Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CZLOWIEKU! ZAcznij czytac co sie dzieje!! PRzeciez pisza Ci ze jest jeszcze nie otwarty!@!

flexxy prosiłem o pomoc a nie Twoje opinie. Myślałem, że coś nie tak z clientem mam... qazwsxedc dziena ;)

Opublikowano

Zdajemy sobie z tego sprawę, ale od godziny 16 pracujemy jak woły, nie odstępując od komputera nawet na krok, chcąc jak najszybciej uruchomić serwer, nic więcej zrobić po prostu nie możemy.

OPEN!!!

ja tam mam Check ;d

Opublikowano

A ja mam taką radę, może zacznijcie czytać co ludzie piszą. I nie powtarzajcie się , bo robicie tylko niepotrzebny spam i nie można się doczytać. Bo wszędzie jest ten sam błąd. I nie powtarzajcie się, jak ktoś napisał raz. To napisał wchodzcie i grajcie! nie mam słów, na to co piszecie. Jeżeli aż tak bardzo podnieca was serwer, idzcie se zwalić i po kłopocie.

Już był open - 334343434343x Spam.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

A ja mam taką radę, może zacznijcie czytać co ludzie piszą. I nie powtarzajcie się , bo robicie tylko niepotrzebny spam i nie można się doczytać. Bo wszędzie jest ten sam błąd. I nie powtarzajcie się, jak ktoś napisał raz. To napisał wchodzcie i grajcie! nie mam słów, na to co piszecie. Jeżeli aż tak bardzo podnieca was serwer, idzcie se zwalić i po kłopocie.

Już był open - 334343434343x Spam.

ty ciagle o tym spamie -.- nie wiem placa Ci czy co?

Opublikowano

ty ciagle o tym spamie -.- nie wiem placa Ci czy co?

Wiesz, w przeciwieństwie do Ciebie. Umiem zachować cierpliwość i nie spamować bezsensownymi postami tak jak ty. Tak, płacą mi 20zł za posta dodanego z tematem " Spam ". :)

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

@2ip

A tobie płacą za to aby pisać jedno i to samo ?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Beztytuu.png

Jak widzicie sami, jest nasza gildia już cała zapełniona. Ale planujemy dzisiaj lub jutro zrobić up gildi - 2.

Chcesz dojść do gildi, a nie ma slotów? Napisz do nas, zapamiętamy Cię i damy Ci znać kiedy będą wolne sloty. I skontaktujemy się z tobą.

Możecie pisać na forum lub w grze PM - Nokukuno albo Avenilo możecie też kontaktować się z każdym graczem naszej gildi, ponieważ każdy z nich posiada Joina.

13315.png

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Przy donate trzeba podać ID i nick, czy tylko ID? GM na notice pisze, że ID, a na stronce jest napisane, że potrzeba nicku i ID, ktoś już kupował i wie?

Opublikowano

Wszystko pięknie ale są pewne szczegóły które psują klimat takie jak :

- Europe Intro powinno być china jak na początku sro

- Old map style nie ten z beta clienta ksro 2004* - ucieta alex itp

- usunięte questy na dopisek

- usunięcie z server files & sql elementów z 80+ (są nie potrzebne a ładują się wraz z innymi terenami i obciążają serwera)

- old char start (widok po intro jak stoją na takim molo , coś jak na ecsro)

- stackowanie nie powinno tego wgle tutaj być stone,elx itp powinno być luzem !

Jak coś się mi przypomni dam INFO :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

wyobraz sobie sytuacje, ze po godzinie expienia masz full inv poniewaz tyle elkow Ci nazbieralo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...