Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+9 45%? Jeżeli na serwie nie ma bodzi to powinno być maks 25% na +9. 45% to ja wbiję całe eq na +9 w 3 dni.

Jak nie ma bodzi to co będą tylko metale na Hardzie ??

Wydaje mi się, że tu beda tylko bodzie wiec nie bedzie tak łatwo zrobić item na +9 nawet jak bedzie z +8 na +9 45% to wex jeszcze zrób item na +8. Zrobisz +8 i spalisz na +9 i znowu masz +7 i znowu ulepszacze itp. Mniej niz 45% raczej nie powinno być :)

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyliłem się, chodziło mi o metale, że skoro nie ma metali to powinno być tak czy siak max 25%. Wy chyba nie wiecie o czy mmówicie, bo ja widzę że to miał być Hard a robi się Medium/Easy... Nie wiem na którym hardzie jest 45%, na PL jest 10% na +9 bodajże, a jakoś ludzie lataja z eq +9 i to też ulepszane bodziami. To jest tylko ułatwianie sobie życia, które nie ma sensu, gdyż jak wszyscy wbiją szybko skille i eq to będzie nuda. Jedynym celem będzie to expienie, żmudne i nudne. Hard powinien być ciekawy, a nie że gra kończy się za chwilę, bo każdy szybko eq powbija.

Opublikowano

Wbije dopiero 2 dni po starcie serwera, bo na ataki to szkoda wbijać!

Ataki? hmm mogę ciebie zapewnić ze takich nie będzie :DD

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Każdy serwer się chwali że ataków nie będzie albo się obronią a zawsze jest lipa...

heh to się przekonasz :D każdy server to nie znaczy ze nasz tez ma taki być :D

Ps: Male Zabezpieczenie :D

Male zabezpieczenie jak by ktoś chciał grac na innym cliencie niż naszym albo jakoś go modyfikować :DDD

Pierw client sprawdza czy nie został jakoś edytowany czy tez nie gracie na innym cliencie

Blok.png

Jeśli nic nie edytowaliśmy w cliencie odpali się normalnie gra

ale jeśli np dodaliśmy kamer moda pojawi się coś takiego

Blok1.png

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Strona podobna do strony serwera Azm*l.pl :)

No tak tego nie ukrywam Strona Azmala była pierwszą na nowych skryptach zielska Nasza jest 2 Stroną z nowej serii zielska tak samo stare jego strony inna grafika ale nawigacja na stronie podobna

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

a co z reklamą na yt ? miała być miała być a na razie NI MA !

Podpinam sie do pytania kolegi

Serwer hard musi miec dobra reklame bez tego ani rusz...

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Reklama będzie po co reklamować bete lepiej Oficiala

Tak ale chyba lepiej zacząc reklamować wcześniej a nie po starcie czy 2 dni przed.

Za 5 dni start a zainteresowanie serwerem jest bardzo małe.

W sumie w tej prezce jest wiecej postów od administracji tego serwera niż od potencjalnych graczy.

Serwer ogólnie wydaje się fajny raczej wbije jak bedzie sporo graczy, chyba, że bedzie 300 online to nie :D Nie zamierzam sam sobie dropić KU, ulepszaczy itp Na hardzie musi być sporo ludzi żeby on wypalił.

EthanaEU2.png

Opublikowano

heh to się przekonasz :D każdy server to nie znaczy ze nasz tez ma taki być :D

Ps: Male Zabezpieczenie :D

Male zabezpieczenie jak by ktoś chciał grac na innym cliencie niż naszym albo jakoś go modyfikować :DDD

Pierw client sprawdza czy nie został jakoś edytowany czy tez nie gracie na innym cliencie

Blok.png

Jeśli nic nie edytowaliśmy w cliencie odpali się normalnie gra

ale jeśli np dodaliśmy kamer moda pojawi się coś takiego

Blok1.png

Taaa zabezpieczenie . Ktoś kto jest mądry zmieni nazwe pliku i może grać na modzie , no chyba że na to też macie zabezpieczenie to sory,

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Czekamy jedynie na Zielska w Piątek mówił ze w Niedziele wieczorem będzie więc beta w Poniedziałek narazie robi sami jesteśmy niezadowoleni ale czekamy.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Proponował bym z psów usunąć drop tych niebieskich skrzynek z których lecą dodania, zmianki i zwoje egzo bo będą ludzie dropić to na botach.

EthanaEU2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...