Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Igłajin - za uja nie przejdzie nie dość że Benzemie dokuczają kontuzję to jeszcze Argentyńczyk strzela :P

Pirlo - wiek + szacunek dla Juve

Vidal - Możliwe

Giroud to świetny napastnik weźcie z niego zejdźcie każdy wymaga od niego tyle co od RvP . Jak to sam powiedział Żiru " Nie oczekujcie odemnie 30 bramek w pierwszym sezonie , moj poprzednik potrzebował na to 7lat " Więc sami widzicie >.<

Opublikowano

Igłajin - za uja nie przejdzie nie dość że Benzemie dokuczają kontuzję to jeszcze Argentyńczyk strzela :P

Pirlo - wiek + szacunek dla Juve

Vidal - Możliwe

Giroud to świetny napastnik weźcie z niego zejdźcie każdy wymaga od niego tyle co od RvP . Jak to sam powiedział Żiru " Nie oczekujcie odemnie 30 bramek w pierwszym sezonie , moj poprzednik potrzebował na to 7lat " Więc sami widzicie >.<

Nie ma czegoś takiego jak szacunek.Najlepszy wiek rozkwitu piłkarza to 27-35lat.

Giroud to grajek z l1 gdzie nie ma wgl poziomu jebane drewnialdo pokroju carolla.

Opublikowano

Francja to tartak? A o Benzemie, Ben Arfie, Remy'm, Braciach Ayew, Gonalosie, Llorisie, Essienie, DIarrze, Lacazzecie, Chantome, Rabiocie (mogę tak wymieniać i wymieniać), Hazardzie słyszeliście?

Opublikowano

Super Squad menadżer ale Jakimś Dziwnym trafem Wyników brakuje...

Dobrze by bylo jakby Wenger wzmocnił obrone. Bo reszte mamy naprawde dobrą ale jakoś zgrania niema...

Opublikowano

yzv3bo.jpg

Także hejterki Girouda dupa cicho ;)

Jeżeli masz zamiar czekać 6 lat na to aż chłopak się ogra to spoko narazie jest drewnem który nie nadaje się do PL

@Zaveti mi nie chodzi o narodowość tylko o grajków z l1 ...mylisz pojęcia.

Prawda jest taka że Arsenal to przeciętniak w LM dostanie baty z FCB i co powie wenger ? "Spokojnie mamy jakość musimy się skupić utrzymaniu się w top 10 ...

Zremisować z Southampton Swansea to przypadek ? nie arsenal jest słaby i tyle kiedyś powinnien ich oklepać z 3-0

Przegrana z bradford

Przegrana z City Chelsea ...

To nie jest już ten sam Arsenal co kiedyś i dopóki Wenger nie odejdzie i zarząd nie sypnie kasą to nie mamy co liczyć na puchary,no ale jak się sprzedaje gwiazdy typu Henry Eboue RvP Nasri Fabregas Song Clichy Cole.

Powiem tak gdyby zostali to by był dream team.

Opublikowano

Heniuś, ale Robin był nołnejmem, a Giroud królem strzelców piątej ligi świata.. W dodatku, co z tego, że pierwszy sezon. Obecnie RVP to trzeci napastnik świata, zaraz po Messim i Falcao. Równie dobrze możemy powiedzieć, że mamy zajebisty skład, bo mamy Afobe, Aneke i (mielismy) - Vele.

Jak widzę wypowiedzi Wengera "Mamy dobry skład", a potem widzę Ramseya, Gervinho, Santosa, Sagne i innych to się zastanawiam, czy Arsene nie pomylił nas z np MU czy CFC.

Opublikowano

jak ktoś @up mówił ,że gwiazda to drewno, w 100% się zgadzam..... jak oglądam arsenal i widzę go przy piłce to płakać mi się chce.... "7lat" mamy czekać jeszcze 6sezonów stanowczo "nie,dziękuje"

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Francja to tartak? A o Benzemie, Ben Arfie, Remy'm, Braciach Ayew, Gonalosie, Llorisie, Essienie, DIarrze, Lacazzecie, Chantome, Rabiocie (mogę tak wymieniać i wymieniać), Hazardzie słyszeliście?

Hazard to belg , ale masz rację , rozwijał się we Francji

Dzisiaj takie mini derby

Obstawiam 3-1 :)

Opublikowano

Essien jest z Ghany czy coś takiego :) Szczegół :-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

A tym czasem M'Vila w Kazaniu...

