Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda bo Mertesacker nie jest świetny.

Ja bym wolał gdyby kupili tego Serba z Manchester City,Kolarov chyba się nazywa.Gallas też by mógł.

Ta, Niech ściągną jeszcze Campbella i Lehmanna.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czamak -> West Ham

Widzicię Villę jako Kanoniera? Bo ja jakoś nie, owszem jest to napastnik światowej klasy, ale czy 31-latek jest nam potrzebny?

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jedynym transferem będzie powrót Diabiego, na 100 % Wenger nikogo nie kupi, a miał za półdarmo Ba, Holtby był całkowicie za darmo. Ale przecież mamy Ramseya z nowym kontraktem..

Opublikowano

Mimo, że kibicuje chelsea, szanuje klub jakim jest Arsenal. Niestety brak skuteczności w wygrywaniu pucharów zmusił sporo świetnych zawodników do odejścia (Cole Persie są najlepszymi przykładami). Szczerze powiem nie wiem gdzie tkwi problem. Jedni mówią, że to wina Wengera. Gościu i tak z takim zarządem i budżetem świetnie daje sobie radę. Uważa się, że Arsenal jest miejsce gdzie rodzą się gwiazdy, ale i tak obracają się tyłkiem i potem idą do innych klubów. Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni i wrócą jak z lat 2001-03.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Po ostatniej dyspozycji Arsenalu stawiam 1:1. Mam nadzieję na ciekawe widowisko!

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Skład Arsenalu na dzisiejszy mecz:

Szczęsny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott

Ławka: Mannone, Jenkinson, Santos, Mertesacker, Ramsey, Coquelin, Giroud

Diaby :D !

@9 minuta

Czerwona kartka dla Koscielnego

Karny dla City - Dzeko

Broni Szczęsny ! :D

@21 minutra

Milner z pół obrotu 1:0 :c

Opublikowano

Szansa na chociażby zremisowanie graniczy z cudem. Szkoda miałem nadzieje, że urwą punkty City.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Ale Milner Gol :D beautiful. Przy golu Dzeko sanja, bodajże zaspał. jak dobrze pamiętam to był sanja... Dzeko stał nie obstawiany a sanja stał metra dalej....

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Kurwa tak bardzo się wkurwiłem że przy drugiej bramce mi prąd wyjebało...

Kosa powinien zostać zapaśnikiem, nie wiem po co taki talent się marnuje w piłce.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Szkoda.. Liczyłem, że Liverpool i Arsenal wygrają swoje mecze, a dzięki czemu zbliżą się wszyscy do drużyn z Manchesteru.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Arsenal złozył 30milionową propozycję za jakiegoś zawodnika

Tylko nie wiemy za jakiego :D

oby nie pokroju Giroud ... 15mln E za lamusa , który i tak siedzi na ławce , a jak wejdzie to pierdzieli wszystko....

1373369406-U138092.png

Opublikowano

oby nie pokroju Giroud ... 15mln E za lamusa , który i tak siedzi na ławce , a jak wejdzie to pierdzieli wszystko....

Giroud to fantastyczny zawodnik, zagrywa świetne piłki, zajebiście gra głową tylko musi poprawić skuteczność. Z chęcią bym go zobaczył na pozycji ofensywnego pomocnika.

Nie oglądałem wczorajszego meczu, bo niestety mój przesuperzajebisty internet mi na to nie pozwolił, ale mecz był jednostronny tylko my nie mogliśmy wykorzystać szans na szczęście mamy Wilshere'a.

Co do transferów które prawdopodobnie Wenger nam zrobi to myślę że kupi kogoś pokroju Zahy i jakiegoś osiemnastoletniego bramkarza z 3. ligi tureckiej

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Arsenal to dobra drużyna,a jak na poziom Premier League i tak idzie im dobrze... Jednak dla mnie osobiście transfery, których dokonali nie są idealne.. Cazorla i Giroud dobrze się spisują. Czasem brakuje temu drugiemu werwy i nie idzie. Jednak zgadzajcie się lub nie, ale największym zdziwieniem dla mnie osobiście jest zakup Podolskiego.... Z całym szacunkiem, ale oprócz tego, że w reprezentacji coś działał to raczej nie ma bogatej historii klubowej... Skoro grał do tej pory w Fc Koln... to raczej nie świadczy, że jest wybitnym strzelcem i każdy się o niego bije... Skoro patrzymy na Niemców to bardziej do Arsenalu pasowałby Gotze lub Mario Gomez... zawodnicy, którzy potrafią doprowadzić do wielu akcji i je wykorzystać. Ale Podolski.... nie wnikam w to. Wenger to chujowy trener,brakuje mi tam świeżości.. kogoś z ciekawym spojrzeniem na to wszystko. Jeśli dni Mourinho w Realu są policzone, to mógłby przejąć Kanonierów,nie no żartuje nie chcemy chyba takiego przychlatasa.W każdym razie... Podolski-lipa. Widoczny brak RVP.

Arsenal wygrał w pucharze Anglii 1:0 z Swawnesa,Szczęsny nie miał roboty bo tylko piąstkował piłkę z rożnego.

Ps.Aktualizacja wyników będzie w lutym.

eQUQa.png
Opublikowano

@up

Poldi grał w Bayernie, to chyba coś znaczy... Poza tym Poldi gra w kratkę, raz świetnie zagra, a drugi raz źle... Po prostu brakuje mu stabilizacji formy. Wenger chujowy trener? Przekształcił Arsenal z defensywnego średniaka w lidze do ofensywnej potęgi. Wenger słynie z świetnego wyszkolenia młodych zawodników jakimi teraz są Wilshere, Walcott, AOC i wielu innych. Fakt, ostatnie lata nie są dla niego dobre ale to nie znaczy że jest chujowym trenerem.

Elko.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...