Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, ale dla mnie Song to typowy ŚP a nie DP, bo ma sporo zadań ofensywnych (a przynajmniej miał w Arsenalu, nie oglądam meczów Barcelony).

Prawde mówiąc to mamy Frimponga, za 3-4 lata będzie świetnym stoperem, ale trzeba mu zaufać a nie wyporzyczać do średniaków.

Opublikowano

Frimpong jest młody ma dopiero coś koło 21 lat ? niech gra u średniaków niech się ogrywa bo u nas skończyłby jak SS czy DJ za 3 lata będą z niego dobry grajek to samo tyczy się CoCoJambo

Song to DP/SO i nie ma chuja żeby grał jako SP czy nawet SPO.

Opublikowano

jak dla mnie to najlepszy klub w lidze ang.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Najlepsze co mógł Arsene zrobić to kupić Podolskiego, co ten chop teraz robi.. szkoda ze wcześniej go nie kupił, by z Van Persin taki duet odpierdolił.. ale generalnie jest okej ale Arsenal nie ma tej mentalności do wygrywania. Zbyt długo nic nie osiągał teraz nie wie jak to jest walczyć. Ja mu nie umniejszam, ale po prostu inne kluby mają to doswiadczenie.

Opublikowano

Top 4 w zasięgu, patrząc na to co gra Chelsea :). Obecnie są 4 pkt straty do KFC i 5 do CFC, ale to można spokojnie odrobić. Raczej odpadniemy z Bayernem i będzie się można skupić na lidze i pucharze Angli.

Opublikowano

kurwa i jak zwykle walka o top 4... japierdole jak odpadną z bayernem to sram na ten klub i zaczynam kibicować Sunderlandowi bo ma wiekszy potencjał niż ten arsenal gdzie panem jest Kroenke i doji arsenal jak krowe

To nie ten sam arsenal co 06,07 teraz to kupa bez ambicji i każdy remis jest jak trofeum.

Opublikowano

Z tym całym Bayernem będzie 0:0 lub 1:1. Jest duża szansa na TOP 3 ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie ma szans żeby było mało bramek, bo oni jak my lubią strzelać dużo bramek. Teraz jest chujnia bo najpierw gramy na Emirates a później w Monachium. Przewiduję powtórkę z dwumeczu z Milanem, w pierwszym meczu przejebiemy 3/4-1 a w drugim gonimy wynik.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Heh patrze na meczu Bayernu w lidze niemieckiej-po prostu inna liga.

Ostatnio rozjebali Schalke-naszego rywala,który skończył na 1 miejscu w grupie(4:0).

Tak byśmy grali z Galatasary.

Szkoda tej szansy,przegrać z zbankrutowanym mistrzem Grecji(podstawowi zawodnicy odchodzą z powodu małej kasy).

Jak wygramy to mnie to zaskoczy,Bayern w ciągu 3 lat był finalistą ligi mistrzów(przegrał z Interem a potem z Chelsea).

Co do top 3 może się uda,Chelsea przegrała w Newcastle 2-3,potem wygrała z Wigan 4-1.Odrobimy straty : )

Ps.Nie wiem jak to jest z tym bezpośrednim awansie w przyszłym sezonie,3 pierwsze zespoły z Anglii grają w lidze mistrzów czy 4 ?

Segz

16ob.png

Opublikowano

Heh patrze na meczu Bayernu w lidze niemieckiej-po prostu inna liga.

Ostatnio rozjebali Schalke-naszego rywala,który skończył na 1 miejscu w grupie(4:0).

Tak byśmy grali z Galatasary.

Szkoda tej szansy,przegrać z zbankrutowanym mistrzem Grecji(podstawowi zawodnicy odchodzą z powodu małej kasy).

Jak wygramy to mnie to zaskoczy,Bayern w ciągu 3 lat był finalistą ligi mistrzów(przegrał z Interem a potem z Chelsea).

Co do top 3 może się uda,Chelsea przegrała w Newcastle 2-3,potem wygrała z Wigan 4-1.Odrobimy straty : )

Ps.Nie wiem jak to jest z tym bezpośrednim awansie w przyszłym sezonie,3 pierwsze zespoły z Anglii grają w lidze mistrzów czy 4 ?

awans dostaje wygrana drużyna LM jak np Cwelsi

top3 awansuje do grupowej a top4 musi kwalifikacje grać jak np w tamtym sezonie z napoli graliśmy

Rok temu z takim słabiutkim milanem wygraliśmi 3-0 i już wielce każdy udaje że nic się nie stało ,,, niech wygrają tyle z bajernem to im wybacze

Opublikowano

Ja pierdole, dzisiejszy mecz to chyba jakiś żart...

jak się kupuję szrot francuski to nawet takie blacburn nas ciśnie ale nie przejmuj się mamy jakość została jeszcze walka o top 6.

Ciekawe co wenger powie przed bayernem ahha "wygramy to chłopaki" ? Patrzcie na bilans bramkowy bayernu 56-7 bodajże jeżeli wpakujemy im chociaż 1 bramke to będzie jak trofeum

Opublikowano

jak się kupuję szrot francuski to nawet takie blacburn nas ciśnie ale nie przejmuj się mamy jakość została jeszcze walka o top 6.

Ciekawe co wenger powie przed bayernem ahha "wygramy to chłopaki" ? Patrzcie na bilans bramkowy bayernu 56-7 bodajże jeżeli wpakujemy im chociaż 1 bramke to będzie jak trofeum

Może to idiotyczne, ale ja nadal wierzę, że Arsenal może wygrać z Bayernem. Potrafimy przegrać jednego dnia z trzecioligowym słabiakiem, a zaraz wygrać lub przynajmniej zagrać dobry mecz z drużyną z czołówki.

No cóż, trzeba się modlić o słaby występ Bawarczyków.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Może to idiotyczne, ale ja nadal wierzę, że Arsenal może wygrać z Bayernem. Potrafimy przegrać jednego dnia z trzecioligowym słabiakiem, a zaraz wygrać lub przynajmniej zagrać dobry mecz z drużyną z czołówki.

No cóż, trzeba się modlić o słaby występ Bawarczyków.

Znając życie to Bayern wyjdzie na boisko z przekonaniem że wystarczy samo wyjście na boisko by wygrali. więc arsenal nadal ma szansę. ;)

Mimo iż jestem kibicem Chelsea, to chciałbym zobaczyć Arsenal w następnej rundzie. :P

1351788161-U286260.png

Opublikowano

powiedź z kim wygrali z czołówki z chelsea Mu Mc ?

O zbliżającej się potyczce z Bayernem

- Trzeba skupić się na kolejnym meczu. Będzie on dobrą okazją na
zaprezentowanie walecznego charakteru drużyny
.
To wszystko, co możemy
zrobić. Konieczny jest tu dystans do tego, co mówią ludzie i pokazanie
swojej siły w kolejnym spotkaniu.

i wszystko jasne nawet wenger wie ze nie wygraja

Opublikowano

Wenger to tam se może, przez niego po części Arsenal nie wygrywa pucharów itp. Go zadowala awans do LM. Nie ma mentalności zwycięzcy, jak np Mourinho/Ferguson.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...