Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj settings:

buyXP=1
Invite=Trizeps Tony|mickymauzi
alwaysOnTop=1
Delay=5
Radio=3
stopLv=10
dir=D:\Gry\League of legends\League of Legends
autoLogin=1
#buyxpY=564 (EUw) || buyxpY=624 (EUne)   
buyxpX=58
buyxpY=564

Gdy ustawiam 10 to wbija WYZEJ niz 10lvl tak samo z 5 sie robi why?

Opublikowano

a ja mam problem z ścinaniem się maszyny mam ustawione 1352 mb ram , 1 procesor 2,5 ghz i 40 gb dysk do tego internet 30 mb/s ale zacina się co jakieś 2-3 min lub co 30-60 sec

( tak jak by klatkowanie lub zacinki )

a można zrobić to na microsoft virtual machine ??

a i jeszcze jedno bot podczas robienia pokoju nie wpisuje hasła i na tym się zatrzymuje nic nie robi

a teraz mam inny problem bot gdy gra już i ma te kordynaty to nie trafia w trawę tylko obok

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Czemu przy pierwszym uruchomieniu "komputerowej maszyny" internet działał normalnie, a dzisiaj włączam i już nie działa. Wszystko w configu jest dobrze ustawione.

Opublikowano

Ja mam maly problem lol wszystko skonfigurowane i jak sie wlacza laduje sie ten od patchowania i sie zaladuje to nie naciska botek graj monitor i gra ustawiona na 32 bity & 1024:768 czy jakos tak prosze o pomoc najlepiej pw na skypie to wspoldzielenie zalacze : ) szellerini nazwa na skypie moja pozdro

Opublikowano

Witam , nie mogę włączy lola na VMare , wyskakuje mi Could not load direct3d . Sterowniki do mojej karty graficznej nie działają . Pomocy !!

Najprawdopodobniej nie pobierałeś lol'a na tym Vmware więc musisz pobrać Directx9. To powinno załatwić sprawę

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

ok bronek dzieki teraz dziala do czasu gdy gre trzeba stworzyc wyskakuje search 5/5 tam w stats i nic nei robi nie wybiera mapy nie robi rooma itp

Opublikowano

A co ze mna? Czemu gdy ustawial, ze ma wbic 10lvl on wbija 10lvl i nie zmienia postaci tylko dalej leci? jakby mial wbic ch** wie jaki

Opublikowano

WadaroS

mam takie same ustawienia i bije do 10 lvl nie wiem dla czego.

@konmi

pobież nową wersje bota łap link

od slayy post 377

Działająca wersja bota!!!

Dla tych co wszystko dobrze ustawią alę bot wchodzi do wybierania mapy i staje, to jest aktualniejsza wersja bota któr działa sam na tym gram inni tez ale mało kto chce się podzielić:

Mirror1:

http://www.sendspace.com/file/4aj99t

Mirror2:

http://speedy.sh/3ndJu/TTBot-v2.5e.rar

Scan:

https://www.virustot...236a8/analysis/

We wcześniejszej wersji kolegi też coś pokazuje zresztą dla zainteresowanych to od autoit

Powodzenia w grze udanych ref linków.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

czy bot gra w grze tzn on dziala na zasadzie przegranych przegra cyk next runda przegra cyk next runda bo mi postac na bocie w ogole sie nei rusdza w grze

Opublikowano

wygra cyk wygra cyk , on ma stać w pewnych miejscu w krzakach ruszać się czasem żeby nie wywaliło z gry i tyle nie pamiętam żeby mi wie przegrana trafiła może z jedna ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa działa ^^ tylko system botów został zmieniony teraz nie stoją obok tej wieży tylko idą dalej i są same przegrane.

Dodam tylko ze dostaje się znowu 400RP za wbicie 3 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa działa ^^ tylko system botów został zmieniony teraz nie stoją obok tej wieży tylko idą dalej i są same przegrane.

Dodam tylko ze dostaje się znowu 400RP za wygraną.

