Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydalem znowu te 4 zl i powiem 1 client pobiera sie 6/5h ...

hosty z du*y wziete ... na mega niemogli dac ...

(mam neta 10mb/s ...)

ech, wydajcie te 3.69, pograjcie.. macie w grze wszystko.. a nie jak nie ktorzy na darmowych wyjebia z 30zł na jakis shit.. tutaj wystarczy wiedziec jakie eq zrobic.. gadacie ze 3zl idzmy na darmowy a z czego utrzyma sie dedyk ?

zamiast dawac sm na start to mogli zrobic reje za free ;)
wiec pozdro ;)
w is jest wiele rzeczy przydatnych w grze i niektorych niema ;] wiec ;)
  • Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro to 4fun to administracjo zrob zeby bony max wchodzily i kupywalo sie normalnie zmianki a nie poprzez klikanie ...

dziekuje pozdro.

jak nie zmienicie tego to ch*j wam w d*pe

i 1 slowem szkoda pieniedzy !

nic nie zmieniliscie pozdro

TO NIE JEST SERVER PVP TYLKO SERVER MEDIUM/PvP poniewarz bony nie wchodza max to po 1

po 2 server tak bugniety ze masakra sura moze zalozyc dzwon i jest kozak pozdro ;)

czekam na 5% ;)

1 SLOWEM PLATNE GOWNO :)

no dawaj te 5% s**o ;)

Opublikowano

Małe ilości dzieci ze względu na płatną rejestracje, duży poziom pojedynków, serwer typu 4fun więc zapraszam do wspólnej gry i polecam serwer na przyszłość.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Gdyby ktoś miał jakieś konto na oddanie to bardzo bym prosił, lub gdyby rejestracja mogłabyć płatna także w innych walutach bo mieszkam w Norwegii i nie mam dostępu do polskich złotych.

P.S Nie, moi koledzy mi nie zrobią konta, prędziej by mi keya na kompa wpierdzielili niż to konto zrobili.

Opublikowano

Doładowałem ostatnio za 30 to wyśle i dam edita..

No w sumie jeżeli temat nadaj jest w dziale "publikacje serwerów" to chyba nie jest to fake, i steinbach to polecał..

No nic wysyłam jbc to dam edita

@EDIT O ku*wa naprawde dziala :O

@EDIT2 W chuj nudny 3 zeta w pizdu ale spx ;D

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Ja mam pytanie założyłem konto parę miesięcy temu ok dziś wpisuję dane pisze, złe spoko .. więc robię przypomnienie hasła wpisuję je, co mi przyszło na stronę główną wpisuję i nie działa czemu ? >.<

Ścierwo !!! Wpisałem Kod wszystko ok wpisuję danę i piszę, że złe !!!! oszustwo !!!

Opublikowano

dobra... wyslalem tego sms na rejestracje i powiem ze serw nie jest zly :D ale hammer troszke lepszy jednak :3

Hammer gdyby nie tamte staty za kase to bylby 100% najlepszym 4funem.

Ten 4 fun to dno najwieksze.. Na hammerze gralem chociaz kilka dni , a tu jak ktos wczesniej pisal 10 minut i usunalem clienta.

wydalem znowu te 4 zl i powiem 1 client pobiera sie 6/5h ...

hosty z du*y wziete ... na mega niemogli dac ...

(mam neta 10mb/s ...)

Jezeli pobierasz z hostingu z limitem transferu to leci po 100kb.

Ten hosting na samym dole najlepszy jest.

A ja mam 250lvl i postaci już usunąć nie mogę postać przypadkowo zrobiona w chjuno i nie można jej usunąć ktoś pomoże ? :)

Nie usuniesz bo wylaczone jest usuwanie postaci , zeby pewnie sb nie robili postaci i mieli yang, za ktore moga kupic cos.. Kiedys chociaz mozna bylo kupic 6/7 bo teraz to juz...

Jak ma ktoś nie potrzebne konto to chętnie przyjme :D

PW, nie wiem czy dzialaw grze, ale na stronie dziala .

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

nie wiecie jakie sa komendy zeby zmienic sie w jakiegos bossa? bo widzialem ze ludzie zmieniaja sie w kowala,smoka,ripera itp

Opublikowano

co zrobic jak mam postac w chunjo ;o ?

Nic nie zrobisz, jedynie nowe konto, albo sie pomeczysz zeby kupic jakies itemy. Bo raczej nie pozwola ci wstac. chyba ze na ghoscie, chociaz nie jestem pewien czy mozna kupuwac, lub isc pod npc dac sie zabic i otworzyc shopa na lezaco , to tez powinno sie dac kupic, bynajmniej nie jestem pewien.

nie wiecie jakie sa komendy zeby zmienic sie w jakiegos bossa? bo widzialem ze ludzie zmieniaja sie w kowala,smoka,ripera itp

/poly ID mooba , lub /polyitem ID mooba i zmieniasz sie w danego mooba.

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-tut-komendy-wszystkie-po-polsku/

Tutaj masz id moobow, mozesz tez zmienic sie w zabe, posagi i w npc.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

netuy.jpg

Opublikowano

z 200 pisze na graczach online, ale ile w tym prawdy..

slr9Rd0.jpg

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...