Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chodzi o ku tylko o metki.... :)

Wiem ale po co więcej metków jak z jednego metka możesz wydropić nawet 5 KU a na wyższych metkach pewnie i około 8/10.

PS. Ja bym zmienił KU na instrukcje bo Instrukcje można łączyć a KU nie i bedzie syf w eq. Ubijesz 10 metków i full eq w KU.

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłbym za tym aby serwer wystartował w piątek. Napewno zaowocowało by to większą ilością osób na starcie.

Opublikowano

Byłbym za tym aby serwer wystartował w piątek. Napewno zaowocowało by to większą ilością osób na starcie.

Powiedź mi jaka jest różnica między 1 dniem? Jeżeli gracz będzie chciał tutaj zagrać to zawita. Nie ma co zmieniaj daty startu, nic to nie da - uwierz.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Powiedź mi jaka jest różnica między 1 dniem? Jeżeli gracz będzie chciał tutaj zagrać to zawita. Nie ma co zmieniaj daty startu, nic to nie da - uwierz.

W sumie trochę różnica jest, ja to widzę tak. Piątek popołudnie-wieczór (16-18) większość graczy wraca ze szkoły czy pracy i zmęczeni po całym tygodniu chętnie otwarli by sobie piwo, sok czy co tam kto preferuje i pograli na serwie.

Mi to szczerze obojętnie kiedy serwer ruszy, fajnie jakby w sobote nie później niż w godzinach popoludniowych, gdyż jak to w sobotę, normalni ludzie wychodzą :D

Co do serwa mam pytanie, jaki system KU został wybrany? 55KU w tym rady i zwoje dostępne, czy 10KU co 12/24h bez rad i egzo?

Opublikowano

Właśnie to w piątki najwięcej ludzi wybiera się na imprezy ;)

Dużo wyświetleń - najwięcej z tego co widzę z wszystkich wychodzących serwerów. Mimo wszystko i tak raczej dużo ich nie będzie..chodzi o graczy..

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ja tam bym wolał start w piątek

Dlaczego?

Przez sobota można pograć a w niedziele już wypada się troszke pouczyć do next tygodnia.

A tak to ruszy w sobote wieczór a w niedziele będzie troche mało ludzi na serwerze.

Opublikowano

Ja tam bym wolał start w piątek

Dlaczego?

Przez sobota można pograć a w niedziele już wypada się troszke pouczyć do next tygodnia.

A tak to ruszy w sobote wieczór a w niedziele będzie troche mało ludzi na serwerze.

jaka sobote .. sobota to imperza w piatek jest git

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

myślicie, że poradzicie sobie z tak słabym łączem? żaden hejt, po prostu pytam.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

myślicie, że poradzicie sobie z tak słabym łączem? żaden hejt, po prostu pytam.

Metin nie potrzebuje wiele zasobów łącza :)

przeliczenie porste 2mbps=200-250 graczy bez lagów :) 25 mbps to ponad 2,5 tys :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Na forum cały czas będzie ta pogrubiona czcionka?
Planujecie jakiś autorski styl na forum czy zostanie podstawowy?

Opublikowano

Na forum cały czas będzie ta pogrubiona czcionka?

Planujecie jakiś autorski styl na forum czy zostanie podstawowy?

Tak styl pod forum będzie autorki praktycznie taki sam jak stronka

Opublikowano

@up
Nie martw się o ataki :)

Zaufajcie nam , że na serwerze naprawdę warto zagrać , mimo ,że takie mobki już są na innych serwerach , my mamy inne udoskonalenia.

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Ale ataki wam je zapchają.

No nie wiem testowałem juz i botnet 6gbps nie dał rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...