Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu dostał te 100k funtów na tydzień.

@henius

Grał w bayernie na ławce potem do fc koln wrócił i do Arsenalu.

eQUQa.png
Opublikowano

W końcu dostał te 100k funtów na tydzień.

@henius

Grał w bayernie na ławce potem do fc koln wrócił i do Arsenalu.

Bo kochał/kocha miasto jakim jest Koln ... Tam był gwiazdą , każdy go w mieście witał , uwielbiał itp. Teraz jak koln bodajże spadło , Podolski nie miał wyboru.

Opublikowano

Nie ma co dyskutować , ma swoje lepsze i słabsze dni , szkoda że jego forma jest w kratkę , ale to wartościowy zawodnik ;)

Wyprzedzając ciut jaki wynik obstawiacie Chelsea - Arsenal ? :)

Opublikowano

Lol ale bramka,i to Szczęsnego xDD

Szczęsny wykonuje rzut rożny w ostatniej minucie i strzelił gola,z rożnego!xdd

Żartowałem.

Obstawiam 1:0 dla Arsenalu,bramkę strzeli ktoś z zawodników Arsenalu xddd

eQUQa.png
Opublikowano

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud.

Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Koscielny, Ramsey, Frimpong, Arshavin.

Cieszy : obecność Kościelenego na ławcę :)

Martwi : Forma Abu Diaby

Dziwi : W wyjściowej Coquelin :D

Opublikowano

Ewidentny faul na Coq przy 1szej bramce, a przed nią Giroud miał dogodną sytuację aby strzelić gola. Walcott nie może wyczuć momentu wyjścia do podania, tak by strzelił ze 2 bramki. Powinno być 1-3 ale cóż, taka piłka ;c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Henius tak gadając to Szczęsny już na boisku nie powinien być, bo faul na czerwoną. 2-1 robi się ciekawie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Szczęsny raczej na żółtą a nie czerwona bo obrońcy już byli przy bramce. Chociaż jakby dostsal czerwoną to by raczej też jakoś problemu nie robiliby sedziemu

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Żółta i chuj.

Druga połowa ciekawsza, do ostatniej sekundy myślałem że zremisują, a nawet mieli szanse na wygraną. Szkoda ;c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mecz ciekawy. Obie drużyny praktycznie miały szanse na wygraną. Gdyby chelsea wykorzystała swoje szanse, po 1 połowie wynik mógł być 3-0. 4-0 i po meczu. Tak się nie stało Arsenal od razu rzucił się w II połowie do ataku co zaowocowało bramką. Śmiało można powiedzieć, od 45 do 70 minuty mecz całkowicie pod dyktando Arsenalu. Później chelsea się ogarnęła nawet Torres 2 razy drybling co dla niego to niespotykane. Demba mógł spokojnie zakończyć mecz, ale nie trafił praktycznie do pustej bramki. Końcówka jak zwykle nerwowa. Ładny mecz ;) Cieszy mnie oczywiście zwycięstwo The Blues, choć powinni bardziej wykorzystać pierwszą połowę.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Nie mamy wartościowych zmienników. Zobaczcie sobie naszą ławke, a np ławke MU/MC/CFC, czy nawet Tottenhamu - u nas jest tak:

Bramkarz, 3 obrońców, 2 pomocników, 1 napastnik.

...z czego napastnikiem jest Arsha, albo co gorsza - wcale go nie ma. Nie ma żadnej jakości, jeśli wprowadzamy rezerwowego. Graczy pokroju Pera, Sagny, Diabiego, Podolskiego czy nawet Girouda (przydałby się ktoś, kto by go motywował do gry w pierwszym składzie, bo jak dla mnie ma monopol). MC ma Balotellego, Dzeko, Millnera, Garcie i Maicona. United - Jonesa, Kagawe, Wellbecka, Chicharito, Valencie. Chelsea - Bertrand, Marin, Torres, Moses...

Co do meczu. Robiliśmy proste błędy tak samo jak z City. Nie chce mi się nawet patrzeć ile tracimy już punktów do United, a nie mamy nawet 30. kolejki. Dopóki Arsene nie wymieni średniaków na lepszych graczy, pozostaje Liga Europejska.

Opublikowano

Wystarczy sprzedać szrot i kupić kogoś

Dzeko jest spokojnie do kupienia za około 20mln

Pirlo około 12 mln

Vidal 18 mln

Jesus Navas 18 mln

i możemy walczyć o top3 o ja narazie jeśli skończymy na top6 to będzie dobrze.

