Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasze forum jest już dostępne, zapraszamy wszystkich do rejestrowania oraz udzielania się na forum.

4_logo.png

Po prostu kliknij w banner powyżej, aby dostać się na forum lub wejdź na Fanpage,a następnie zostaniesz przekierowany

Forum jest w fazie dopracowywania, więc jest na bieżąco uzupełniane.

Team Speak pojawi się jutro !

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Założyciele" nie mogli bardziej oryginalnej nazwy serwera wymyślić ? ... Tym bardziej, że serwer o takiej nazwie istnieje w innym kraju i na dodatek już takich serwerów o takiej nazwie było kilka. Macie na prawdę wysoką kreatywność i pracowitość + cała kopia prezki z mpc starego Graysta - śmieszne. Niby to ma odzwierciedlać serwer Grayst, no ale... brawa . Ogólnie pograłbym tutaj, ale zaangażowanie teamu jest ogromne i coś czuje, że to będzie kolejny niewypał :) Tera pewnie jakieś hejtki tu mi polecą, ale wyraziłem swoją opinie ;)

/gif

Opublikowano

Jest już strona servera?

Nie, nie ma. Nie spamuj ciągle. Jak będzie to zapewne zobaczysz ją pod adresem Revolution.pl, ale jest już forum - podali kilka postów wyżej. Osobiście chcę zobaczyć co z tego serwera wyjdzie, bo dwie te same wersje plików, w tym samym czasie... zobaczymy. ;-)

Opublikowano

Nie, nie ma. Nie spamuj ciągle. Jak będzie to zapewne zobaczysz ją pod adresem Revolution.pl, ale jest już forum - podali kilka postów wyżej. Osobiście chcę zobaczyć co z tego serwera wyjdzie, bo dwie te same wersje plików, w tym samym czasie... zobaczymy. ;-)

Pod taką domeną nie wyjdzie, bo kupiła ją 4game :D , robią mi reklame za co dziękuje. Jest to akt desperacji z ich strony.

logoopm.png

Opublikowano

Wydaje mi się czy zapowiedź tamtych złodziei została usunięta? :<

Owszem, i postaram się, aby stała się sprawiedliwość. Tylko coś Globalni Moderatorzy oraz niektórzy Moderatorzy (jeden mi odpisał - ten, co zamknął mój temat ;d), mają w nosie swoje obowiązki. Zobaczymy dzisiaj, jeżeli nie uzyskam odpowiedzi na nic (napisałam PW do kilku osó B) to piszę do głównym Administratorów, bo to jest kpina.

Nie chcę, aby Waszą prezentację zamknęli, ale po prostu nie rozumiem dlaczego zamknął ktoś prezentację Almantii, nie podając powodu, ani nie przyznając się do tego, czyżby któryś z Moderatorów faworyzował Revolution? Po prostu - została zamknięta, wtf? :]

Co do Revolution, ciekawa jestem startu oraz oddania SM.

Życzę Wam powodzenia z tym, bo pewno będzie masa osób, dobijająca się do Administracji na PW, postach, tematach (jak już Wasze forum będzie ON, chyba, że już jest) ;p

Powodzenia! :)

Opublikowano

Jeszcze klka małych propozycji:

1. Zwiększenie Ilości Metków 85/90 w Red Lesie - na grayst owych metków nie dało się praktycznie znalesc chyba że około 4-5 rano ;)

2. Skrócenie czasu respu metków 85/90 w Red Lesie

3.Możliwość teleportacji buffki na mapy Grota v1 w góre (po użyciu pierścienia postać z mniejszym level niż próg mapy zostaje po 5 sek. automatycznie teleportowana do m1) - zastanówce się nad tym bo taki BM/Healer/Archer bez buffa na tych mapach 100+ ma naprawde CHLOLERNIE trudno a nikt chyba nie ma zamiaru expić buffa do ponad 100lvl .. a tym bardziej expić na marmach bo to kurf nie jest HARD !

4.Dodanie dropu kłódki do metków 85/90 (jakieś 15-20% na drop)

5. Zmniejszenie expa gdyż 150 lvl to obecnie tydzień ..

6. Usunąć nie potrzebne bonusy typu: 40 defa, obrażenia do PE, regeneracja PE

5. Zwiększyć % na wejście max bonów (15 miecze etc)

6. Usunąć ze szkat ripera zbroje na 61. (reszte zostawić zwiększy to NIECO szansę na bronie 75 :) )

Narazie tylę.

Mam beke ilu nieudacznikow szykuje sie na ten serwer hahahaah - porazka.

Taaa usunac zbroje na 61 najlepiej jeszcze zadlo, demoniczne ostrze ustawic szanse na drop itemow 75+ na 80% jeszcze. HAHAHA! :D

Zwiekszyc szanse bonow 15% ... o boze i jaki to ma miec sens?

SZYBKO, ŁATWO I PRZYJEMNIE - domena serwera Revolution.

Chociaz juz teraz wiem ze bedzie kogo walic na tym serwerze tylu frajerow w jednym miejscu.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proponuje zablokowanie możliwości wyrzucania Yang,Potów,Strzał...I czy naprawiony bug z marmurem???? Że nie można wsiadać na konia??? Gdy jest się przemienionym???

mrchomik.png
Opublikowano

Proponuje zablokowanie możliwości wyrzucania Yang,Potów,Strzał...I czy naprawiony bug z marmurem???? Że nie można wsiadać na konia??? Gdy jest się przemienionym???

z potami i strzałami sie zgodze jak komus wadzi moze selnać to u handlarki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...