Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bayern też spłacał stadion a jakoś nikt znaczący nie odszedł.

Tylko że oni coś wygrywali

2 razy w przeciągu 3 lat w finale LM

Ile z tego kasy wyciągneli :rolleyes:

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że oni coś wygrywali

2 razy w przeciągu 3 lat w finale LM

Ile z tego kasy wyciągneli :rolleyes:

6 mln za finał jakoś jest ?

Rata roczna za stadion to coś około 20mln chyba kiedyś coś tak czytałem

A hajs z Azji ? Pamiątki koszulki ?

Pensje zawodników też są śmieszne że nie chcą dać Walcotowi 100tyś ... A sam Wenger bierze 9mln rocznie.

Arsenal to maszynka do robienia pieniędzy.

Policzcie sobie za awansy FA i LM np do Półfinału zarobią około 5mln + top3 12mln + zyski z pamiątek (nie wiem ile ale dużo) + Sponsorzy + Bilety za stadio,więc nie pierdolcie o żadnych ratach za stadion bo 20 mln przy zysku 300mln to gówno i powinni przynajmniej 10% z tych 300 mln poświęcić na pensje i transfery a nie jakieś śmieszne wyprzedaże gdzie song i rvp odchodzą a przychodzą nonejmy i jeszcze z transferów jest zysk.

Co do mody na arsenal to żeś dojebał ... bo co szczęsny jest numerem 1 ? proszę cie ... Polacy to sezonowcy tak się jarają barceloną realem Manu Borussią a nigdy nie byli na ich meczu nie oglądają ich meczów nie wymienią kadry U-21 tych drużyn.Pewnie sobie myślicie co ze mnie za kibic że tak krytykuję swoją drużynę ale inaczej się nie da gdy widzisz ukochany zespół który sam sobie podłada kłody pod nogi.Czasy Bergkampa Henrego nie wrócą i Arsenal przez przynajmniej 5 lat nic nie osiągnie no ale to nie znaczy że mam zmieniać drużyne na jakąś barcelone która każdy mecz wygrywa ...to tak jakbym pchał kutasa w tą samą dziure dziure co wszyscy i nie mieć orgazmu bo każdy już wiedział że barcelona wygra a z Arsenalem jest inaczej to jest jak ta pierwsza jedyna miłość ciasna nieprzewidywalna dziewica która po każdym strzelonym golu z ogórkami typu Reading dostarcza więcej orgazmu niż wygranie LM przez Chelsea.

Opublikowano

Czy Arsenal zlekceważy dziś 4-ligowe Brighton? Liczę na pewne zwycięstwo oraz na wystawienie Rosicky'ego.

@Zav

tak to klub Wpuszczaka :c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Szczęsny - Jenkinson, Mertesacker ©, Koscielny, Santos - Diaby, Ramsey - Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Podolski, Giroud.

Ławka rezerwowych: Mannone, Sagna, Gibbs, Wilshere, Cazorla, Arszawin, Walcott.

Cieszę się że Jenkinson i Rosa są i dziwi że Mertesacker kapitanem :O

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Po 1. połowie jest 1:1 a powinno być 2/3:1 dla Brighton. Nie umiemy uspokoić swojej gry w defensywie i nie potrafimy wyjść ze swojej połowy, a Brighton to wykorzystuje, na szczęście niezbyt skutecznie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Dobry mecz Girouda, choć mógł ustrzelić hat-tricka. Santos zawalił na całej linii, każda akcja Brightonu szła lewą stroną. Dobre wejście naszych rezerwowych, bo Theo strzelił gola, Jack napędzał nasze ataki, a Gibbs dość dobrze bronił lewej flanki.

Spodziewałem się zdecydowanej przewagi Kanonierów, no ale klub klubowi nie równy.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Dobry mecz Girouda, choć mógł ustrzelić hat-tricka. Santos zawalił na całej linii, każda akcja Brightonu szła lewą stroną. Dobre wejście naszych rezerwowych, bo Theo strzelił gola, Jack napędzał nasze ataki, a Gibbs dość dobrze bronił lewej flanki.

Spodziewałem się zdecydowanej przewagi Kanonierów, no ale klub klubowi nie równy.

dobry mecz ? jeżeli dla cb wynik 3-2 i 2 gole girouda w takim meczu to powód by mówić że dobrze zagrał to ...

Legia to dobry klub i to ona trzyma poziom i gra regularnie na wysokim poziomie przegrała z Arsenalem 6-5 w lidze ma 1 miejsce a czepiacie się sparingu ?

Opublikowano

dobry mecz ? jeżeli dla cb wynik 3-2 i 2 gole girouda w takim meczu to powód by mówić że dobrze zagrał to ...

Legia to dobry klub i to ona trzyma poziom i gra regularnie na wysokim poziomie przegrała z Arsenalem 6-5 w lidze ma 1 miejsce a czepiacie się sparingu ?

Beka, strzelił 4 bramki w tygodniu, po 2 w każdym meczu, to kurwa źle? Gdy już zaczyna strzelać to wy go hejtujecie że chujowo gra. Giroud to fantastyczny napastnik. Elo.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ale Giroud powinien grać w systemie 4-4-2 albo w 4-2-3-1, a za sobą mieć jakiegoś rozgrywającego, pokroju Kagawy. Wtedy miały powyżej 15 goli w lidze na sezon :).

Opublikowano

To prawda,tylko Legia w lidze polskiej pokazuje klase.

Co do Arsenalu boje się że przegrają z Bayernem w 1/8 finału i zajmią w lidze angielskiej 5-7 miejsce,co będzie oznaczało granie w lidze europejskiej....

Ja widziałbym w Arsenalu młodego pomocnika Milanu - Stephana El Shaarawyego, ale Milan najprawdopodobniej nigdy by się na to nie zgodził.. Drugim graczem którym widziałbym w tym zespole to Arturo Vidal (Juventus).

Mile widziany przeze mnie byłby tam również Angelo Ogbonna (Torino). Lepiej nie kupować tam bramkarza, bo Szczęsny jednak jakiś poziom gwarantuje.

A wy Jakie transfery dopisalibyście Arsenalowi ?

Segz

16ob.png

Opublikowano

Prędzej przejdzie El Shaarawy niż Vidal :). Milan ma problemy finansowe i 20-25 mln rozwiąze sprawe.

Co do transferów to sam nie wiem... Najpierw trzeba się pozbyć niepotrzebnych grajków - Podolskiego, Diabiego, Santosa, Sagne, Koscielnego, Gervinho, Chamkaha i Rose, wtedy można myślec o wzmocnieniach (Rondon, Belhanda, Van Rhjn, Martins Indi, Winjaldum, Huszti, El Shaarawy, Cvitanich, Fellaini, Kroos, Lars Bender, Piszczek, Gonalons) - ktoś z tego grona :).

Opublikowano

Beka, strzelił 4 bramki w tygodniu, po 2 w każdym meczu, to kurwa źle? Gdy już zaczyna strzelać to wy go hejtujecie że chujowo gra. Giroud to fantastyczny napastnik. Elo.

z jakimś ogórkiem i WHU które jest na 12 miejscu w tabeli ? z takimi przeciwnikami to afobe by więcej strzelił a w meczach o top4 z MC MU Chelsea Liverpool Everton coś pokazuje ? nie tylko stoi w miejscu jak kłoda a jak dostanie piłke to myśli że jak z całej siły przypierdoli to strzeli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...