Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jak z dropem broni na 75? Tylko riper?

2.Bronie i zbroje będą takie same jak na metin2beta?

1. Bronie 75 -- Rajdy,Wyzwania gildijne, Dungeony i Riper :P

2. Tak ale poza nimi mam jeszcze zamiar dodać jeszcze 1 rodzaj zbroji naszego autorstwa :P

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A macie zamiar robić jakąś reklamę na YT? Wydaje mi się, że serwer hard bez tego dużej popularności nie zdobędzie ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

A macie zamiar robić jakąś reklamę na YT? Wydaje mi się, że serwer hard bez tego dużej popularności nie zdobędzie ...

Tak mamy zamiar prowadzić własny kanał ale pierw ludzi zbierze nam inna osoba która ma już trochę subskrypcji na yt :P

Piszcie swoje propozycje odnośnie servera wysłuchamy was na dniach Rusza Forum i Teamspek

Hejty-- Off Dobrze :D

Ps: jak by ktoś znal dobre anime pisac na privka z wielka chęcią obejrzę :D

Co do Prezentacji będzie dzisiaj dokończona :D

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Zapowiada się...nudnie. W zasadzie nie ma nic nowego co by przyciągnęło uwagę gracza. Teraz trzeba narobić szumu żeby serwer mógł zaistnieć bo jak wam wbije z 200 osób to nawet nie będzie z kim porozmawiać na czacie :(

58815786.jpg

Opublikowano

Zapowiada się...nudnie. W zasadzie nie ma nic nowego co by przyciągnęło uwagę gracza. Teraz trzeba narobić szumu żeby serwer mógł zaistnieć bo jak wam wbije z 200 osób to nawet nie będzie z kim porozmawiać na czacie :(

Ten serwer to hard. W takich serwerach najfajniejsze jest to, że dropi się ku, chodzi się na DT i trzeba grać z innymi bo samemu dungeonów nie przejdziesz. Żadne wymyślne nowości nie są potrzebne :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jest kilka nowych rzeczy, ale widzę że niektórzy nie przeczytali prezentacji która nie jest skończona :)

Zapraszam na forum i Team Speak.

xxxx

Opublikowano

Również polecam ten server.

Administracja odpowie na każde pytanie, widać że się stara.

Zapraszam też na forum, aby być poinformowanym na bieżąco.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

z pewnością zawitam i mam wielką nadzieje , że serwer wypali :)

@ mogę szczerze polecić administrację , jest ogarnięta +

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

W tej prezentacji nic nie ma ciekawego, niczym nie zachęcicie do gry.

Widać , że się nie znasz ja wole tradycyjnie , a nie , że gra w metina to jest jak cs

1. Bronie 75 -- Rajdy,Wyzwania gildijne, Dungeony i Riper :P

2. Tak ale poza nimi mam jeszcze zamiar dodać jeszcze 1 rodzaj zbroji naszego autorstwa :P

Dokładnie jak na PL'u tzn. z ripka ; D

SagariS MOD O JA PIERDO** NIE GRAM TU !!!

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Serwer oki , nic mu nie brakuje ... tylko reklamy/rozgłosu

A tu postawie jedno wielkie ALE !

SagariS Moderatorem ?!?!?!?!?!

Przecież to dupoliz i mogę się założyć , że jak wystartuje coś nowego odrazu ucieknie tam a Was zostawi z gołym tyłkiem ...

Ode mnie to tyle , nie zagram przez tego rumuna

xDEcNt1.png

Opublikowano

HAHHA ŻENADA ANI JEDNEGO WŁASNEGO SS'A
Wszystko pokopiowane beznadziejnie
dvzn.jpg
Cos nie wyszło tutaj pisze jeszcze COPRGITH @ 2012 Azmal

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

Serwer oki , nic mu nie brakuje ... tylko reklamy/rozgłosu

A tu postawie jedno wielkie ALE !

SagariS Moderatorem ?!?!?!?!?!

Przecież to dupoliz i mogę się założyć , że jak wystartuje coś nowego odrazu ucieknie tam a Was zostawi z gołym tyłkiem ...

Ode mnie to tyle , nie zagram przez tego rumuna

Nikt go nie trzyma, jeżeli nie będzie wywiązywał się ze swoich obowiązków to będzie jednoznaczne ze zdegradowaniem.

HAHHA ŻENADA ANI JEDNEGO WŁASNEGO SS'A

Wszystko pokopiowane beznadziejnie

dvzn.jpg

Cos nie wyszło tutaj pisze jeszcze COPRGITH @ 2012 Azmal

SS`y są takie, ponieważ ta mapka będzie u nas a Prezes był jednym z założycieli Azmala.

xxxx

Opublikowano

Piszecie, że kolejny Hard.

Każdy serwer jest dobry jak ma dobry Team i graczy którzy chcą grać.

Nie lepiej wejść i sprawdzić? Dopiero wtedy wygłaszać opinię na temat serwera :)

xxxx

Opublikowano

Nie lepiej wejść i sprawdzić? Dopiero wtedy wygłaszać opinię na temat serwera :)

Polecam administracje TeamSpeak3 oraz Serwera

Prezes

CaM

Ftorek

HastyTM

Oraz zagram tu : // Masz problem więcej tutaj !!

xx

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Po to jest prezentacja, żeby ocenić serwer, może zagram, dużo nowości podoba mi się :)

sygna.png

Opublikowano

nic specjalnego,jest więcej harow pewniejszych niż wasz a na serwerze co by grali 100-200 osób nuda

Opublikowano

nic specjalnego,jest więcej harow pewniejszych niż wasz a na serwerze co by grali 100-200 osób nuda

Może i tak ale na tamtych nie ma nic nowego ;) tylko katakumby i to tyle a tutaj ? zostało coś dodane ;)

jakaś reklama u youtube'ra i bedzie dużo ludzi

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

zrób własny serwer i zobaczymy ile osób będzie grało 10-15 ? nic specjalnego , a co ma być to ma wyglądać jak metin2 , a nie jak cs i inne gry

Zapraszam na forum serwerowe

xx

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...