kutas nie wyraźne napisy -.-

Co do serwera to powodzenia z hardem :)

Czy będzie po trutce jakiś nowy set ? Czy podstawowa wersja ^^? -.-

L7VaIos.jpg

Opublikowano

We kutas nie wyraźne napisy -.-

Co do serwera to powodzenia z hardem :)

Czy będzie po trutce jakiś nowy set ? Czy podstawowa wersja ^^? -.-

Właśnie też mnie to ciekawi czy będzie coś po broniach 75. Lecz wydaje mi się, że jak max poziom 105, to raczej nie ma co nowego setu wstawiać... Jeżeli poziom zostanie podniesiony tak do 115lvl to oczywiście coś takiego by się przydało ... Zatruty V2 :P

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Zapowiedź nie długo będzie robiona, na YouTube a prezentacja jak widzicie, powoli nabiera wypełnień oraz nowości , oczekujcie nas. :)

d5729df0516e7.png

Opublikowano

Zapowiedź nie długo będzie robiona, na YouTube a prezentacja jak widzicie, powoli nabiera wypełnień oraz nowości , oczekujcie nas. :)

"Zapowiedź nie długo będzie robiona, na YouTube" - Przez kogo ?? Przez Ciebie?? Jak ty nie umiesz obsługiwać programów do nagrywania co dopiero kręcić filmiki ,

a nie sory ty "nakręcasz filmik czytając całą zapowiedź " każdego serwera , który wychodzi . Robisz z Siebie matołka i spamera na MPC ^^

Co do yt na pewno znajdą kogoś lepszego i profesjonalnego :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

"Zapowiedź nie długo będzie robiona, na YouTube" - Przez kogo ?? Przez Ciebie?? Jak ty nie umiesz obsługiwać programów do nagrywania co dopiero kręcić filmiki ,

a nie sory ty "nakręcasz filmik czytając całą zapowiedź " każdego serwera , który wychodzi . Robisz z Siebie matołka i spamera na MPC ^^

Co do yt na pewno znajdą kogoś lepszego i profesjonalnego :)

Sorry SagariS , ale on/a ma racje przydało by przeczytać parę poradników obróbka itp... , przycinać podczas nagrywania bo to masło maślane wychodzi , ale zawsze masz dobre chęci ; D

Jesteśmy w trakcie szukania YouTubera :)

Chętnych prosimy na forum bądź Ts :D

Oby się znalazł dobry i wypromował ten serwer ; D

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tym "kopiowaniem azmala" skoro Azmal był w połowie własnością Serwera i z tego co wiem, mógł zrobić z plikami co zechce, a akurat mapy są dostępne wszędzie więc to nie problem.

Co do serwa, aktualnie nie mam PC (Spaliłem GTX) i muszę kupić nowy, jednak jak to uczynię na czas (tj. 23 marca) to na pewno wbiję na serwa ze względu na Prezesa i miłą współpracę z nim na Azmalu.

Jedno mnie tylko niepokoi, jak będzie z reklamą i ilością graczy zainteresowanych, no ale zobaczymy.

Opublikowano

microlab połowa ludzi nie czyta prezentacji, i nie wie dlaczego te SS`y się tutaj znajdują.

Reklama niedługo będzie, musimy dokończyć prezentacje i promować na YT, etc.

Zapraszamy na serwer.

Forum i TS już aktywne.

xxxx

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tym "kopiowaniem azmala" skoro Azmal był w połowie własnością Serwera i z tego co wiem, mógł zrobić z plikami co zechce, a akurat mapy są dostępne wszędzie więc to nie problem.

Co do serwa, aktualnie nie mam PC (Spaliłem GTX) i muszę kupić nowy, jednak jak to uczynię na czas (tj. 23 marca) to na pewno wbiję na serwa ze względu na Prezesa i miłą współpracę z nim na Azmalu.

Jedno mnie tylko niepokoi, jak będzie z reklamą i ilością graczy zainteresowanych, no ale zobaczymy.

Również zagram i mam nadzieje że razem jak na azmalu ;) . Od dawna nie było porządnego hard'a aby była jakaś rywalizacja pomiędzy graczami. Myślę że Prezes zrobi dobry serwer i go nie zaniedba.

Opublikowano

Dropimy Medal Konny i klikamy na niego max co 6h a jak pomyślnie to 3h

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Fajnie że hard, fajny team tylko szkoda, że taka słaba reklama.

Róbcie już zapowiedzi i filmiki z serwera, żeby było to 300 graczy.

Nie podoba mi się design clienta (etc), mam nadzieje, że zmienicie na taki jak jest na PLu :)

Opublikowano

Zapowiedz troszkę krótka ale chyba na głównej prezentacji tak nie będzie mam nadzieje

no i te napisy na żółto coś trudno wyczytać za bardzo litery złączone ;) ale zapowiada się ciekawie :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Ja wiem tyle, że serwer nie padnie przez ddosy na starcie bo Prezes ogarnie :)

Na serwerze nie ma nic specjalnego (po tej prezce, może oficjal będzie lepszy), lecz można dać szanse i zagrać. Wiem, że 2 dobre ekipy mają tu wystartować w Chunjo, więc będzie z kim rywalizować i bić się pod dozo ;)

Opublikowano

Dziś dodam ssy paru nowości o opisze trochę więcej co i jak tylko jak nasz grafik wróci :P wiec czekajcie do wieczorka będzie już fajniejsza zapowiedz

planujemy wypuścić zamknięta betę dla hmm 10 osób zęby posprawdzać stabilność niektórych rajdów/wyzwan

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Póki co reklama mnie przeraża... Ciężko mi uwierzyć w to, że w 2 tygodnie z 4 przeglądających temat zrobi się 400, ale poczekam. Szkoda, bo chciałem pograć na serwerze kolegi.

Opublikowano

Nie tylko roski zostały wprowadzone na serwerze jako nowość.

Jest jeszcze kilka rzeczy, które niebawem zobaczycie :)

xxxx

Opublikowano

No ale z tymi roskami to nie zły pomysł. A gdzie będzie można zdobyć takie roski?

Szkoda, że konia się robi co 3\6 h! Ale zapowiada się świetnie! Dobra prezentacja! Wbiję na 100%!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...