Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o korekty w składzie Arsenalu :

Wenger powinien zainwestować w bocznego obrońcę , środkowi są naprawde dobrzy prócz głupich błędów,które im sie przytrafiaja( dośc często -.-)

Kupić LO pokroju np : Gregory van der Viel

Potem tak jak koledzy wyżej proponowali na środek pomocy , z zadaniami defensywnymi Strootman lub Bellhanda , Affelay ( modle się o jego transfer :))

No i napastnik godzien Arsenalu , a tutaj nie mam konkretnych propozycji ._. .

Może np : Demba Ba ?

Na odstrzał idą :

Fabiański, Squilacci, Chamakh, Santos, Arshavin, Ramsey - tak jak słusznie zaobserwował x070x

Pieniądze na takie transfery napewno się znajdą

Zagwarantował nam to zarząd , oraz możliwe dochody ze sprzedazy , panów wymienionych wyzej

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że Marcelo albo Coentrao są w naszym zasięgu na LO

na SPD m'Villa , Tiote

Na skrzydło Affelay , villa

na szpice Demba Ba , Cavani , Jovetić , Adebayor (?) , Pato (podobno milan sprzedaje go a sprowadza Baloteliiego )

i Możemy powiedzieć że mamy jakość.

Opublikowano

Coentrao jest w zasięgu, a szkoda, bo go lubię. Marcelo jest w Realu podstawowym zawodnikiem i raczej nie odejdzie.

@Down

Za Marcelo 17mln? xD

1393461645-U349224.png

Opublikowano

na SPD m'Villa , Tiote

Na skrzydło Affelay , villa

na szpice Demba Ba , Cavani , Jovetić , Adebayor (?) , Pato (podobno milan sprzedaje go a sprowadza Baloteliiego )

i Możemy powiedzieć że mamy jakość.

Coentrao się zgodzie , świetny zawodnik i wpełni naszych możliwości finansowych

Na SPD chyba chciałeś napisać Y.m,villa , a Affelay dla mnie osobiście to strzał w dziesiątke

Szpica : Cavani - za drogi

Jovietić - czemu nie

Adebayora - Spurs nie oddadzą

Ba - bardzo prawdopodobne

@Myślę że z takimi kłopotami na obsadę bocznej obrony , z jakimi boryka się Real , nie puszczą Marcelo nawet za większe pieniądze

Opublikowano

Po co Carvalho ? Jak ten dziadek ma 35lat, po co też Villa skoro ma 31...

Trzeba kupić jakiś dobrych, ale przyszłościowych zawodników.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Po co Carvalho ? Jak ten dziadek ma 35lat, po co też Villa skoro ma 31...

Trzeba kupić jakiś dobrych, ale przyszłościowych zawodników.

Tutaj już nie można myśleć o przyszłości potrzebne są trofea a to mogą nam zapewnić tylko gracze doświadczeni z umiejętnościami.

Arsenal stać tylko na graczy 28+ gdzie wydadzą max 20 mln bo np taki hazard za 40 mln już jest przesadą.

Tu nie ma co myśleć o przyszłości wole skład ze średnią 32 lata i wygrać chociaż FA cup niż 23 lata i kończyć sezon na 4 miejscu odpaść w 1/8 LM i 1/16 FA ...

Opublikowano

Chciałbym ujrzeć Affelaya w Arsenalu <3 M'villa jak najbardziej, choć Arsene czai się na niego już od dłuższego czasu. Ogólnie to już teraz jest ogromna konkurencja w środku pola:

Arteta- najwięcej podań w lidze;

Wilshere- młody, zwinny, szybki i przyszłość Arsenalu;

Cazorla- ogromna wyobraźnia, świetny przegląd pola;

powracający Rosicky- wiadomka co on robił w końcówce poprzedniego sezonu;

powracający Diaby- co on robił na początku tego sezonu to magia tylko żeby znów nic sobie nie zrobił;

Ramsey- wiadomo, pupil Wengera

I inne młodziki typu Coq, Yennaris, Eisfeld.

Do ostrzału jest wielu zawodników nie chce mi się ich wymieniać bo już to zrobiliście. Dokupić kogoś na szpicę, na skrzydło i dobrego defensywnie LO.

Moim zdaniem nasze ostatnie niepowodzenia są spowodowane lekceważeniem przeciwnika np. Bradford.

Ostatni mecz strasznie mi się podobał, grad goli, tylko w defensywie nie chulało. JOU!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Po co Arsenalowi transfery jak macie Ramsey'a ? ;)

Powiem tak, od paru dobrych lat Wenger kupuje młodych wilków, którzy mają nabrać doświadczenia i za parę lat zdobyć z Kanionierami Premier League. Jednak, słabo im to wychodzi, jeśli jeden z tych zawodników stanie się bardzo dobrym piłkarzem, to Arsene sprzedaje go i za jago cenę kupuje 2/3 kopaczy, którzy się zazwyczaj nie sprawdzają. Podsumowując, polityka transferowa londyńskiej drużyny to kpina. Jednak życzę Arsenalowi sukcesów, bo bardzo ich lubię. Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak, od paru dobrych lat Wenger kupuje młodych wilków, którzy mają nabrać doświadczenia i za parę lat zdobyć z Kanionierami Premier League. Jednak, słabo im to wychodzi, jeśli jeden z tych zawodników stanie się bardzo dobrym piłkarzem, to Arsene sprzedaje go i za jago cenę kupuje 2/3 kopaczy, którzy się zazwyczaj nie sprawdzają. Podsumowując, polityka transferowa londyńskiej drużyny to kpina. Jednak życzę Arsenalowi sukcesów, bo bardzo ich lubię. Pozdrawiam.

