Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że w meczach o top4 każdy stoi jak kłoda i chuja robi. Ty się czepiasz go dlatego że nie strzela w takich meczach, a prawda jest taka że nie strzela bo nie ma dogodnej okazji do strzału.

pozdrawiam heniuś

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah zauważ że on tylko strzela gdy strzemy po 5 bramek.Jest słaby i tyle następca Ciamaka.

Sam się już gubisz

Z twoich odpowiedzi wynika jedno Giroud gra dobrze jak cały Arsenal gra dobrze

Jesli jest dołek formy , i przegrywamy mecz to Oliver nie jest cudotwórcą i sam go nie wygra :)

Opublikowano

No tak, zgodze się. Ale chodzi o to, że przydałby się ktoś, kto potrafi w pojedynke wygrać mecz, jak ostatnio Giroud i podałem pierwsze z brzegu przykłady :P

Bo praktycznie lige przegrywamy nie przez porażki z top 4 ale z średniakami takimi jak Norwich...

Opublikowano

Arsene Wenger nie rozpieszcza kibiców Arsenalu Londyn. Trener zapowiedział, że w zimowym okienku transferowym nikogo nie kupi.

Arsenal Londyn rzadko dokonuje transferów w zimowym okienku transferowym. Nie inaczej będzie i tym razem. Arsene Wenger już zapowiedział, że podpisanie umowy z Theo Walcottem to jedyny ruch w zimie 2013.

Zabije tego człowieka :D

Humory ma jak baba w ciąży

Opublikowano

Sam się już gubisz

Z twoich odpowiedzi wynika jedno Giroud gra dobrze jak cały Arsenal gra dobrze

Jesli jest dołek formy , i przegrywamy mecz to Oliver nie jest cudotwórcą i sam go nie wygra :)

a co robił RVP ? Jeżeli arsenal chce coś być topowym klubem to ma kupować cudotwórców a nie kogoś kto nie potrafi strzelić gola i wykazać się indywidualną akcją.

Co za cytat masz w sygnaturze ? takie info RVP gra w MU.

Opublikowano

Arsene Wenger nie rozpieszcza kibiców Arsenalu Londyn. Trener zapowiedział, że w zimowym okienku transferowym nikogo nie kupi.

Arsenal Londyn rzadko dokonuje transferów w zimowym okienku transferowym. Nie inaczej będzie i tym razem. Arsene Wenger już zapowiedział, że podpisanie umowy z Theo Walcottem to jedyny ruch w zimie 2013.

Zabije tego człowieka :D

Humory ma jak baba w ciąży

Gdzieś to wyczytał? :O

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Teraz jest już pewne, że Santos odejdzie latem. Będzie ostry bój o miejsce na LO między Kieranem a Nacho ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Santos może odejść, bo okienko w turcji/azjii jest dłużej otwarte.

A ja obstawiam, że Nacho będzie grał na prawej obronie. Ale fakt, lewa obrone mamy drugą w lidze, zaraz po MC.

Opublikowano

Wenger: "Nie można naciskać na klub, jeśli nie chce sprzedać zawodnika" - w.s. Davida Villi.

Trololo, a jak było z Flaminim, Hlebem, Henrym, Fabsem, Nasrim, Clichym, Adebayorem, Toure czy nawet z Songiem? Troche dziwne takie działanie, jako "ostatni sprawiedliwy".

Ja też sie ciesze, bo mogliśmy nie mieć nikogo. Ale i tak prawy obrońca i ew. światowej klasy stoper to konieczność latem ;).

Opublikowano

W ogóle wywody Bossa są śmieszne. Albo chce by nie można było kupić w zimowym okienku więcej niż dwóch zawodników, albo w ogóle jest za zniwelowaniem tego okienka. Ja chcę w lato porządnego ŚO, PO (Sagna nie robi się coraz młodszy) oraz rasowego DP (z prawdziwego zdarzenia, nie żadnego M'Vile).

Mógłby Song wrócić, co chyba jest dość prawdopodobne.

Opublikowano

Song raczej nie wróci, ale np Belhandę można sprowadzić i to za półdarmo :).

Belhanda to ofensywny ... a na tej pozycji może grać Ramsey Wilsher Cazorla OX

Opublikowano

Mecz ładnie zagraliśmy, chociaż wiało nudą. Dobrze prowadziliśmy grę. Monreal na plus, pokazał się w pierwszej połowie centrą i ograniem zawodnika Stoke, w drugiej też dobrze dogrywał. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby dostawał więcej piłek. Ogólnie spotkanie na plus.

Opublikowano

Belhanda to ofensywny ... a na tej pozycji może grać Ramsey Wilsher Cazorla OX

Wiem, ale Song też nie jest typowym DP :). W dodatku Ramsey...

Dzisiejszy mecz był nudny, na szczęście wygraliśmy. Dobry debiut Monreala, sądziłem, że Kebab wystąpi.

Opublikowano

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ale szczęście że strzeliliśmy bramkę, choć trochę fartem. Zasłużyliśmy na to zwycięstwo bo posiadanie piłki było miażdżące i mieliśmy kilka dobrych akcji bramkowych.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wiem, ale Song też nie jest typowym DP :). W dodatku Ramsey...

Dzisiejszy mecz był nudny, na szczęście wygraliśmy. Dobry debiut Monreala, sądziłem, że Kebab wystąpi.

no chyba nie ... zaczynał jako obrońca ale ze względu dobrego wyprowadzania akcji został przysunięty do przodu i gra jako DP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...