Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miał ktoś taki problem że po stworzeniu konta tym programem nie idzie sie na nie zalogować ? ani w grze ani na stronce

ograniczenie 5 kont na x czasu .

Mam neostrade więc łatwiej :D

Hmm.. a ja mam taki dziwny błąd ze po wbiciu tego 5 lvl nie zmienia postaci na nastepna -.- mial ktos takie cos ?

ustaw config na max 5 lvl to co ja wklejałem up to jest 10 lvl

mógłbyś bardziej wytłumaczyć bo nie rozumiem

co bardziej bardziej się nie da wejdź w link i tyle

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie dotyczące bana, da rade zrobić równo 50 kont żeby zgarnąć 2k rp, czy lepiej zostać na 10\25? Drugie pytanie jakie bany za to lecą?

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie dotyczące bana, da rade zrobić równo 50 kont żeby zgarnąć 2k rp, czy lepiej zostać na 10\25? Drugie pytanie jakie bany za to lecą?

nie wiem od ilu banują ! ale jeśli ci udowodnią że sam robiłeś refy dostajesz bana na reflinka a nie na konto d o tego tracisz wszystko co dostałeś !

z tego co zasłyszałem możesz zrobic 50 na 10 lvl ! oraz tryliard miriardów na 5 lvl

btw

olal.jpg

ktoś wie czmu to tak szaleje ? normalnie złuzycie jest między 20-30

cvzh.jpg

Opublikowano

osobiscie zrobiłem ponad 800 refow na głowne konto na który miałem ban za rp :) to były konta na 5lvl. na 10 miałem tylko 10, wolałem nie ryzykować. :) bana na refy oczywicie nie bylo

Opublikowano

a ja jak zawsze mam problemy

wie ktoś co zrobić gdy bot nic nie robi przy tworzeniu gry?? dokładniej gdy stworzy już gre i ma wyrbać mape nic nie robi podświetlona jest tylko nazwa gry i to wszystko stoi i nic nie robi dzięki z góry za pomoc

Opublikowano

a ja jak zawsze mam problemy

wie ktoś co zrobić gdy bot nic nie robi przy tworzeniu gry?? dokładniej gdy stworzy już gre i ma wyrbać mape nic nie robi podświetlona jest tylko nazwa gry i to wszystko stoi i nic nie robi dzięki z góry za pomoc

hud defalut :D

zainstalowałem ccleaner i jest git :D tylko czy da się powiększyć ilość ramu bez robienia wszystkiego od nowa ???

dysku dałem za mało to musiałem robić od nowa !

teraz dałem 512 ramu to sam gra włącza się i ładuje z 10 min :O

Opublikowano

a gdzie sie to zmienić niby w opcjach nie grzebałem nic poza zmianą ustawień grafiki żeby lepiej chodziło

a dokładniej stoi na tym

windowsxpprofessional20x.th.png

Opublikowano

osobiscie zrobiłem ponad 800 refow na głowne konto na który miałem ban za rp :) to były konta na 5lvl. na 10 miałem tylko 10, wolałem nie ryzykować. :) bana na refy oczywicie nie bylo

ile ci to zajęło ? jaki komp :D ile ramu dałeś na konto (bota0 bo mi ładuje z 10 min jedną grę a jak mam 2 konta to świruje komp :D

ja mam 4 gb ramu z tego 2gb zabiera vista i 512 bot + 1gb na coś innego komp ukradł ;/

a gdzie sie to zmienić niby w opcjach nie grzebałem nic poza zmianą ustawień grafiki żeby lepiej chodziło

a dokładniej stoi na tym

windowsxpprofessional20x.th.png

a obejrzanej filmik wzeszedłeś w ten ling do wersji ikonograficznej >?

bo widzę że nie ...

uruchom lola bez bota >>> włącz grę z samym sobą ( tylko t ) wejdź w wideo ustaw jak trzeba wiedz w interfejs kliknj reset zapisz wydz odpal bota

a tu link zanim coś jeszcze napiszesz :D

http://torg.pl/showthread.php?409044-PORADNIK-Instalacja-i-optymalizacja-WIN-XP-pod-LoLetal-na-VMware.

