Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj macie Link do xa

x

Jeśli dajesz jakikolwiek plik na forum jesteś zobowiązany dać do niego skan.

Opublikowano

Bardzo przyjemny serwer. Nie grałem na becie ale po prezentacji można wiele wywnioskować. Ciekawy serwer się zapowiada. Mam nadzieje, że będzie te 1000 osób. Bardzo fajnie, że wychodzi hard z takimi nowościami. Nie wiem jak można tutaj nie zagrać. Nie wypowiem się na temat strony..po prostu przepiękna! Pozdrawiam

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Jedyne co mnie zastanawia to moje lekkie przypuszczenia. Czy mi się wydaje, czy na prawdę aby wbić np. 50 poziom będziemy musieli expić około 30h?

około 20 chyba, że zatrzymasz sie na metkach albo coś.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Niby 2 dni przed startem (czyli w sumie jutro) ma być jakaś lepsza reklama. Zobaczymy do startu jeszcze 3 dni.

Jak narazie zainteresowanie serwerem nie powala.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Niby 2 dni przed startem (czyli w sumie jutro) ma być jakaś lepsza reklama. Zobaczymy do startu jeszcze 3 dni.

Jak narazie zainteresowanie serwerem nie powala.

jak będzie 150 osób to nawet nie ma co zaczynać .

Opublikowano

No jak bedzie 150 to tak. Ale serwer jest bardzo dobry, brak bugów itp wszystko dopasowane, przyjemnie się gra, fajne misje, sporo nowości itp jedyne czego mu brakuje to ludzi więc myślę, że jak zrobią dobrą reklamę i wystartują bez problemów to i ludzie się znajdą.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Liczba graczy się nie liczy, co z tego że T*or.pl miał 1k graczy jak 3/4 to WH/DH i exp bugi...

Może grać nawet 200 graczy, ważne żeby serwer BYŁ STABILNY bez bugów bez haxów i nie drogiego isa ;] Jeśli serwer postoi stabilnie tydzien bez żadnych wpadek to gracze sami przyjdą. Sam zawitam jeśli spełnicie te szczegóły co napisałem i ma nie być BS'a wole mieć itemy typy 2k hp i 15 miecze max niż widziec gimbaze jak jedzie HP i 4x15... bo odpaliła bota jak poszła do szkoły

Opublikowano

Zapraszam na serwerowe forum, zaczynają się konkursy :)

Wczoraj zrobiłem małe ZUO dla graczy, wiem że to Beta ale chciałem wam umilić grę :D

Zapraszam również na serwerowy TS, tu jest dopiero zabawa:

5.135.190.216

xxxx

Opublikowano

Polecam dodać drop zmianek i dodań 1-4/1-5 bonów z mobów, bo wydropić szkaty i zrobić sobie eq to jest nie lada wyzwanie... Niech administracja zwróci na to uwagę :)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Polecam dodać drop zmianek i dodań 1-4/1-5 bonów z mobów, bo wydropić szkaty i zrobić sobie eq to jest nie lada wyzwanie... Niech administracja zwróci na to uwagę :)

takie coś jest juz dodane :) jedynie 5 bon leci z bossów

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

no gram na becie i z mobów jeszcze nie poleciała mi ani jedna zmianka i dodanie, poza tym prosiłbym o zwiększenie respu metinów 2-3 krotnie, bo będzie dużo ludzi i dużo ku potrzebne, bo jest 55 ku do g co zwiększa zapotrzebowanie na metiny... :)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Z mobów Leca takie skrzynki a z nich dodania i zmianki. Lecą dosyc dobrze i raczej tego nie trzeba zmieniać

A co do metków to z metków tez leci wiecej KU w m2 po 2/4 na dolinie po 3/5 KU z 1 metka.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Serwer trzeba dosyć dobrze obmyślić. Jest to serwer hard jedny mały błąd i nawet wielu graczy będzie odchodzić. Nie kierować się tym ile osób będzie " na starcie " . Jeżeli ten serwer to co wszystko ma jest w 100% naprawione, zero bugów to gracze z dnia na dzień będzie co raz więcej. :)

sygnaturabyy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...