Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli ktoś ma przerwać serie Barcy to właśnie Arsenal

bo raczej nikt z tych pionków w la lidze tego nie dokona.

Pierwsza 5 La Liga ograła by na luzie pierwszą piątkę z BPL. I pomijam tu Barce, bo to jest inna liga. Po tym co zobaczyłem dzisiaj to życzę Arsenalowi powodzenia. Barcelona jest potworem nie do powstrzymania na ten moment. Jedyne co może im zagrozić to kontuzje. Jak obronią tryplet to przejdą do historii jako najlepsza drużyna, a Messi? Już dawno pobił wszystkich na głowę i śmiało można mówić o nim jako najlepszy piłkarz w historii. Ogólnie trio Barcelony wygląda tak: Neymar - przyszły najlepszy piłkarz świata, Suarez - najlepszy napastnik świata, Messi - najlepszy piłkarz jaki chodził po tej planecie. Z nimi nie ma jak rywalizować po prostu. Jedyna drużyna, która może podjąć rękawicę przeciwko blaugranie to Juventus, ale musieliby się wspiąć na wyżyny. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wierzyłem w dobry mecz w naszym wykonaniu i się pod tym względem nie zawiodłem, ale wynikiem już tak. Barcelona była cierpliwa, a Arsenal naiwny przez co straciliśmy 1. bramkę. Wprowadzenie Flaminiego to jakaś pomyłka, mam nadzieję że Elneny dostanie szansę. Do rewanżu trzeba podejść z podniesioną głową, a po drodze są 2 ważne mecze z Manchesterem United i Tottenhamem i należy je wygrać.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Barca tez ma napiety terminarz w okolicach rewanzu takze kto wie, moze ich jebniemy

ogolnie caly mecz sie wkurwialem bo mi tak zalezalo na zwyciestwie pomimo tego ze przed meczem z chlodna glowa bylem swiadomy tego ze bedzie ciezko, te setki, te decyzje Arsenalu w kluczowych momentach dobitnie pokazują w mojej opini ze jestesmy niczym wiecej jak tylko sredniakiem angielskim, bo po za liga nic nie prezentujemy

Opublikowano

Fajnie by było jakby Arsenal pokazał cos więcej w rewanżu, w końcu juz nic do stracenie nie mają, może odważniej zaatakują

Opublikowano

Fajnie, fajnie, ale będzie ciężko zaskoczyć tak dysponowaną Barcelonę.

A już jutro meczyk z United, może znów Welbeck zaskoczy brameczką z byłym klubem?  ;)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Arsenal mógłby powalczyć na Camp Nou. W okolicy kwietnia, czyli rewanżu, Barca ma mecze z Villarreal - sensacja sezonu(?), chociaż już od kilku lat są na wysokim poziomie, ale dopiero w tym sezonie wskoczyli na 4 miejsce i będą się bili o LM z Realem, a 2 kwietnia El Clasico. Jednak Enrique bardzo mądrze rotuje składem, prawie co mecz daje odpocząć każdemu poza MSN, ale pewnie niedługo Neymar lub Suarez usiądą na ławie aby byli w pełni sił na kwiecień/maj, kiedy to rozegra się wszystko. 

Opublikowano

Póki ten stary piernik jest trenerem to nic Arsenal grubszego nie wygra poza FA Cup. Ostatni raz ligę wygrał 10 lat temu, nigdy nie wygrał ligi mistrzów, klika sezonów z rzędu arsenal odpada w 1/8. Chyba wystarczy argumentów na to aby ten dziad poleciał. Co miał Koklę w bani faulując to ja nie wiem, ale wbił nóż w plecy kolegom z drużyny. 

Leicester na mistrza, 9 kolejek do końca, 5 punktów przewagi, moim zdaniem już jest musztarda po obiedzie. Chyba, że zawalą 3 ostatnie mecze (Chelsea, United, Everton).

Opublikowano

Czy wy także uważacie, że jak Wenger nie zostanie wyrzucony, to w letnim okienku znowu zamydli nam oczy?
"Ściągniemy kilku zawodników" - początek okna

"Ciężko jest wyciągnąć zawodników, nikt nie chce sprzedawać" - każdy może, tylko my nie.

"Nie byliśmy w stanie nikogo kupić" - no.

"Ten skład ma potencjał na wygranie BPL" - widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...