Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arsenal F.C

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z tym Julio Cesarem przechodzi do Arsenalu ?

Jeszcze nic nie jest przesądzone, bo Napoli jest też nim zainteresowane, ale jak Cesar mówił to chce zostać w Londynie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jeszcze nic nie jest przesądzone, bo Napoli jest też nim zainteresowane, ale jak Cesar mówił to chce zostać w Londynie.

Napoli Roma , dopiero gdzieś tam daleko jest Arsenal ...

Tak samo było z Gonzalo , wielka afera , transfer , a teraz cisza....

I transferów jak nie było tak nie ma ....O a z resztą przepraszam kupili grajka w moim wieku Yaya Sanogo , no no filar drużyny -.-

Opublikowano

Niby transfer Gonzalo był dopięty, ale jednak z dupy wynikło, że Real nie zgodził się na 27 mln. Czyli pewnie żeby Higuain opuścił Królewskich trzeba wyłożyć 30 mln na stół.
Co dla mnie jest trochę chore i można by było za taką sumę ściągnąć lepszego grajka niż Pipita.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

SoiThe rynek aktualnie jest głupi, City sprowadziło jakiegoś Fernandiho za 40 mln a Pipita ma umiejętności i je pokazał wielokrotnie, ale w Realu nie może się odblokować, może dlatego, że się co chwile zmieniał z Benzemą i nie dobrze mu to zrobiło.

d28tGcM.png

Opublikowano

Fernandinho jest bardzo dobry grajkiem, lecz cena jest dość duża jak za niego. Do tego City sprowadza wielu piłkarzy nie wiadomo po co. Zaraz się zaczną płacze piłkarzy, że nie mają w ogóle czasu na boisku. Podobno nie dawno wynikło, że Jovetić też ma przejść do ManC.

Opublikowano

Może i jest dobrym, niemniej jednak za taka cene mogliby mieć lepszego, bardziej doświadczonego pomocnika. Aktualnie podobają mi się transfery Realu i Arsenalu - perspektywistyczni, młodzi i nie drodzy. Mam nadzieję, że Arsenal będzie w trójce najlepszych zespołów Premier League w kolejnym sezonie. Dalej myślę o tym, czemu Arsenal pozbył się takich zawodników jak Fabregas, Robin Van Persie, Song.

d28tGcM.png

Opublikowano

Fabregas w Barcelonie się zmarnował. Podobnie Song, który według mnie jest o wiele lepszy od nurka Busquetsa. RvP chciał sam odejść z klubu, ponieważ pragnął zdobywać jakieś trofea czego Kanonierzy nie mogli mu zapewnić. A co do poprzednich grajków to nie mam pojęcia po co Arsenal ich w ogóle wypuszczał.

Opublikowano

Oto plan na najbliższe sparingi Kanonierów
14.07.2013 - 15:30
Indonezja vs Arsenal Londyn
17.07.2013 - 14:00
Wietnam vs Arsenal Londyn
22.07.2013 - 12:30
Nagoya Grampus Eight vs Arsenal Londyn
26.07.2013 - 12:30
Urawa Red Diamonds vs Arsenal Londyn
03.08.2013 - 17:20
Arsenal Londyn vs SSC Napoli
04.08.2013 - 17:20
Arsenal Londyn vs Galatasaray

Segz

16ob.png

Opublikowano

Arsenal dobry klub i kibicuje od lat :)

Ale mogli by sprzedać Girouda i kupić innego środkowego bo nic praktycznie nie pokazuje ;[

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Arsenal dobry klub i kibicuje od lat :)

Ale mogli by sprzedać Girouda i kupić innego środkowego bo nic praktycznie nie pokazuje ;[

Wiesz, zawsze można na środek napadu postawić Podolskiego.

Lecz co do Giroud to mi ludzie mówią, że nie powinno się oceniać piłkarza, który gra dopiero pierwszy sezon w innej lidze. No to chcę zobaczyć jak Francuz będzie grał w sezonie 13/14.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupili tego Suareza czy nie? Jak go kupią to może w koncu będa mieć stabilnego snajpera..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mecz towarzyski

Manchester City 1:3 Arsenal

Bramki:

Theo Walcott 9'
Aaron Ramsey 59'
Olivier Giroud 62'

Alvaro Negredo 79'

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to nie spodziewałem się tak dobrego meczu w naszym wykonaniu, a tym bardziej takiego wyniku. Chyba jesteśmy gotowi na PL :)

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...