Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włodziu w tej waszej ankiecie nie można głosu oddać jak coś ;) A jak na szkic ładnie wygląda ta strona. A z bestami to lepiej jakby było większe % na drop :)

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorki nigdy nie bawiłem się w moderowanie na forum zaraz to naprawie a co do bestow tez tak mysle :P

bo jak to ma być hard to o itemki trzeba się postarać :D

Dalej czekamy na wasze Propozycje :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

A co do tych ksiąg brakuje mi gardów gdzie masz 55 ku do G, więc jestem za tym żeby było 55 ku do G :)

Opublikowano

Wiesz zaznaczam 55 ku daję głosuj i pisze, że nie mam uprawnień do głosowania a e-mail mam aktywowany :) Więc dodałem posta bo nie zauważyłem, że można pisać myślałem, że zablokowane jest ^^

Ps: Ok widzę, że już działa :)

Opublikowano

Exp ma się tak

1-10 91 Expa
10-20 350 Expa
30-40 1050 Expa
40-60 5040 expa
60-80 10550 expa
80-90 15500 expa
90-105 22500 expa

10 lvl 33k Expa
20 lvl 472k expa
30 lvl 2,1kk expa
40 lvl 6,8kk Expa
50 lvl 15,3kk Expa
60 lvl 32,7kk Expa
70 lvl 85kk expa
80 lvl 286kk expa
90 lvl 743kk expa
100 lvl 2,1kkk i tak do 105

Wystarczy sobie podzielić np na 40 lvl jeśli bijemy mooba z lvl 50 to 6,8kk/5050=1346 moobów jeśli poziom potwora jest większy od naszego o 5 potem do liczby trzeba dodać + 10 % czyli prosta matematyka

teraz na przykład bierzemy v2 pająku

Potworek ma lvl 68 zakładają ze bijemy tam od 70 lvl czyli -20% straty w PD 15500*0.8= 12400pkt expa

85kk/12400=6847 moobów więc

a 100 lvl ma się tak 2,1kkk/22000=95454 moobów

chyba wszystko jasne :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Stary jesteś za mądry jak na kogoś kto zakłada serwer ^^ Ja jestem taki pusty, że nic nie rozumiałem hehe, ale z tego jak wyliczyłeś ile moobków trza ubić to zdaje mi się, że to może być jeden z nie wielu hardów co ma exp hard :)

Opublikowano

Stary jesteś za mądry jak na kogoś kto zakłada serwer ^^ Ja jestem taki pusty, że nic nie rozumiałem hehe, ale z tego jak wyliczyłeś ile moobków trza ubić to zdaje mi się, że to może być jeden z nie wielu hardów co ma exp hard :)

Poprostu wyjaśniłem wielu osobą jak został ustawiony exp czy wolał byś np dostać odpowiedz exp jest x razy większy od PL ?

Opublikowano

Ja bym wolał dostać taka odpowiedź : ) Oczywiście zagram i ciekawi mnie w jakim krol. najwiecje ludzi?

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Poprostu wyjaśniłem wielu osobą jak został ustawiony exp czy wolał byś np dostać odpowiedz exp jest x razy większy od PL ?

Wiesz dla mnie to obojętnie, ale dobrze, że podałeś w ten sposób przynajmniej więcej ludzi zaczai o co biega.
Opublikowano

powiem tak ziomki i ziomeczki jesli Microptaszek bedzie u was w team to dlugo nie postoicie jak on zacznie swoje swawole po drugie to zlodziej :) ale ja i tak go lubie bo mimo wszystko dostarczy dla czlowieka smichu :D

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Zapraszamy Dziś Godzina 20 Rozmowa z Całym Team na temat serwera odpowiemy na każde Wasze Pytania :D

Ts : 5.135.190.216

@Wasyi: To już tajemnica :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

@Wlodziu

Jak się skończy ta "konferencja" na TS to na forum załużcie taki temat jak Faq, czyli pytania które padały na TS i odpowiedzi na nie :)

To będzie pomocne gdyż nie wszyscy mają TS, albo o 20 nie mogą wejść na TS :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Kiedy uzupełnicie prezentacje nie wiadoma jakie zbroje,bronie,co na start dostajemy,czy są skrzynie ucznia,jaki drop ze skrzyń ?

Opublikowano

Dziś o 20:00 zapraszam wszystkich na serwerowego TS`a.

Będzie można pogadać z każdym członkiem Administracji serwera i zadawać różnorakie pytania.

Jeżeli jesteście chętni to zapraszam:

5.135.190.216

xxxx

Opublikowano

W tym poście przedstawie zawartość szkatułek z Metinów Bossów i przy expie

Nr1 Bossy

7s4xfg.jpg

Nr 2 Metiny

f6t0u5.jpg

Nr 3 Mooby

7hpg65.jpg

Opublikowano

Bogdan będzie dropił oddzielnie

Zapowiedz dziś będzie przedstawiała 100% co jest na serwerze zostało tylko zrobienie Ss npc system ulepszeń i bardziej się rozpisać o dropie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...