Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysałem sms wzieło mi kase i psize oczekiwanie

@Edit

musiałem wysłać 2sms....

Ja wyslalem 1 , nie doszlo, 2 nie doszlo , 3 nie doszlo, wyslalem 4 i doszly 4 kody...

Ma ktoś kontakt do kogoś z teamu tego serva lub do kier0wnika?

Nie znajdziesz raczej, wyjebane maja na ten serwer, wazne ze ludzie sie reje i maja kase na pokrycie za serwer + troche dla sb.

Jakby ludzi tam nie bylo to moze by sie przejeli, a tak nic a nic. naawet nie ma supportu jako takiego.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Zrobienie darmowej rejestracji w jakiś dzień (np @up w dzień dziecka) jest po prostu słabe...

Takie coś nie jest fair wobec osób, które wydały jakieś pieniądze w tą reje :)

Co do serwa jeszcze nie grałem, ale jutro z rana ładuje w reje :D

Wbij :D

` Nie klnij na ciemność – zapal zapałkę,

Udowodnij sam sobie, że potrafisz wygrać walkę .

Ilość postów:

1-[X]

5-[X]

10-[X]

15-[X]

25-[*]

50-[*]

100-[*]

200-[*]

300-[*]

500-[*]

1000+ -[*]

Opublikowano

Sprzedam konto na tym servie. Zmieniam maila podaje wszystkie hasła do konta.

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Super serwer polecam

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Grałem tam na przełomie grudnia i stycznia, niestety grę przerwały ataki DDos'y. Wszystkie konta poszły w niepamięć, niby po 2 dniach dodali zapis z przed ataku. Moje konto dziwnie zniknęło, nie wiem czemu, nie wiem jak, wiem jedno że warto wrócić na ten serwer i wydać następne 3zł. Na stare konto do dziś nie mogę się zalogować, ale wrócę na serw dlatego że bardzo przyjemnie się tam gra.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Powiem tak server zayebisty jak by ludzie nie bugowali tymi marmurkami , ja bym to wyjebał w pizdu . Jeżeli nie będzie takowego buga to wbijamy z ekipą ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Serwer lipny bo są takie bugi : Marmur , Wp ostrze bug , Pż bug i wiele innych bugów jak w shinso nie mozna kupic eq , w chunjo nie ma npców , w jinno jest wszystko a krolestwa nie da sie zmieniac ani z innym kroelstwem nie da sie gadac , pelno ludzi z kamermodem , body bug , darmowe sm w is wpisujesz login byle jaki kod i masz 5k sm i tak non stop , niektóre częsci eq nie działaja ogólnie ostro walniety serwer administracji nie ma nic naprawiaja bugó a jest ich jeszcze wiecej 5miechow czy ileś nic nie naprawili . Dla mnie prezka 8/10 , Serw 0/10.

44973787949231304450.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...