Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanie, jak będzie wyglądać IS? Mógłbyś Burn opisać mniej więcej? Nie wiem podobnie jak na Grayst, czyli szkaty ripa stalki bojowe i inne pierdoły czy może masz zamiar dodać perły czy bronie 75 od razu do IS? I czy zwiększą/zmniejszą się ceny przedmiotów?

Oj napewno nie będzie broni 75lv bo odrazu będzie widać że serwer pod IS.Mam nadzieję że nie będzie to samo co na grayst bo tam to naprawde żenada aby dodać stalki i bronie do IS odrazu mogli dodać kupno lv z IS.

W is powinny być takie rzeczy aby serwer mógł troche zarobić a zarazem żeby nie wyglądał że na kase lecą.

Bo tak naprawde nie każdy ma ochote wydawać na IS bo gra to tylko dla nich przyjemnośc a nie wydawanie kasy.

Niektóre serwery mają mało rzeczy w IS pakiety itp a naprawde zarabiają.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myślę nad dodaniem ulepszaczy, biologa, broni 65 +0 i zbroi 66, ripa raczej nie, a resztę zostawiamy Wam może Wy lepiej nam podpowiecie. Ceny jeszcze sam nie znam.

Ja proponowałbym dodanie broni 65,stalki,troszke ulepszaczy,biolog,pakiety(standard),fryzurki,i może auto poty i to by chyba stykało.

A tak pozatym skąd będzie można uzyskać w grze auto poty.

Up.A proszę bardzo wszystko po to aby przyjemnie się grało.I powodzenia w starcie.

Opublikowano

Ze stalek i broni na 65 robi się mistyki, wiec są one niejako "unikalne", a co za tym idzie dodanie ich do IS spowoduje spospolicenie tych przedmiotów. Biolog to też trochę pójście na łatwiznę, bo itemki dla niego łatwo dropnąć, jeśli już to może pomyśleć o tym eliksirze zwiększającym skuteczność przyjęcia itemu. Auto poty przydałyby się i mogłyby być w IS. podobnie jak fryzurki i pakiety. Ulepszacze to też tylko te które bardzo rzadko dropią, jak będą perły w IS to byle chłopek będzie biegał z eq +9.

Opublikowano

Ze stalek i broni na 65 robi się mistyki, wiec są one niejako "unikalne", a co za tym idzie dodanie ich do IS spowoduje spospolicenie tych przedmiotów. Biolog to też trochę pójście na łatwiznę, bo itemki dla niego łatwo dropnąć, jeśli już to może pomyśleć o tym eliksirze zwiększającym skuteczność przyjęcia itemu. Auto poty przydałyby się i mogłyby być w IS. podobnie jak fryzurki i pakiety. Ulepszacze to też tylko te które bardzo rzadko dropią, jak będą perły w IS to byle chłopek będzie biegał z eq +9.

Biolog od np 90 poziomu albo i większego bo już się schody robią.No tak ulepszacze tylko te rzadkie bo nie ma sensu dodawać perełek jak dobrze dropią.A co do broni 65 i stalek mogłyby być ale za lekko wysoką cenne ponieważ one są unikalne jak ty to nazwałeś.A za tym samym idzie że tylko osoby które stać i nie potrafią nic osiągnać kupią.I to by była sprawiedliwość.
Opublikowano

fajnie jakby sie dalo kupic w IS np Pd na 14 i 30dni a nie tylko na 7.

co do szkat ripa jak dla mnie moga zostac. na cos SM trzeba wydac. usunalbym za to bronie 65 i zbroje 66. bedzie mozna zdobyc je otwierajsv szkaty ripa przeciez a jak dodadza bezposrednio do IS to znow caly srrw bedzie w tym latac po 2h

jak dla mnie same szkaty ripa w IS wystarcza jezeli chodzi o mozliwosc pozyskania Itemow w IS

Opublikowano

Mam pytanie dla mnie niezwykle istotne, bo jak ja tutaj robiłem biologa do certów to było oddawanie co 1sekunde, a jak jest z biologiem wyżej?

Np na 110lvl też jest 1s?Oby ;D

Edit2: Drop notatek przywódcy 100% z każdego bossa?Nawet kapitana majac 100lvl? Powinno tak być bo trzeba ich dropnąc okolo 75 ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mam pytanie dla mnie niezwykle istotne, bo jak ja tutaj robiłem biologa do certów to było oddawanie co 1sekunde, a jak jest z biologiem wyżej?

Np na 110lvl też jest 1s?Oby ;D

Edit2: Drop notatek przywódcy 100% z każdego bossa?Nawet kapitana majac 100lvl? Powinno tak być bo trzeba ich dropnąc okolo 75 ;D

Z tego co pamiętam ale nie jestem pewien od notatek zaczyna się oddawać co 1h :>

Opublikowano

Z tym prywatnym dt to bardzo dobry pomysł.

A co do zbroi do expa to czemu nie ;D

zmianah.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o biologa to notatki dropią z każdego bosa poczynając od królowej pająków bodajże. Można je oddawać tak samo jak poprzednie itemki bez odstępu czasowego.

Opublikowano

jakby sie gorzej expilo od 115 lvl to mogliby dodac do is taki specjalny pd-ek od 115 lvl-a na tydzien , miesiąc

Opublikowano

jakby sie gorzej expilo od 115 lvl to mogliby dodac do is taki specjalny pd-ek od 115 lvl-a na tydzien , miesiąc

Po to ma się gorzej expić, żeby było trudniej wbić ten 150 lvl, a jeśli dodadzą PDek to nie będzie tego efektu

Opublikowano

Mam pytanie

-Jak kupie stalke z IS to stal bedzie +0 czy +9 ??

-Ile kolsztuje SM stalka

- Ile zł musze wydać zeby posiadać stalke

Sorry ale ja nigdy nie kupywałem nic z IS

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój, przecież ten cały iGu robi to z desperacji. Nie komentujcie jego postów niech się nadal kompromituje. To, że on robi z siebie idiotę i tutaj spamuje, nie znaczy, że musicie się zniżać do jego poziomu i robić chlew w ich zapowiedzi. Pokazuje to tylko Waszą głupotę i odnosi odwrotny skutek. Dlaczego Wy ciągle uważacie, że rację ma ten co głośniej krzyczy ? Więcej luzu i cierpliwości, a później na serwerze będzie się nam przyjemniej grało

Opublikowano

Zagram na revolution ponieważ wysłałem sms'a na gra**t i nawet przysłali mi kod, który chujoza nie działał i kasa poszła się jebać jak i również nie dostałem Sm. Myślałem, że oczoplonsu dostane.

Opublikowano

Co do is to nikt nikogo nie zmuszal do wydawania kasy:) Ja sama na Grayst kupilam je ale mam to gdzies czy mi je ktos odda czy nie.....Burn nie musi wcale je oddawac bo to nie on zawalil z nimi .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...