Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nisko upadliśmy, że na 10 kolejek przed końcem mamy aż 24 pkt straty do leadera?

qjfu.jpg

7 pkt straty do Tottenhamu. Mecz nie był zły, ale mieliśmy mniej atutów w ataku. Znowu miazge zrobił Bale, a Wenger mówił przed spotkaniem - "nie ma co się go bać, mamy dobrych obronców". Wyszło jak zawsze.

Opublikowano

Dla mnie od pierwszej minuty powinien grać Podolski za Ramsey'a. Rosicky wcześniej powinien zmienić Artetę.

Bez dobrego stopera w następnym sezonie będzie taki sam klops.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja bym widział u nas Suareza, chociaż go osobiście nie lubię. Niestety, to rasista i prostak, ale jest świetny jeśli chodzi o grę siłową jak i techniczną, idealny do BPL. Marnuje się w Liverpool'u. To taki drugi RVP (albo i lepszy) lecz dodatkowo dużo młodszy.

Dla mnie zakupy na lato:

Suarez + Song/Vidal

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja bym widział u nas Suareza, chociaż go osobiście nie lubię. Niestety, to rasista i prostak, ale jest świetny jeśli chodzi o grę siłową jak i techniczną, idealny do BPL. Marnuje się w Liverpool'u. To taki drugi RVP (albo i lepszy) lecz dodatkowo dużo młodszy.

Dla mnie zakupy na lato:

Suarez + Song/Vidal

Podobają mi się te transfery , ale Wenger widzi to mniej więcej tak :

Środek pomocy : 4 Liga Turecka

Atak : 15latek z Francji

Pomoc : Ktoś drogi z Hiszpanii

Opublikowano

Suarez nie, bo po 1. za drogi a po 2. nikt go w Arsenalu nie lubi i nie chce.

Moim zdaniem Jovetić byłby dobrym wzmocnieniem, w Fiorentinie świetnie się spisuje i jest perspektywiczny.

Na obronę jakiegoś Hummelsa, ale mało prawdopodobne bo Borussia go nie sprzeda. Tak więc może Vidal? Co prawda to bardziej defensywny pomocnik ale mógłby zagrać na obronie.

No ale znamy Wengera i zapewne zrobi takie transfery jakie podał kolega wyżej, niestety :<

Cóż, życie kanoniera jest bardzo trudne :c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jovetić jak najbardziej. W sumie fajnie byśmy grali w systemie 4-2-3-1, gdzie jeden z ŚP to DP. Wtedy mógłby tam grać Wilshere z np. Mvillą. I właśnie jako OP/Napastnik Jovetić :).

Opublikowano

Trzeba do Arsenalu wziąść obronce cristano ranaldo dno a a na ofensywnego wysunietego napastnikja messiego.

bedzie potem zajebiscie i bedziemuy wygrywac nawet z zawisza bydgoszc.

Opublikowano

suarez na tą chwile jest jednym z lepszyc napastników, chociaż strasznie chamskim na boisku i to sie może źle kończyć w ważnych meczach więc raczej odpada

falcao, cavani o nich możecie powalczyć

xxxxxxx

Opublikowano

Tak więc , rozmarzmy się i typujmy wynik :

Środa

Alianz Arena

Bayern -Arsenal

Cienko to widzę ale stawiam 1-2

Opublikowano
Klub z Monachium ogłosił dziś że Francuz nie zagra w meczu z Arsenalem z powodu kontuzji skręcenia lewej kostki. Kontuzji nabawił się podczas meczu z Fortuną Duesseldorf.

Z powodu kartek nie zgrają także Jerome Boateng i Bastian Schweinsteiger.

Awans daje nam którykolwiek z wyników 0-3; 2-4; 3-5

Może nie będzie tragedii :)

Opublikowano

Dostaniemy wpierdol.

Podolskiego nie będzie w składzie.

A w miejsce Szczęsnego Fabiański/Mannone.

Gramy na Alianz Arena.

Ja obstawiam wynik tylko 3:0 bo bayern gra bez Riberego i schwitengera czy jak temu dziadkowi.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Tak się kurwa gra ! :D

3' Giroud

85' Kościelny

Arsenal 2 : 0 Bayern

W dupe z awansem , to bylo pewne przed meczem , mąjąc co jak co rezerwowy skład dać w dupę Bayernowi niezły wyczyn ;)

Przypomina mi się Milan - Arsenal rok temu ;3

Opublikowano

Kolejny mecz, w którym system bramek na wyjeździe strasznie mnie wkurwia.
Co to w ogóle za bzdura?Obie drużyny strzeliły po 3 bramki więc o co chodzi? Ten idiotyczny system mnie irytuje od lat. Pomijając totalną niesprawiedliwość to jeszcze odbiera nam emocje ewentualnych dogrywek czy karnych. Co o tym sądzicie?

Segz

16ob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...