Prawda jest taka że nie mamy napastnika który by pakował piłki do siatki i defensywnego pomocnika.

Arteta Wilsher ? to są gracze ofensywni którzy mają podawać piłki a nie je zabierać tym bardziej że nie mają z czego przypierdolić ... taki wilsher 160cm vs Crauch

Diaby szkło sprzedać go i tyle

AOC wyporzyczenie Ramsey wyporzyczenie

Prawda jest taka że arsenal jest słabym przeciętniakiem który sprzedaje talenty a kupuje gówna typu giroud gervinho podolski.

Opublikowano

Dzeko - nawet za 15 zejdzie :).

Pirlo - nie ma opcji, niestety nie przejdzie. Vidal - 30 conajmniej. Navas - pewnie, że tak.

AOC powinien zostać i latać na skrzydle.

Opublikowano

Dzeko - nawet za 15 zejdzie :).

Pirlo - nie ma opcji, niestety nie przejdzie. Vidal - 30 conajmniej. Navas - pewnie, że tak.

AOC powinien zostać i latać na skrzydle.

Arshavin,AOC,Podolski,Gervinho nie ma sensu go trzymać skoro gra raz na 2 mecze niech idzie do WHU i zagra 38 meczy a nie u nas tylko 15.

skoro Walcot idzie na szpice to trzeba kupić PP/PS np Navas / Menez.

jak nie dzeko to Eto za 15mln przejdzie + 80tyś tygodniowo funtów ew Reus za 25mln jako SN

Opublikowano

Eto nie przejdzie, w Anży zarabia 20 mln dolców, w dodatku można znaleźć kogoś lepszego

Mój team:

------------------Szczęsny--------------

---Van Rhijn---Rami------Verma---gibbs

------------Fellaini-------Artera

---Theo---------Wilshere-----------Navas

----------------Higuain(Giroud)--------

Opublikowano

kupuje gówna typu giroud

tu sie z Toba zgodze... tak tego człowieka nie lubię ... może do francuskiej to on się nadawał.... taki kołek z niego według mnie

brakuje mi Van Persiego ;[[[[ no ale cóż ;[

1373369406-U138092.png

Opublikowano
]Wystarczy sprzedać szrot i kupić kogoś

Dzeko jest spokojnie do kupienia za około 20mln

Pirlo około 12 mln

Vidal 18 mln

Jesus Navas 18 mln[/b]

HAHAHAHAH tym mnie rozjebałeś.

Vidal 18mln!?On jest warty 45mln.Pirlo 12 mln,jest stary ale dobry i dobrze wali z dystansu jest warty 25mln.Z Dzeko się zgodzę.Jesus Navans ?Po nam ten Hiszpan ja bym wolał Francuza M'ville.

Davida Villi nam nie trzeba...Chciałbym zobaczyć w barwach Arsenalu Ayewa xdd

Co do meczu to Szczęsny zawalił na prawdę,gdyby nie Vermalen i pomyłek to by było 4-1.Giroud zawalił no ja pierdole po chuja w tamten róg jebał jak przed sobą pustą bramkę.

PS.Autor dostał bana.

Segz

16ob.png

Opublikowano

HAHAHAHAH tym mnie rozjebałeś.

Vidal 18mln!?On jest warty 45mln.Pirlo 12 mln,jest stary ale dobry i dobrze wali z dystansu jest warty 25mln.Z Dzeko się zgodzę.Jesus Navans ?Po nam ten Hiszpan ja bym wolał Francuza M'ville.

Davida Villi nam nie trzeba...Chciałbym zobaczyć w barwach Arsenalu Ayewa xdd

Co do meczu to Szczęsny zawalił na prawdę,gdyby nie Vermalen i pomyłek to by było 4-1.Giroud zawalił no ja pierdole po chuja w tamten róg jebał jak przed sobą pustą bramkę.

PS.Autor dostał bana.

Wyjdz proszę Po co m'villa ? Następny Francuzik który daje sobie radę tylko w l1 ? Jeśli się nie znasz to się nie wypowiadaj.

@Zavetti

Szczęsny

Sagna/Piszczek-------Kościelny/Mertesacker------------Verma/Sakho------------Gibbs/Coentrao

Vidal/Diaby

Wilsher/Arteta---------Cazorla/Pirlo

Navas/Walcot/Cazorla--------------------------------------Podolski/Gervinho/AOC

Dzeko/Jovetić/Podolski

Według mnie tak powinnien wyglądać skład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...