Fajnie by było gdyby się dostawało 400rp za wygraną... ^_^

PS. Bot działa, potrzeba tylko ściągnąć najnowszą wersję z 247 strony na epvpers. Tylko mała uwaga... teraz zmienili system botów i każdy taki custom na dominionie jest przegrany, przez co expa jest ~30, a ip tylko 15-20. Więc chyba nie ma sensu się w to bawić już...

Novum.png

Opublikowano

To rzeczywiscie sie nie oplaca juz robic tych reffkow ;\ chyba, ze ktos postawi sobie 20 takich i w jeden dzien zrobi 20 kont na 10lvl to wtedy jasne, ze tak

Opublikowano

Tak samo robi sie teraz na przegranych niż wcześniej na wygranych bez XP boxa;]

Wyliczenie:

1 0 0 0.00%

2 90 90 0.2%
3 98 188 0.5%
4 105 293 0.7%
5 113 406 1.0%
6 448 854 2.1%
7 476 1330 3.2%
8 504 1834 4.6%
9 532 2366 5.9%
10 560 2926 7.3%

Licząc ze walka nie trwa więcej jak 15 minut bo rzadko się zdarza , że trwa więcej;]

Na lvl 3 potrzeba 188 expa za przegrana dostajemy około ~30 6/max 7 wal zazwyczaj to około 90 minut:

do 5 lvl brakuje jeszcze 218 expa będzie juz boost wiec expa razy 2 około ~60 max 4 walki 60 minut

​90+60= 150/60 = 2,3h tak samo jak wcześniej na wygranych bez XP bosta ;]

Do 10 lvl= około 12h bez boosta zajmowało to więcej ;]

Ja mam jeszcze pytanie ktos ma problem ze wywala go czesto do reconect i jak by wszystko sie wieszało? po prostu nic sie nie dzieje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak samo robi sie teraz na przegranych niż wcześniej na wygranych bez XP boxa;]

Wyliczenie:

1 0 0 0.00%

2 90 90 0.2%

3 98 188 0.5%

4 105 293 0.7%

5 113 406 1.0%

6 448 854 2.1%

7 476 1330 3.2%

8 504 1834 4.6%

9 532 2366 5.9%

10 560 2926 7.3%

Licząc ze walka nie trwa więcej jak 15 minut bo rzadko się zdarza , że trwa więcej;]

Na lvl 3 potrzeba 188 expa za przegrana dostajemy około ~30 6/max 7 wal zazwyczaj to około 90 minut:

do 5 lvl brakuje jeszcze 218 expa będzie juz boost wiec expa razy 2 około ~60 max 4 walki 60 minut

​90+60= 150/60 = 2,3h tak samo jak wcześniej na wygranych bez XP bosta ;]

Do 10 lvl= około 12h bez boosta zajmowało to więcej ;]

Ja mam jeszcze pytanie ktos ma problem ze wywala go czesto do reconect i jak by wszystko sie wieszało? po prostu nic sie nie dzieje.

Wszystko ok i w ogóle, ale po kilku przegranych dominionach zaczyna się dostawać 0 expa i 0 ip, więc niestety nie da się już pobocić...

PS. Co do twojego pytania odnośnie wywalania do reconnect'a to dodaj te dwie linijki do pliku settings.txt

OutOfGame=100
InGame=999

Novum.png

Opublikowano

Wszystko ok i w ogóle, ale po kilku przegranych dominionach zaczyna się dostawać 0 expa i 0 ip, więc niestety nie da się już pobocić...

PS. Co do twojego pytania odnośnie wywalania do reconnect'a to dodaj te dwie linijki do pliku settings.txt

OutOfGame=100
InGame=999

Ok i zmieniłem też w TTMonitorSettings bo tam sa te same dane co podałeś może teraz będzie lepiej, ja robiąc konta do 5 lvl zawsze dostaje expa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po patchu 3.7 coś nie działa jest już na dominionie i się nie rusza i go wywala za afk ;(

Złe ustawienia czy już nie działa ta wersja ?

Jeżeli to chodzi o wersje to jeżeli jest to może ktoś podesłać ? ;)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...