zrób krok po kroku tak jak tu jest !

btw jak masz dużo ram to ustaw 1gb + 30 gb to jest takie minimum żeby to jakoś działało . Ja ustawiłem 512 i gra włącza się około 10 min ale nie che mi się już tego robić od nowa wszystkiego :D

Opublikowano

a tu link zanim coś jeszcze napiszesz :D

http://torg.pl/showt...etal-na-VMware.

zrób krok po kroku tak jak tu jest !

zrobiłem i nic i z tym botem co tam jest to mi hasła nie wpisuje

a obejrzanej filmik wzeszedłeś w ten ling do wersji ikonograficznej >?

bo widzę że nie ...

uruchom lola bez bota >>> włącz grę z samym sobą ( tylko t ) wejdź w wideo ustaw jak trzeba wiedz w interfejs kliknj reset zapisz wydz odpal bota

i nic

jakieś pomysły?

Opublikowano

zrobiłem i nic i z tym botem co tam jest to mi hasła nie wpisuje

i nic

jakieś pomysły?

oczywiście masz czysty windows pod vm i ściągnąłeś wszystko co trzeba ?

jak tak to odpal bota u siebie na kompie nie na vm i sprawdź czy działa ! nie zapomnij o grafice i wpisaniu loginu i hasła tam gdzie trzeba !

oraz sprawdź czy w ogóle te login i hasło są poprawne ! sprawdź to na stronie lola po przez próbę logowania

z innej beczki gdy bot próbuje się zalogwac na inną postać czasami wyskakuje błąd typu ! działa już inna aplikacja lol i trzeba ręcznie to kliknąć , jak temu zaradzić by komp nie stał na próżno po wbiciu 1 piątego lvla

Opublikowano

Czytalem troche i szukalem, ale nie znalazlem odpowiedzi. Mam windos 7 nie uzywam zadnego wirtualnego dysk (nie potrzebuje). Ustawiam rozdzielczosc na kompie i w lolu i wpisuje bota jezyk angielski w lolu na EUNE lub EUW odpowiednio zmienialem w bocie zeby zobaczyc czy na innym regionie dizala, ale niestety... bot wlacza lola, klika graj i nie wpisuje juz passow.

#EDIT
Moze to jest jedynie problem, ze uzywam windows 7?

Opublikowano

Kurde, wszystko ustawione, a bot dochodzi tylko do wyboru mapy i potem nic nie robi... Wie ktoś jak to naprawić?

mam to samo

oczywiście masz czysty windows pod vm i ściągnąłeś wszystko co trzeba ?

jak tak to odpal bota u siebie na kompie nie na vm i sprawdź czy działa ! nie zapomnij o grafice i wpisaniu loginu i hasła tam gdzie trzeba !

oraz sprawdź czy w ogóle te login i hasło są poprawne ! sprawdź to na stronie lola po przez próbę logowania

zrobiłem tak u siebie i jest to samo bot nie wybiera mapy i nie tworzy gry

Opublikowano

nei wiem czy to coś wam zmieni ale ja ustawiałem w ttmonitor settings taki plik chyba jest, wartości z 5 i 25 na 15 i 35. gdzieś coś wyczytałem że tak jest lepiej:) a cała reszta to mam wszystko jak na filmie. btw, jak odpali wam coś w czasie gry. tzn np alert windows jakas zapora brak anty vira czy coś to bot staje. mnie staje zawsze na wyborze gry bo wtedy zazwyczaj mam alert jakiś to musze go zamknąć i rusza dalej. później alertów zadnych juz nie mam. aczkolwiek narazie sie nie bawie w to bo rp nie daja na 3lvl wiec konto na 5lvl robi sie 4h a na 10lvl, 20+..h. sprawdzcie jeszcze wersje bota ja pobieram z elite pvp zawsze na 230stronie tam jest chyba dobra. no i podstawa język angielski w grze.

Opublikowano

account

Bebe9924|werty222
Tedy2964|werty222
Tedy5997|werty222
Bebe535|werty222

| to między loginem a hasłem nie :

mam to samo

mam to samo

nagraj filmik z confiegiem każdego pliku + lola i pużnjej włącz bota to ci pomogę na 100 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...