Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiec tak jak mówiłem miałem dodać parę nowości na serwerze jakie są a wiec proszę miałem dodać to wieczorem ale ze wczoraj był dzień kobiet nie dałem rady przepraszam a i jeszcze grafik nie był wczoraj nasz w stanie wiec dodaje na żywca :DDD

System Zgłoszeń

Zrobiliśmy go w celu wyłapania każdego kto będzie próbował grac na hakach nie ma litości dla takich osób a wiec do sedna

1. Wstępnie udajemy się do kowala ( Później będzie to Tantos ) tam mamy Opcje zgłoszenie po kliknięciu w nią pojawi się nam takie okno

zgloszenie1.png

1.1

Pojawia nam się takie okno klikamy w zgłaszam i mamy takie okno

zgloszenie2.png

1.2

Wybieramy Kategorie

Haki = Jeśli widziałeś kogoś kto uzywał jakiś haków

KamerMod = jeśli ktoś założył gildie nie mając potrzebnego poziomu

Skargi = Jeśli widziałeś kogoś kto nie stosuje się do regulaminu gry albo jeśli masz uwagę jakaś do nas do teamu

Obrazy = Jeśli ci ktoś obraził albo groził w życiu realnym będą nakładane za to kary w formie blokady chatu

Gra = Jeśli znalazłeś jakiś błąd w grze to wybierasz ta kategorie

Później pojawia nam się nowe okno

zgloszenie3.png

Wpisujemy nick danego gracza który według was nie stosuje się do regulaminu

następnie będą nowe 2 okna wpisujemy treść oco nam chodzi dokładnie co dana osoba złe robi

Jeśli wszystko dobrze zrobimy pojawi nam się takie coś

zgloszenie4.png

Teraz radze zapisać ten numer zgłoszenia bo będzie tam on potrzebny do sprawdzenia stanu zgłoszenia

2. Sprawdzanie Zgłoszeń

Na samy początku mieliśmy do wyboru zgłoszenia albo sprawdzenie stanu zgłoszenia

klikamy "Sprawdź stan Zgłoszenia" i pojawi nam się takie okno

zgloszenie5.png

Wpisujemy Otrzymany numer zgłoszenia który dostaliśmy jak pomyślnie zostało wysłane zgłoszenie

następnie system sprawdza czy wszystko się zgadza jeśli wszystko jest ok to będzie takie okno

zgloszenie6.png

I to koniec Czekamy aż ktoś z teamu rozpatrzy nasze zgłoszenie Pozytywnie albo Negatywnie

Mała zmiana w chacie gildyjnym

Jako lider piszemy na kolor niebieski oto efekt

gildia.png

Rajdy gildyjne będę pokazane na naszym kanale youtube

będziemy się bawić w kręcenie filmików na yt

ale mamy 2 osoby które będą robić dla nas filmiki maja troszkę sobków wiec myślę ze będzie dobrze :D

System Elitarnych

Polega on na walce z elit Bosami

dobrze teraz wytłumaczę dokładnie oco chodzi

żeby np Ognisty Król chciał nam oddać swoja dusze musimy mieć założony Podkreślam założony Pierścień Elitarnych nie wystarczy mieć go tylko w eq

po założeniu pierścienia i zabiciu ognistego króla dopniemy taki item jest na to 50% szanselit4.png

To jest dusza Bossa w tym przypadku Ognistego Króla ale jak nie udam nam się to będzie takie coś

elit3.png

Dobrze a wiec mamy już Dusze bossa udajemy się do Pierwszego miasta do Tanatosa i przeciągamy na niego nasza dusze

elit5.png

Po tym wyświetla nam się okienko czatu takie

elit6.png

Mamy opcje ze chcemy z nim walczyć tylko uwaga ten boss będzie dozo mocniejszy do swojego poprzednika

po kliknięciu w opcje Tak chce udamy się na osobna mapę

ta mapa wygląda tak i na niej pojawia się elitarny boss

elit7.png

Oto ona po pokonaniu elitarnego bossa pojawia się komunikat

elit8.png

I to tyle może dodamy jeszcze parę udoskonaleń do tego ale wszystko w swoim czasie

Kody Promocyjne

co jakiś Czas będą rozdawane Kody promocyjne w Formie np 1942561 za wykorzystanie tego kodu dostaniesz nagrody

ale jakie to już zależy . Kody promocyjne otwierasz jak questa po lewej stronie masz go

wygląda on tak scrolik.png

Po otworzeniu jego będziesz miał takie okno

Kody.png

Masz tutaj parę opcji

Opcja jak zdobyć Kod po klknieciu w nią dowiesz się jak zdobyć dane kody

opcja Wykorzystane Kody

Wyglada tak

kody1.png

Tutaj dowiesz się jaki numer kodu jest już wykorzystany będziemy podawać kody np tak

Kod Numer 1 : 12393512

Jak klikniesz wcześniej mam kod to okna wyglądaj tak

kody2.png

wpisujesz kod Sam numer Kodu po czym otwiera ci się nowe okno

takie

kody3.png

po wpisaniu danego Kodu wybierasz który to był numer kody

po czym system sprawdza czy jest poprawny jak jest poprawny to zobaczysz napis

ze kod jest poprawny!

