Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona internetowa jest niedostępna

Strona internetowa pod adresem http://4funmt2.pl/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.

no przeciez nie działa...

Spróbuj na innej przeglądarce bo mi działa.

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak nie działa tak nie działa mi ani serwer ani strona...

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

jak nie działa tak nie działa mi ani serwer ani strona...

Niewiem co ty masz za internet lub przeglądarke ale mi chodzi...Może ci avast lub coś blokuje poprostu to...

Opublikowano

jkuba probowalem wsyzstkiego... teraz pobieram od nowa clienta neta mam 30 megabajjjjtów z maxnetu i router mam

Opublikowano

DOBRZE KU*** POBRALEM INNEGO CLIENTA I ALL OKEY!!!!!! ZAPRASZAM NA SERWER JEST SUPER

Opublikowano

Siema. Ja w sprawie do admina . Serv super ;] Lecz sciagnolem i sie zalogowalem, Po 3H gry wylogowalo mnie i pisze ze konto nie istnieje da sie cos zrobic prosze o odp na pw lub gg:18318000 lub w tym temacie. Pisze to z pewnoscia ze pan rozwiaze moj problem i zagram jeszcze na tym swietnym serwerze ! Z góry THX za pomoc

Opublikowano

EJ MAM PYTANIE KIEROWNIK ZROB TAK ZE Z TYCH MOBOW KASA DROPI BO TO SIE WKONCU SKACZY TAK....

Opublikowano

Nie polecam serwera !!!! dużo bugów od groma i lvl sie wbija komenda nudy na servie jeszcze raz nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!

elo here

Opublikowano

Serwer Gotowiec RykoxV2 takie dzieci grają że szkoda gadać, dużo bugów, Nudy żadnych konkursów itp, Aaaa przypomniało mi się jeszcze ze chyba Status serwera wam się zepsuł albo jakiś inny serwer jest podłaczony do tego bo pokazuje ze jest 259graczy a nawet 40 nie ma. . NIE POLECAm GOTOWIEC I FULL Bugów ! i do tego klasy nie są wyrównane bo woj z PRO eq walnie najwiecej z hita 1kk a sura 10kk wiec...

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

dajcie klienta na inny hosting zagral bym ale jebie takie sciaganie ....

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Jeśli wa m się nie podoba to po prostu nie wchodź tutaj ani na serwer a nie świrujecie ...

Kierownik te reje trochę zawodzi 2 sms i nadal kody zle :).

Wysyłaj jeszcze w końcu ktoś musi utrzymac zlodzieja.

Opublikowano

Płatne reje. ? Baj Baj ;x nawet 3 zł się nie opłaca dawać :)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...