Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm z tego co widze to tym Lwem można handlować na oficjala powinno być to zablokowane bo nikt nie będzie robił konia tylko będą przekładać Lwy z lewych kont :)

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście, niektóre rzeczy naprawdę mi się spodobały np. System Gildii oraz Medali Konnych :) Serwer nie wygląda na słaby a ja w sumie z chęcia zagram ze względu na to jak się prezentujecie, ale mam dwa pytania:

1.Jak wam idzie reklama multimedialna jak i pisemna ?
2.Jeżeli dobrze patrzę to nie macie IS. Sami na siebie zarabiacie czy macie zapłacone na serwer na dość długi okres czasu ?

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Czemu wszyscy dodają teraz te głupie, przewracające moby? :s
Moglibyście dodać do normalnego dropu z mobów jakieś szkatułki(heksagonalne np.), a z nich niech lecą rady, perły itp.
Urozmaićcie jakoś ten exp. :s

Opublikowano

Spokojnie to jest narazie beta :) wszystko się dopracuje

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Z metków słaby drop troche. Ubiłem 2 metki 25lvl na 14 i nawet 1 KU nie poleciało nic tylko KD +0/1.

No i biolog do naprawy.

Za 1 misje pisze że otrzymaliśmy Miecz +9 a dostajemy +3

Za 2 misje pisze że otrzymaliśmy Mnisią +9 a dostajemy +3

Za 3 misje pisze że otrzymaliśmy Miedziany naszyjnik +9 a dostajemy +3

No i tym Lwem można handlować troche bez sensu bo nikt konia nie bedzie robił :D

3 metek i znowu nic

j9k1jo0l3feq.jpg

Niby miało leciec po kilka KU z metków a 3 metki i 0 KU mam.

Ubiłem też kilka bestów na 15 lvlu i dropu też 0 nawet jelonek nie poleciał. Drop gorszy niz na PL ;p

EthanaEU2.png

Opublikowano

Aj aj aj Spokojnie wszystko jest poprawione Przy resecie bedzie all jak mialo byc :P a reset zaraz gdzies :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Aj aj aj Spokojnie wszystko jest poprawione Przy resecie bedzie all jak mialo byc :P a reset zaraz gdzies :D

Ok ok tak tylko zgłaszam bo widzę, że słaby drop chyba po to jest beta :D Ogólnie gra się przyjemnie i jest duzo ciekawych rzeczy o których nie chce mi się pisać po to jest beta żeby pisać o tym co jest źle lub co jest do poprawienia a nie po to żeby pisać co jest dobrze i czego nie zmieniać tak mi się wydaje.

PS. 4 metek i znowu 0 dropu

Popsuliście nasionka teraz będe padać :D

EthanaEU2.png

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś w tym, chcecie zrobić epickiego harda to zróbcie system ulepszeń z metin2.pl, a nie dodajecie więcej broni żeby było więcej ulepszaczy w is..

Opublikowano

Nie rozumiem czegoś w tym, chcecie zrobić epickiego harda to zróbcie system ulepszeń z metin2.pl, a nie dodajecie więcej broni żeby było więcej ulepszaczy w is..

System ulepszeń został zmieniony wywalona zostało 1 bron teraz jest tak Bojowy-Syriusz-Nowa Bron na 90 lvl

Ulepszaczy nie będzie w IS do Nowych przedmiotów

Opublikowano

Pisze to po raz kolejny że z bestów nie lecą bronie na 30 lvl ubiłem pełno best. Łuczników i kilku best. Specjalistów i ani jedna broń na 30 lvl nie poleciała jedynie 2 halabardy z Best. Specjalistów. Nawet na pl bym juz miał kilka broni na 30lvl a tu nic.

Na oficjalu jak bedzie tam latać pełno ludzi to juz wgl wydropienie czegoś bedzie graniczyć z cudem.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Pisze to po raz kolejny że z bestów nie lecą bronie na 30 lvl ubiłem pełno best. Łuczników i kilku best. Specjalistów i ani jedna broń na 30 lvl nie poleciała jedynie 2 halabardy z Best. Specjalistów. Nawet na pl bym juz miał kilka broni na 30lvl a tu nic.

Na oficjalu jak bedzie tam latać pełno ludzi to juz wgl wydropienie czegoś bedzie graniczyć z cudem.

poprawimy to

Opublikowano

u mnie jest napisane, że serwer off, prawda? :/ chciałem ogarnąć betę sobie...

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

to dajcie działająca strone......

Spróbuj wejść na strone z końcówką index.php czyli coś takiego newearth.pl/index.php :)

Może pomoże :>

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...