Hmm to tyle więcej dowiesz się w grze :D

Medal Konny

Na naszym serwerze zrobiliśmy rozwiązanie na każdym hardzie dropisz medal i robisz normalne misje konne a po co ? zęby ludzie

kupowali w is odrazu military i bojowce a tutaj nie oto chodzi drop medali został poprawiony bo jest mały% szans ale bez przesady

ze w godzinę wydropicie 40 medali czy tam ile po kliknięciu w medal będzie takie okno

medal.png

Jak poprawnie przeczytasz medal konny to będziesz mógł czytać go ponownie za 6h

przy typowym " Zawiodłeś" będziesz mógł go ożyć ponownie za 3h

Te godziny mogą uledz zmianie jeszcze

Jeśli będzie pomyślnie to będzie ci pisać ze gratulacje udało ci się

no dobra ale kiedy będę wiedział ze mogę znowu już czytać co he ?

A na to mamy rozwiązanie :P

Proszę oto ono :D

medal2.png

to tyle co do medali

Zakladnie Gildi

Hmm co tutaj dużo pisać ? zauważyliśmy ze na każdym servie gildie są zakładane aby były po 3-5 członków jaki w tym sens gildia to jest tak zwana rodzina która ma ci pomagać tak ? ( Przynajmniej tak jest w anime :D) wiec u nas zęby założyć gidlie pierw musisz wykonać misje

zaklda.png

Ten kto podejmie się tego zadania nie będzie w stanie zrobić tego w 1 dzień (Samemu) z pomocą członków przyszłej gidli będzie mu łatwiej

a wiec myślimy ze to dobre rozwiązanie

masz jakieś pytanie ? dokładny quest jest w grze i w grze się dowiesz co musisz zrobić :D

Hmm narazie tyle :D nie lupie pisać zapowiedzi no ale jak każdy w team ma lenia to ktoś musi tak :D

ktoś pisał ze nie warto grac na tym servie ze tour 100x fajniejszy i bardziej zabezpieczony a co się stało? 1 dnia już mieli ataki :D z którymi

nie mogli sobie poradzić nie chodzi mi tutaj o zniechęcanie :D ale tak to jest jak ktoś pomyśli w ten sposób hmm zrobię zajebisty serwer od strony

graficznej i questow i będzie grało milard osób no ok ale zostaje kwestia zbezpieczeń :D co do tego mogę wasz zapewnić ze nasz prezesik :D

zabezpieczy serwer ze nie będziecie odczuwać żadnych ddosow i tym podobnych spraw to tyle po więcej zapraszam na forum do rejestrowania

się jak i na ts często tam siedzę wiec zapraszam

Jeśli pojawiły się jakieś błędy to przepraszam ale pisałem to na szybko bo nie jestem sam w domu tylko z dziewczyna :D

ehhhh te kobiety :DDD

proszę o lajki :D

@up

Strona jest ciągle w budowie robi ja nam znana osoba dowiecie się później jaka :D

Macie jakies propozycje?

Piszcie w Temacie Czekamy

Team NewEarth.pl

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Załóżcie Fan Page serwera, i nie dawajcie możliwości zrobienia kd+5,psują aby atmosferę gry,jak na razie zajebiście mi się podoba :)

Opublikowano

A ulepki są takie same jak na PL, że od 5+ ulepki potrzebne czy jakoś inaczej zmienione?

Dodajcie informacje dotyczące biologa: Co ile się oddaje i jakie nagrody.

Opublikowano

Załóżcie Fan Page serwera, i nie dawajcie możliwości zrobienia kd+5,psują aby atmosferę gry,jak na razie zajebiście mi się podoba :)

Fan page jest tylko trzeba go zacząć prowadzić :DDDD dziś ruszy mam nadzieje pełna para :D pomyślimy nad tymi kd +5 albo zmniejszyć ich wartości np żeby kd defa+5 nie dawał 100 defa tylko np 25

i tym podobne

A ulepki są takie same jak na PL, że od 5+ ulepki potrzebne czy jakoś inaczej zmienione?

