Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam oczywiście do oddania 2 konta pisać pw :) Bo jak widać grałem i wiem sporo o tym serwie :)

To już nie aktualne dodam :) Jeśli ktoś chce zagrać to zapraszam shinso bo w jinno same dzieci dosłownie i jeden od nas powali z 5-10 znich takie małe smerfy sie panoszą :P Chętnie pomoge w grze w bsie i we wszystkim tylko wystartujcie w shinso jest gildie jest wszystko :) Ale nadal uważam ze to dno serwer ale narazie innego nie ma .

Mój nick ten co tu lub strefanos.

44973787949231304450.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Płatna rejestracja, a lvl pewnie fake. Nikomu jeszcze się nie udało się takiego zrobić. Jak chcecie po 3 zł każdemu kraść to dziękuje.

Opublikowano

Płatna rejestracja, a lvl pewnie fake. Nikomu jeszcze się nie udało się takiego zrobić. Jak chcecie po 3 zł każdemu kraść to dziękuje.

gahahahhaha

Zagraj cio*o

To nie jest fake chcesz sie przekonac ? Moge dac filmik/ss z mojego konta ... ;]

Jak nie umiesz troche w navicat'cie pogrzebac to nikt na to nic nie poradzi bye !

Co do serwa za*** gram czasami ;d tylko szkoda ze na 1 maszynie z metinologia czy sie cos zmienilo ?

Opublikowano

gahahahhaha

Zagraj cio*o

To nie jest fake chcesz sie przekonac ? Moge dac filmik/ss z mojego konta ... ;]

Jak nie umiesz troche w navicat'cie pogrzebac to nikt na to nic nie poradzi bye !

Co do serwa za*** gram czasami ;d tylko szkoda ze na 1 maszynie z metinologia czy sie cos zmienilo ?

Dzieciaczku, a jaki masz lvl po relogu ? :)

Odpowiedz sobie na to pytanie jaki jest max lv, ten lv 32767 jest jedynie wizualnym lvlem, ktorego widzisz jednorazowo :)

Opublikowano

Bosko. Wybrałem Shinsoo i gówno. Można się jakoś przenieść?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@Up

Właśnie i lipa troszke .. Bo wchodzisz po eq do jino i masz deda co chwile :(

Nie da się

oDYVDfv.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będzie za darmo to będzie dużo graczy + ja zagram :)

To 4fun all jest w shopah... serwer musi sie z czegos utrzymac(chociaz i tak jest dnem :D)

Tak lv to fake po rlg zmniejsza sie mozna miec max 255 :>

Opublikowano

Powiem tak, rejestracja płatna, co odpycha ludzi. Lecz wiem sam ze swojego doświadczenia, że serwer musi się utrzymać na własnych zarobkach. Polecam.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Jak ten serwer teraz wygląda? Gra dużo ludzi? Czyli te 200 co pokazuje strona? Warto wydać te 3,69 zł? Proszę o odpowiedź ;)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...