To nie kpina za to się właśnie kocha ten klub że robi gwiazdy po czym je sprzedaje a nadal jest w top4

Powiedz mi co ma takie Chelsea ? wiadomo wydzadzą kase narobią długów i tyle po prostu kupują trofea a Arsenal je zdoobywa.

Opublikowano

Powiem tak, od paru dobrych lat Wenger kupuje młodych wilków, którzy mają nabrać doświadczenia i za parę lat zdobyć z Kanionierami Premier League.

Taka drobna poprawka :D . Wenger zwykle kupował takich mlodych piłkarzy , bił sie z nimi o najwyższe cele , a kiedy mu się to nie udawało tak czy siak , sprzedawał ich spłacając stadion .Teraz długi są uregulowane a pełnia zysków z transferów czy innych dochodów ma iśc na transfery :D . Czy to się Wengerowi podoba czy nie :D

Opublikowano

Środek mamy świetny. Nic nie zmieniać, tylko ewentualnie kupić M'Vilę (urodzony ŚPD) lub Isco (by dać odpoczywać dwójce Wilshere/Cazorla. Ja prędzej szukałbym Pato, Ba lub Bainesa.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

skoro już piszesz o wszystkich zawodnikach a nie tylko tych którzy grają w klubie to zrób to dokładnie

bo brakuje tu wielu nazwisk jak Vela , Gnabry , Eisfield , Afobe , Cambell

Vela już odszedł ;)

Szkoda ze arsenal ma w tym roku takie słabe wyniki bo naprawde skład mają Meega ;)

Opublikowano

To co zaczynamy Arsenal - Southampton

Szczęsny - Boruc :D

@ Do przerwy 1:1

I żadnego gola nie strzelił Kanonier :D

Opublikowano

Szkoda Van Parsiego bo holender był kozacki.Teraz remis ze świętymi,na początku śmieszny mecz,myślałem że Boruc puści jakieś szmaty xD Będziemy walczyć o top 4,żeby kurwa się udało bo nie chce widzieć Arsenalu w LE(może zdobędą LM xD).Debile z tvp kolejny raz puszczą mecz barcy tym razem z Milanem,mecz zapowiada się nudny,Milan jest bardzo słaby ostatnio,barca chyba rozgromi rywali.Arsenal z wicemistrzami z ubiegłej LM,to będzie kurwa zajebisty mecz.Hehe Wengera chyba zwolnią,a jak Walcot odejdzie to nie będziemy gonić top 5 którą nie dogonimy.Nie wiem po co ale żąda 100tys funtów,a zarabia 75tys na tydzień.Jak sądzicie czy uda się wejść do top 3 ?

eQUQa.png
Opublikowano

Szkoda Van Parsiego bo holender był kozacki.Teraz remis ze świętymi,na początku śmieszny mecz,myślałem że Boruc puści jakieś szmaty xD Będziemy walczyć o top 4,żeby kurwa się udało bo nie chce widzieć Arsenalu w LE(może zdobędą LM xD).Debile z tvp kolejny raz puszczą mecz barcy tym razem z Milanem,mecz zapowiada się nudny,Milan jest bardzo słaby ostatnio,barca chyba rozgromi rywali.Arsenal z wicemistrzami z ubiegłej LM,to będzie kurwa zajebisty mecz.Hehe Wengera chyba zwolnią,a jak Walcot odejdzie to nie będziemy gonić top 5 którą nie dogonimy.Nie wiem po co ale żąda 100tys funtów,a zarabia 75tys na tydzień.Jak sądzicie czy uda się wejść do top 3 ?

Jak to określil pewien reflekcjonista "dla Arsenalu , 3 pozycja to jak puchar "

Walcot szczerze mówiąc zasłużył na podwyżkę , a że włodarze są skąpi , to niech płaczą jak Theo odejdzie ;)

Ja tam od początku do końca sezonu będę wierzył że Arsenal ugra to 3 miejsce

Chociaż w tym sezonie nie pójdzie tak łatwo jak w tamtym . Rok temu ledwo wywalczyliśmy tę pozycję

A teraz ManU nie dogonimy City również , Spurs są w świetnej formie , i Chelsea która kupi wszystko i wszystkich byle wygrać ;(

Ale jakoś to będzie :P

Opublikowano

Demba Ba, Coentrao.. Za czym się Wenger obejrzy już nikogo nie będzie.

Jak poinformowała "Marca" Fabio Coentrao może zostać nowym piłkarzem Chelsea jeszcze w zimowym okienku transferowym.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ba praktycznie zaklepany w CFC, bo odszedł Sturridge. Jak zwykle lepiej kupić gracza pokroju Parka, zamiast wydać 7.5 na świetnego grajka.

Opublikowano

Teraz ja już nie widzę perspektyw na transfery, wszyscy zaklepani. Nie będzie Villi (chociaż i tak stary hiszpan nam nie potrzebny) nie będzie Ba, nie będzie Huntelaara. Ja chcę tutaj M'Vilę oraz napastnika za jakieś 30 mln (lecz z BPL, nie francuza/hiszpana).

Poza tym przydałby się jakiś ŚO.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

To prawda bo Mertesacker nie jest świetny.

Ja bym wolał gdyby kupili tego Serba z Manchester City,Kolarov chyba się nazywa.Gallas też by mógł.

eQUQa.png
Opublikowano

E a była mowa kiedyś że Pepe Reina ma przejść do Arsenalu.

A to Arshavin ma pójść do Reading ?(nie wiem ale może się myle i chodzi o rosickiego)

eQUQa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...