Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arsenal teraz słabo gra wg mnie największą wadą jest to że sprzedali r. van persiego jednego z najlepszych strzelców barclays liczę, że jak w ubiegłym sezonie skończą sezon na 3 miejscu :)

prawda,

i kupili giroud ..... przecież tego kołka to bym zabił... R.v.P :(

1373369406-U138092.png

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno mają kupić od nowego sezonu Casillasa ciekawe co zrobią z Szczęsnym

a nie valdeza? jak valdeza kupią to się załamię psychicznie.

ale wątpię, Fabiański teraz dobrze gra ^^

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To co, Fabian w tym oknie idzie na wolny transfer. O gk mówi się najczęściej o Begoviciu albo Reinie, Valdes nie przyjdzie.

Co do Girouda to on dobry jest w powietrzu, wczoraj kilka razy można było się o tym przekonać np. strzał głową w poprzeczkę lub świetne odegranie do Poldiego który zjebał. Gra nogą już mu trochę słabiej wychodzi. Olivier rozwinie się w przyszłym sezonie, wierzę w to.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ni hu ja

Tak wszyscy huczą że 70milionów na transfery

A Wenger i tak zrobi swoje

Młody Francuz

Jakiegoś Hiszpana i lecim po 3 miejsce ;(

Opublikowano

Najnudniejszy mecz w tym sezonie... prawie zasnąłem.

Mielimy swoje okazje, ale żadnych setek. Najlepszą była ta Giroud w pierwszej połowie, gdyby tylko skierował ją do bramki...

Spodziewałem się remisu.

Zauważyliście, że wszyscy wyprzedani piłkarze z ostatnich lat w nowych klubach nie błyszczą? Mam tu na myśli van Persiego, Fabsa, Nasriego, Songa.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Najnudniejszy mecz w tym sezonie... prawie zasnąłem.

Ja to po pierwszej połowie - "kurcze... idę się umyć.... wstawić pizze do piekarnika... i chyba obejrze jakieś discovery...."

Nudny jak ....

50% mojego typowania weszło - remis ;D ale z bramkami się trochę pomyliłem ;[

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Nudny mecz nie powiem

Ale najbardziej mnie irytyowały sytuację gdy Oxlade albo Theo zamiast strzelać z narożnika pola karnego podawali do Żiru ._.

Fulham - Arsenal

0 - 1

Po bramce Mertesacker'a

@Mhm

Suarez gryzie , a także strzela w 96minucie

I dzięki niemu wciąz mamy 3miejsce w tabeli ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jovetić podobno ma przejść za 24mln Fake czy prawda ? podobno Wenger ma mieć 40 mln w letnim okienku

Wiadomo już że Arsha odchodzi i z pewnością SS18 DJ i Bendtner więc co o tym sądzicie ??

Potrzebny jest SPO/SP bo Mikel już stary 31 lat bd miał Ramsey drewno Wilsher wiecznie nie będzie bez kontuzji Diaby rok przerwy Rosicky 32(?) lata w dodatku brak kondycji

Santi 28(?) lat

Arsenal potrzebuje młodych Pomocników Max 25 lat bo za 2/3 lata same dziadki zostaną a taki frimpong czy Kokla są za słabi a Eisfield za młody

Co myślicie o Isco ? albo Bender z leverkusen ew borussi ?

Opublikowano

Jovetić podobno ma przejść za 24mln Fake czy prawda ? podobno Wenger ma mieć 40 mln w letnim okienku

Wiadomo już że Arsha odchodzi i z pewnością SS18 DJ i Bendtner więc co o tym sądzicie ??

Potrzebny jest SPO/SP bo Mikel już stary 31 lat bd miał Ramsey drewno Wilsher wiecznie nie będzie bez kontuzji Diaby rok przerwy Rosicky 32(?) lata w dodatku brak kondycji

Santi 28(?) lat

Arsenal potrzebuje młodych Pomocników Max 25 lat bo za 2/3 lata same dziadki zostaną a taki frimpong czy Kokla są za słabi a Eisfield za młody

Co myślicie o Isco ? albo Bender z leverkusen ew borussi ?

Może od razu cały skład sprzedaj, śmieszne jest co mówisz.

Isco nie przejdzie na pewno, wie że by się zmarnował. Mając oferty z Chelsea/Barcy itp, na pewno nie przejdzie do Kanonierów.

Moim zdaniem do Arsenalu pasowałby Sanchez który ma podobno opuścić Katalonię.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Może od razu cały skład sprzedaj, śmieszne jest co mówisz.

Isco nie przejdzie na pewno, wie że by się zmarnował. Mając oferty z Chelsea/Barcy itp, na pewno nie przejdzie do Kanonierów.

Moim zdaniem do Arsenalu pasowałby Sanchez który ma podobno opuścić Katalonię.

Powiedz mi po co trzymać niepotrzebny syf w drużynie ktorzy tylko ciągle pobierają niemałe tygodniówki i nic nie wnoszą do drużyny ?

Isco w arsenalu się zmarnuje ? proszę cię Cazorla to co ? reprezentant hiszpani a przeszedł do arsenalu a mógł iść do lepszych drużyn to samo giroud który okazał się niewypałem ale jednak był królem strzelców i chciał go nawet real

Na chuj ci sanchez ? mało masz skrzydłowych ? Cazorla Walcot AOC Gervinho Podolski nawet wenger Ramseya wpuszczał na skrzydło

Sanchez to aktorzyna która w angli by tylko grała na treningach

Opublikowano

Jutro , a właściwie to już dzisiaj mecz który chyba przesądzi o TOP3

Manchester Utd - Arsenal

Wiadomo komu kibicuje i obstawiam 1-2

Opublikowano

Jestem ciekaw zachowania fanów The Gunners gdy RVP wyjdzie na boisko ;)

Może i Arsenal będzie walczył, ale wydaje mi się, że United wygra. 1:2/3.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

1:1 ;x Liczyłem na coś więcej. Poldi nic nie grał, Sagna totalna porażka na + tylko Kosa, Wojtek, Rosicky i może Mertesacker.

Teraz trzeba liczyć na potknięcia cwelsów i kurczaków.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Serce Kanoniera nie ma co ;)

Tak a'propos spadlismy na 4 pozycję w tabeli

Zostały nam 3 spotkania

QPR - wygrana 0:1 1' Wallcot

Wigan

Newcastle

Niedopuszczam innej myśli jak 9 ptk.

Tym bardziej że tak wyglądają mecze bezpośredniego rywala Chelsea

Man. Utd - wygrana 0:1 83'Mata

Tottenham - Remis 2:2

Aston Villa - wygrana 1:2 Frank Lampard x2

Everton

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej bez szans jest wyciągnięcie Piszczka z BVB, on w tej układance jest niezastąpiony.
Dla Arsenalu na prawą stronę w zasięgu jest inny super PO - Abate z Milanu.
O kofa totemtham skoczył na 4 miejsce : (

No arsenal trzeba ruszyć dupska.

Wigan zawsze zaczyna grać dobrze w piłkę w końcówkach sezonu tak jak w poprzednim ograło utd :D

Segz

16ob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...