Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... dawno nie czytalem takiego idiotyzmu.

Ulepszanie u kowala to swiadczy o super doswiadczeniu gracza?

Ja ci dam Idioto w Item Shopie. Nie dość że wszyskiego ulepki w is to..

Moim skromnym zdaniem dodanie bonusu jak i zmianki powinny byc dostepne w ITEMSHOPIE a w grze powinna byc szansa na zdobycie tylko z metkow 90 oraz z bossow.

Niech administracja nad tym sie zastanowi bo to jest swietna opcja.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej zeby zmianki i dodania byly tez w IS'e dostepne a w grze szansa przynamniej gracz posiadajacy bonus bedzie sie wyroznial z motlochu przy okazji administracja zarobi i gracze beda bardziej doceniac bonusy i zmianki.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

... dawno nie czytalem takiego idiotyzmu.

Ulepszanie u kowala to swiadczy o super doswiadczeniu gracza?

Moim skromnym zdaniem dodanie bonusu jak i zmianki powinny byc dostepne w ITEMSHOPIE a w grze powinna byc szansa na zdobycie tylko z metkow 90 oraz z bossow.

Niech administracja nad tym sie zastanowi bo to jest swietna opcja.

Pozdrawiam.

IS lub drop z metków zmianek na tego typu serwerze? I ty jeszcze piszesz, że dawno nie czytałeś takiego idiotyzmu? Haha. Lepiej przeczytaj swój post i przemyśl albo wyjdź stad na jakiś serwer hard, bo poprostu śmieszne jest to co piszesz. I w ogóle co ty mi tutaj z kowalem wyjeżdżasz...

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Lepiej zeby zmianki i dodania byly tez w IS'e dostepne a w grze szansa przynamniej gracz posiadajacy bonus bedzie sie wyroznial z motlochu przy okazji administracja zarobi i gracze beda bardziej doceniac bonusy i zmianki.

Pozdrawiam.

W łeb się pacjnij ;x ...Pisałam to jest server medium... Tego typu rzeczy są na hardach ,chcesz coś takiego idź na harda i tyle ...

zmianah.png

Opublikowano

Ja pier**le .. cały czas się pytasz kiedy forum -.- kopiować poradniki już chcesz? uwierz mi, że jak zobacze skopiowany poradnik to będę się starać o bana dla ciebie ;) nie wiem wgl jak ty mogłeś być z nami w gildii na teo**nie ^.- tak więć Volmit uwierz mi, że na serwie i tak będziemy cie gnębić i chyba dobrze wiesz za co :)

Co do tego tp buffa .. hmm najlepiej grać z jakimś znajomym który zagra szamanem i mu pomagać :) wtedy będzie lepiej się grać ;p i nie będzie trzeba expić buffka tylko pomagać znajomemu w robieniu eq itp. (na gra**t) kolega szamanem ogarniał sam spota w av1 mieszane więc w av2 tam po połowie spota by raczej też dawał rade

Grałam szamanką i we v2 expiłam woja body na zinach. :)

37143810364250485063.png

Opublikowano

Poprosze o wypowiedz kogos z administracji kiedy forum bedzie dostepne ? :)

Jutro..

Wie ktoś czy można pobrać clienta? lub kiedy zostanie dodany na jakiś host?

Jutro będzie do pobrania.

Opublikowano

I tak codziennie będziemy odsyłani z kwitkiem.. :(

Weź się ogarnij ... Mają sporo na głowie więc może to zrozum też. Zobacz ile niektórzy dają propozycji ,żeby to dodać to zmienić...Ale nie lepiej założyć że będziemy codziennie odsyłani z kwitkiem . Nie wiesz co będzie jutro ,ani za xxx czasu więc skończ pier***** za przeproszeniem bo denerwuje mnie takie przypuszczanie. Administracja jak tylko ma czas to odpowiada na nasze pytania ,gdyby chcieli mieć to w dupie to by zrobili co chcą na serverze. a nie interesowali się sugestiami innych .

zmianah.png

Opublikowano

A ile razy już odsyłali?

Wczoraj już miał być client i forum. Nie dziwię się, że opóźnienia z clientem bo jest to normalna sprawa... ale forum, przecież to nie jest żaden taki duży problem do zrobienia..

37143810364250485063.png

Opublikowano

Wczoraj już miał być client i forum. Nie dziwię się, że opóźnienia z clientem bo jest to normalna sprawa... ale forum, przecież to nie jest żaden taki duży problem do zrobienia..

Forum już stoi ;] jutro będziecie mogli sobie pospamić. Klient też jest już, jak zostanie zuploadowany to dostaniecie link. Nie piszcie każdy kiedy ts, klient, forum, strona itd. bo smiecicie tylko na forum i beda raporty:P

Opublikowano

No właśnie, forum to mały problem. A oni może wolą najpierw zająć się dużymi problemami?
Opublikowano

Ludzie tracą powoli cierpliwość.. ja chyba umrę do piątku (zakładając, że nic sie nie przesunie..) B)

Opublikowano

Forum miało być dziś, więc dopiero raz "odesłali z kwitkiem". Skoro serwer startuje w piątek to co Wam da klient dzisiaj ? Na forum też zdążycie naspamować, cierpliwości trochę

Opublikowano

Wentyl - to już szykuj dobrą flachę i kopertę zaadresowaną na woj. dolnośląskie :) Chętnie wypije za Twoje zdrowie a jestem święcie przekonana, że serwer wystartuje do końca tyg.

Opublikowano

Stawiam wszystkim 0,5 jak ten syf wystartuje :]

Szykuj skrzynkę =]

Co do clienta, mają czas do piatku, także spokojnie każdy pobierze =p

footer_logo.png

Opublikowano

Wystartuje na luzie, wytrzymie ataki, nie będzie włamu, i będa grac spoko ziomki. Jutro sie wszystko popobiera poaktualizuje, pospamimy na forum a pojutrze gramy.

Nie ma lipy.

Zapraszam do Chunjo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...