Wenger powiedział że przygotuje 2 transfery w tym oknie, kto waszym zdaniem jest jego celem? Wg. mnie Cavani i Fellaini.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

A tym czasem M'Vila w Kazaniu...

Wenger powiedział że przygotuje 2 transfery w tym oknie, kto waszym zdaniem jest jego celem? Wg. mnie Cavani i Fellaini.

beka w chuj ... kupi jakiś nonejmów z francji pewnie zaszaleje i kupi belhande który bd niewypałem jak Giroudinho

co do meczu 3-1 dla WHU

Opublikowano

nie wiem czemu, ale teraz jest moda na arsenal przynajmniej w polsce.. według mnie jeden z najgorszych klubów w lidze angielskiej zaraz po manchesterze city

Wenger mimo że już troche siedzi w arsenalu robi słabe transfery, bo sprzedaje swoich najlepszych graczy a potem przegrywa.

xxxxxxx

Opublikowano

Ale Szczęsny zjebał przy 1 bramce.Myślicie że jest jeszcze szansa na top 4 ? :)

Szczęsny nie miał szans na obronienie tego strzału, bo był potężny.

Szansa jest, ale wiele drużyn ma chrapkę na top4.

nie wiem czemu, ale teraz jest moda na arsenal przynajmniej w polsce.. według mnie jeden z najgorszych klubów w lidze angielskiej zaraz po manchesterze city

Wenger mimo że już troche siedzi w arsenalu robi słabe transfery, bo sprzedaje swoich najlepszych graczy a potem przegrywa.

Popatrz ile taki MU ma kibiców a ile Arsenal, na takiej stronie kanonierzy.com jest 23612 userów a na manusite.pl 32626, czyli prawie o 10k userów więcej, więc nie wiem skąd takie przypuszczenie.

Arsenal nie jest słaby, pokazali to w poprzednim meczu i w drugiej połowie w meczu z Chelsea, muszą po prostu być na fali. MC też nie jest słabym klubem, tylko że u nich grają pieniądze.

Fakt, Arsenal wyprzedaje swoich najlepszych piłkarzy ale to było spowodowane długami za stadion, a mimo to utrzymywał się w top4.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Od czasu budowy Emirates , Kanonierzy musieli spłacać długi za stadion , więc normalne było że sprzedawali piłkarzy

Ranking najbogatszych klubów piłkarskich, według przychodów, w sezonie 2011/2012:

1. Real Madryt 512,6 mln euro

2. FC Barcelona 483

3. Manchester United 395,9

4. Bayern Monachium 368,4

5. Chelsea Londyn 322,6

6. Arsenal Londyn 290,3

7. Manchester City 285,6

8. AC Milan 256,9

9. Liverpool 233,2

10. Juventus Turyn 195,4

A transferów , jak nie było , tak nie ma :)

Opublikowano

Szczęsny nie miał szans na obronienie tego strzału, bo był potężny.

Szansa jest, ale wiele drużyn ma chrapkę na top4.

Popatrz ile taki MU ma kibiców a ile Arsenal, na takiej stronie kanonierzy.com jest 23612 userów a na manusite.pl 32626, czyli prawie o 10k userów więcej, więc nie wiem skąd takie przypuszczenie.

Arsenal nie jest słaby, pokazali to w poprzednim meczu i w drugiej połowie w meczu z Chelsea, muszą po prostu być na fali. MC też nie jest słabym klubem, tylko że u nich grają pieniądze.

Fakt, Arsenal wyprzedaje swoich najlepszych piłkarzy ale to było spowodowane długami za stadion, a mimo to utrzymywał się w top4.

ziomeczku ale np na tym forum wszyscy fanami arsenalu sie stali

prawda jest taka, że arsenal jest przeciętnym klubem (niech ci bedzie) i wg. mnie byl dobry tylko za czasów Henry'ego

xxxxxxx

Opublikowano

Od czasu budowy Emirates , Kanonierzy musieli spłacać długi za stadion , więc normalne było że sprzedawali piłkarzy

Ranking najbogatszych klubów piłkarskich, według przychodów, w sezonie 2011/2012:

1. Real Madryt 512,6 mln euro

2. FC Barcelona 483

3. Manchester United 395,9

4. Bayern Monachium 368,4

5. Chelsea Londyn 322,6

6. Arsenal Londyn 290,3

7. Manchester City 285,6

8. AC Milan 256,9

9. Liverpool 233,2

10. Juventus Turyn 195,4

A transferów , jak nie było , tak nie ma :)

Bayern też spłacał stadion a jakoś nikt znaczący nie odszedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...