Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tym którym nie działa bot polecam forum elitepvp. w odpowiednim temacie 230 strona, działający bot. nie chce mi sie go tu wklejać bo nie ogarniam skanów plików itd:) a co do rp to nikt nie wie kiedy będą każdemu dodawane

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działająca wersja bota!!!

Dla tych co wszystko dobrze ustawią alę bot wchodzi do wybierania mapy i staje, to jest aktualniejsza wersja bota któr działa sam na tym gram inni tez ale mało kto chce się podzielić:

Mirror1:

http://www.sendspace.com/file/4aj99t

Mirror2:

http://speedy.sh/3ndJu/TTBot-v2.5e.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/en/file/ec874d6e6b7f6bebd178a828bf22e1ca4660eef078cb281bf23bf56b751236a8/analysis/

We wcześniejszej wersji kolegi też coś pokazuje zresztą dla zainteresowanych to od autoit

Powodzenia w grze udanych ref linków.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ma ktoś pomysł czemu bot nie chce kliknąć mi w " GRAJ " ?

@EDIT

Głupi ja nie doczytał żeby spróbować po ENG, sorki za niepotrzebny spam

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Właśnie! Ciekawe kiedy wlacza bo bez XP boosta bardzo dlugo sie robi te reffki :D. Bot dziala w 100%, ale inna jego wersja.

podaj link do innej wersi w linku lub na pw

btw ten program do robienia kont coś podejrzany jest !

zrobiłem 10 refów od piątku dziś niedziela i nic nie ma wzmianki ze to z mego refa ;/

na razie przestałem do puki mi nie dojdą refki

Opublikowano

up, jestes idiotą? przcież sam robiłeś konta pod swój link? więc co może być podejrzanego? nagrody za r efy dodaje do 5dni na forum lola o tym jest...

Opublikowano

Jeden problem za drugim, nie dość że nie rozwiązłem do końca jeszcze problemu restartów to teraz bot mi nie klika żeby poszedł w krzaki tylko stoi na bazie ... rozdzielczosć ustawiona dobra... nie wiem co mam robić . :/

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

up, jestes idiotą? przcież sam robiłeś konta pod swój link? więc co może być podejrzanego? nagrody za r efy dodaje do 5dni na forum lola o tym jest...

a ja myślałem że 72 godziny...

a zaraz na stronie jest napisane że max się czeka 72h anie 5 dni ...

i nie robiłem sam kont , tylko użyłem programu account creator , w którym a i owszem , wkleiłem swój ref link , ale nie mam pewności że gdzieś w skrypcie nie ma przekierowania dlatego też wole odczekać 72 h niż robić na marne

Opublikowano

#UP
To sobie zobacz, gdy wlaczasz tego account makera to on otwiera Ci przegladarke i sam wpisuje ten link + Powinno wpisac twoj ref id wiec sobie zobacz czy pasuje (w przegladarce, gdy otworzy)... proste.

#W ile robicie 10lvl bez rpkow (bez x boostow)??

#UPUPUPUP
Nie podalem, bo ktos pisal, ze na epvp na 230~ stronie jest... ja tam wlasnei znalazlem

Opublikowano

#UP

To sobie zobacz, gdy wlaczasz tego account makera to on otwiera Ci przegladarke i sam wpisuje ten link + Powinno wpisac twoj ref id wiec sobie zobacz czy pasuje (w przegladarce, gdy otworzy)... proste.

#W ile robicie 10lvl bez rpkow (bez x boostow)??

#UPUPUPUP

Nie podalem, bo ktos pisal, ze na epvp na 230~ stronie jest... ja tam wlasnei znalazlem

boyv.jpg

hntj.jpg

ziga.jpg

ggra.jpg

haim.jpg

niby dobrze a refów nadal niema czekam więc dalej :D ale znalaz łem fajnego bota do lola nagrma filmik i wam pokaże za to :D

http://www.youtube.com/watch?v=OeuZuObg-48&feature=youtu.be

nie mam lepszego programu do nagrywania :D

może polecicie cos oprócz frapsa i xfire

Opublikowano

W bocie zaznaczylem, ze ma wbijac 10lvl i powinien przeskakiwac na nastepne konto gdy wbije... ale nie robi tego tylko dalej wlacza to konto czemu?

Opublikowano

rucus95, dnia 13 Maj 2013 - 20:03, napisał:

Czy jakis dobry uzytkownik moglby napisac jak rozwiazac problem z "nic nie robienieniem bota przy wyborze mapy" z gory dziekuje

Mam dokładnie ten sam problem, więc przyłączam się do pytania.

PS. Musiałem nawet zrezygnować z funkcji autologin i zalogować się ręcznie... bot dalej wybiera: Play > custom > create i przy wyborze mapy zawisa...

PS.2. Mam Win7 i nie bawię się w wirtualne dyski, bo wywala mi błąd przy tworzeniu (krok po kroku zrobiłem według video tuta)

PS.3. Wszystko uruchamiam jako administrator

PS.4. Mam najnowszą wersję z epvp

PS.5. Lubię PS'y :)

@EDIT

Już sobie poradziłem... wszędzie trąbili, żeby w grze zmienić rozdziałkę na 1024x768, ale dopiero czytając posty na epvp doczytałem, że mam zmienić też rodziałkę na swoim kompie (również na 1024x768)

@down

Jeśli nie korzystasz z acc creatora to sprawdź czy masz wpisane w pliku accounts.txt kilka kont w postaci:

accountname|password|5|0.3|13/05/2013

Novum.png

Opublikowano

#up
tez mam win7 i dziala w 100% tylko gdy zaznacze, ze np. ma robic konta max 5lvl to i tak nie "zakancza procesu z kontem ktory wbije 5lvl i nie bierze nastepnego" czemu?

Opublikowano

Panowie wielka prozba o porade, wciska mi play, ale nie loguje...
z HUDEM kombinowalem na domyslnych i na maxie... nic

ktos poradzil sobie z tym ?

Opublikowano

jezyk ustaw angielski w grze

ustaw takze dobrze ustawienia w grze bo to może być też tego wina i upewnij sie czy w plikach loginów wszystko jest jak powinno

Opublikowano

jezyk ustaw angielski w grze

ustaw takze dobrze ustawienia w grze bo to może być też tego wina i upewnij sie czy w plikach loginów wszystko jest jak powinno

jezyk jest ankielski, a jak dokladnie maja wygadac ustawienia, bo mysle ze wszystko mam

Opublikowano

#up

tez mam win7 i dziala w 100% tylko gdy zaznacze, ze np. ma robic konta max 5lvl to i tak nie "zakancza procesu z kontem ktory wbije 5lvl i nie bierze nastepnego" czemu?

sprawdź w opcjach bota czy masz zaznaczone wbijanie do 5 lvl. ewentualnie w configu "settings" sprawdź te wartość "stopLv=5" ma być 5 na koncu.

jezyk jest ankielski, a jak dokladnie maja wygadac ustawienia, bo mysle ze wszystko mam

jak odpalasz gre masz wybór serwera east, west itd. niżej masz język gry. daj angielski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...