Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram w Silkroad, ale przyczyną często jest antywirus blokujący niektóre pliki. Może spróbuj wyłączyć antywirusa na czas rozpakowywania/instalacji?

Opublikowano

bota nie moge pobrać bo wyskakuje mi bład ze strony. sciagnołem Mbota wybieram folder silka i wyskakuje że wybieram zły folder. Z góry dziekuje za pomoc mam nadzieje, że jutro sobie zagram

Opublikowano

bota nie moge pobrać bo wyskakuje mi bład ze strony. sciagnołem Mbota wybieram folder silka i wyskakuje że wybieram zły folder. Z góry dziekuje za pomoc mam nadzieje, że jutro sobie zagram

nikt nie miał takiego problemu ? chyba wole normalne isro od tych private.

Opublikowano

Mam kilka propozycji :) co myślicie o eventach pvp chin vs chin euro vs euro :D, big trade event :) chroń gm np po jedej stronie mostu stoi 1gm z ekipa a po 2 stronie 2gm z ekipa ekipa ktora wybije wszystkich z przeciwnej drużyny moze zaatakować gm jesli gm padnie drużyna wygrywa :D i nie można siebie nawzajem resać tylko np gm może resać dajmy nato tylko 4 razy ogółem

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...