Dodajcie informacje dotyczące biologa: Co ile się oddaje i jakie nagrody.

System up taki jak na pl tylko z tym ze będzie quest na takie słabsze ulepszacze typu kawałki klejnotu czy coś

będzie na zasadzie zabij np 100 dzikich slugow wtedy dostaniesz 1-2 kawalki

Biolog będzie co 1/2/3/4 h z tym ze pomyśleliśmy ze poco dawać np żeby po 12h mija sie to z celem gra nam sprawiać przyjemność a nie mieć 60 i u biologa oddanych 7 zębów np

biolog jest estetycznie edytowany prze nas owiele ładniej wygląda niż normalny :D

CaM

Opublikowano

Jak widzicie na naszym serwerze pojawiło się kilka nowości i to nie koniec :)

Serdecznie zapraszamy na forum jak i TeamSpeak.

xxxx

Opublikowano

Serwer wydaje się całkiem fajny raczej zawitam tylko pytanko jak z koniem?

Na naszym serwerze zrobiliśmy rozwiązanie na każdym hardzie dropisz medal i robisz normalne misje konne a po co ? zęby ludzie

kupowali w is odrazu military i bojowce a tutaj nie oto chodzi drop medali został poprawiony bo jest mały% szans ale bez przesady

ze w godzinę wydropicie 40 medali czy tam ile po kliknięciu w medal będzie takie okno

medal.png

Jak poprawnie przeczytasz medal konny to będziesz mógł czytać go ponownie za 6h

przy typowym " Zawiodłeś" będziesz mógł go ożyć ponownie za 3h

Te godziny mogą uledz zmianie jeszcze

Jeśli będzie pomyślnie to będzie ci pisać ze gratulacje udało ci się

no dobra ale kiedy będę wiedział ze mogę znowu już czytać co he ?

A na to mamy rozwiązanie :P

Proszę oto ono :D

medal2.png

to tyle co do medali

xxxx

Opublikowano

Ok dzięki ci Hasty za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanko co do broni 30 dropią tylko z bestów? A jak tak to jakie są szanse na drop? ( może było gdzieś w postach, ale nie chce mi się czytać 5 stron :) )

Opublikowano

Ok dzięki ci Hasty za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanko co do broni 30 dropią tylko z bestów? A jak tak to jakie są szanse na drop? ( może było gdzieś w postach, ale nie chce mi się czytać 5 stron :) )

Dokładnie, podpinam się do pytania o bronie 30, a także bronie 75 (mam nadzieję, że tylko i wyłącznie riper i niebieska śmierć?)

Ja mam pytanie bo trochę nie ogarniam, na start 1 lvl konia dostajemy?

Opublikowano

Reklama nie jest taka wcale zla jak na 4 tysiace wyswietlen + to zapowiedz serwera + startuje on pozniej

Te 4-5 osob przegladajacych to nie problem przeciez tysiac osob nie bedzie caly czas ogladac tego samego -.-

Opublikowano

Spoko będzie reklama na stronie innego serwa

Azmal

gdyż prezes był długo właścicielem i w ramach podziękowań i szacunku będzie reklama, a tam teraz 3000 online więc na pewno będzie ok :)

Opublikowano

Niedługo jak prezes ustawi dokładnego dropa z metków i bossów to nakręcę Wam filmik jak będzie wyglądał Drop :)

Oczywiscie jesli Team sie zgodzi :D

A ja polecam ze wzgledu na panam up - Microptaka. Z pewnościa zagram by kolejny raz plakal jak skopie mu dupe w pvp :]

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Widać masz dobry powód by grać by zabić go w Pvp ^^ Zanim eq se zrobisz to trochę czasu ci z leci :)

Ps. Nadal nie dostałem odp. na pytanie z broniami 30 :)

Opublikowano

Widać masz dobry powód by grać by zabić go w Pvp ^^ Zanim eq se zrobisz to trochę czasu ci z leci :)

Ps. Nadal nie dostałem odp. na pytanie z broniami 30 :)

Hmm z broniami będzie standardowo tylko teraz będzie mała ankieta czy chcecie np żeby było ich więcej Bestów czy żeby było więcej % szans na dropa ich ?

CaM

Opublikowano

taki małe promo jak będzie wyglądała strona

czki2w.jpg

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

taki małe promo jak będzie wyglądała strona

czki2w.jpg

Nawet mi się podoba, tylko to tło mogło by mieć ciut "żywsze" barwy (nasycone) :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Na naszym forum została dodana nowa ankieta zapraszamy

Zapraszam do robienia kont na forum i siedzenia na tsie :D

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...