Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wenger dostał TYLKO 70 mln funtów na transfery i nie ściągnął nikogo, kto mógłby pomóc drużynie.
Luiz Gustavo powiedział, że woli Wolfsburg od Arsenalu, tak więc...

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Teraz kurwa zaprzeczają że Suarez powiedział że nie odchodzi z Liverpoolu. No kurwa, mam już dość tej urugwajskiej telenoweli...

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

No Wenger obiecuje jakieś transfery. Mam nadzieje, że to będzie coś dużego, a nie kolejni piłkarze za parę milionów.

Opublikowano

Skład na AV:

Szczęsny - Sagna, Koscielny, Mertesacker ©, Gibbs – Ramsey, Wilshere – Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Walcott – Giroud.

Ławka rezerwowych: Fabiański, Jenkinson, Frimpong, Cazorla, Gnabry, Podolski, Sanogo.

Mamy czym postraszyć. OTWIERAMY NOWY SEZON KURWYYY!

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

pięknie. Szczęsny jak clown na tej bramce.

Ciekawe czy będzie znowu tak jak rok czy tam dwa lata temu, że Wenger obudzi się w ostatnim dniu okienka i poprzepłaca za piłkarzy.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

pięknie. Szczęsny jak clown na tej bramce.

Ciekawe czy będzie znowu tak jak rok czy tam dwa lata temu, że Wenger obudzi się w ostatnim dniu okienka i poprzepłaca za piłkarzy.

Szczęsny lubi jak go ponosi fantazja, niepierwszy raz można to zaobserwować. Już lepiej jakby Fabiański bronił...

Ale niech Wenger lepiej szuka defensywnego wzmocnienia, a nie ofensywnego.

Żiru miło mnie zaskoczył dziś.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ja jestem dalej murem za Wengerem, gdy przychodził wyniósł nas z dołka to i teraz powinien. Przede wszystkim trzeba wyjebać pół zarządu na czele z Kroenke, a Gazidis niech zostanie głównym udziałowcem, bo widać że zależy mu na tym klubie.

IN ARSENE WE TRUST.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja jestem dalej murem za Wengerem, gdy przychodził wyniósł nas z dołka to i teraz powinien. Przede wszystkim trzeba wyjebać pół zarządu na czele z Kroenke, a Gazidis niech zostanie głównym udziałowcem, bo widać że zależy mu na tym klubie. IN ARSENE WE TRUST.

Nom. Ten trener jest dobrze dysponowany i zna się na rzeczy i pasuje idealnie do tego klubu :)

Opublikowano

Ostatnio jest wiele plotek o tym, że Casillas ma niby odejść z Realu i dojść m. in. do Barcelony, lub do ManU, ponieważ Barca kupiła by De Gea.
Ale to jest chyba kolejna plotka, lecz warta wrzucenia tutaj. Bo w każdej plotce jest ziarnko prawdy.

Iker Casillas jest w kręgu zainteresowania Arsenalu Londyn.
Kanonierzy gotowi są zapłacić 8 milionów.

Źródło: Daily Mail

Opublikowano

Arsenal własnie lubię ten klub jako najlepszy z Zagranicznych ale bardzo się tak nie interesuję

Tak wg Szczęsny dalej tam gra ta?

Opublikowano

Arsenal własnie lubię ten klub jako najlepszy z Zagranicznych ale bardzo się tak nie interesuję

Tak wg Szczęsny dalej tam gra ta?

Gra. Ale angielskie media dały mu opinie najgorszego na boisku po ostatnim meczu ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Totki miały budżet o połowę mniejszy o nas

A zrobiły takie wzmocnienia że Liga Mistrzów do będzie dla nich mało ;)

Wczoraj wygraliśmy z Ferenbahce 3-0

Więc Papcio uzna że mamy jakoś i nikogo nie sprowadzi , a jeśli już to zrobi to będzie to młody grajek z rezerw ;)

Tak na marginesie wybuchłem śmiechem gdy ponoć Arsenal zaproponował 40mln za Benzeme

Nie dość że Benzema jakimś mega wzmocnieniem nie będzie to sprzedając Francuza Real zostanie tylko z Moratą xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...