Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu game admin nie zuploaduje klienta na własny serwer?

Trudności? Nie polecam serwer i game admin to dno....

Klient nie jest 'pobieralny', bo GA nie pomyślał - mam serwer może na swój upne...

Każdy serwer tak ma, tylko takie gówna prowadzone przez dzieci typu metinologia i inne nie..

Zuploaduję klienta na własny hosting i dam wam linka.

2798345445.png

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo i bede chamski .

/polyitem ID MOOBA najlepiej nieb smierc ( 1095 ) i wpisujecie /poly i macie Bug na DMG , az nie padnie marmur ( 10min ) ,

Wpisujecie /l 9999999 i macie 1kk PZ wiecej do RLGa.

Milej gry i pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer nie jest żadnym fake, to 3,69zł myślę że jest warte zagrania na serwerze, jedynie dla przyjemności, fun'u ;) Bez rywalizacji, pod pvp :) Napewno zawitam jeszcze na serwerze niedługo może, dla przyjemności.

Opublikowano

jak pobrać ten szajsen klikam wszystko i nic sie nie laduje....

ok pobiera mi się dam edita jak się pobierze

@EDIT

pobrało się wszystko śmiga pro serwer

Opublikowano

Ja pobierałem z 5 Uploadu bo z reszty sie nie dalo. Po prostu wszedzie jakis syf.

Na gorze ktos chcial konta , zmienie passy i napisze, + nie mozna usuwac postaci wiec bedziecie skazani na 1-2 postacie na kontach.

/edit

Mam 4 konta , dwa puste , na 2 jednym woj ,a na 3 wojka i ninja .

Chce ktoś któreś ? Pw

/edit

btw. Nie mozna zmienic e-maila bo usuwa malpe. Ale chyba nawet nie ma potwierdzen ani niczego na poczte.

Opublikowano

HocusPocus!

Ja bym wziął te konta jeżeli nie masz nikogo innego komu byś chciał je dać.

Serwer to gówno, dno i cholerstwo, dlatego chciałbym zrobić sobie parę bugów i powkur... ludzi nowych, żeby im od razu dać do zrozumienia że nie mają po co tu grać :) Grałem na tym serwie długo, ale koleś mnie oje..ał przy GA a GA tylko "to twoja wina dziecko" i się wylogował :D Trochę żal bo dość długo to eq robiłem no ale widzisz :D Potem miałem przyjemność się dowiedzieć, że koleś który mnie okradł okrada cały serwer z pomocą GA :D i jeszcze jedno na serwie jest tylko 1 admin tj. GA Huck, nikogo do pomocy nie ma bo ma podwyższone ego i jest dzieckiem, zapewne 15 letnim. Dodatkowo nie można mu nic powiedzieć bo od razu banuje albo blokuje możliwość pisania :)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

uup przeciez eq masz w 5minut all.

Wchodzisz kupujesz itemy wkladasz bon na ludzi bo nic innego sie nie oplaca wkladac , a o absie wojennym to w ogole juz nie ma mowy.

Idziesz do kowala /seona i ulepszasz , i tyle. 10minut gora masz all eq i potem bugujesz postac i bijesz tych nowych ktorzy chca wejsc bo z reszta jest tak samo.

W sumie z kazdym tak samo jak zrobi te itemy .

Skil i tyle.

Dostalem 90kk od mentala z duchowego , a absu mialem 4x 15 i pz / lud Na bsie jechalem rzecz jasna

To nawet nie ma roznicy czy dostane 90kk czy 20 i tak padne bo max pz z 3kkk ewentualnie z 4kkk z koszyczkiem + 1kkk na bugu to 5kkk gora..

Opublikowano

Szkoda ze level to tylko wizualny :/

Wole hammer'a ;D

level az tak bardzo wizualny nie jest bo mi sie trzymal kiedys 10k z groszem przez jakis czas zanim nie zmienilem na 32767 i znow 255.

Opublikowano

Do zabawy idealny. Ostatnio juz nikomu sie nie chce nawalac na metku dłuuugo jak było kiedyś. Teraz powinno się mieć własnie taki serwer, aby była czysta zabawa. A te reje. Pfu nakichac na płatności. O wiele lepsza gra.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

W dodatku jak wejdzie 1 wp na bugach albo bodziak to w ogole bardzo przyjemna gra :)

Kto 1 ten lepszy i tyle.

Abs nawet nie dziala tam, moze dziala ale i tak nie daje nic. przy kk dmg...

Uczeń
Opublikowano

A ja mam 250lvl i postaci już usunąć nie mogę postać przypadkowo zrobiona w chjuno i nie można jej usunąć ktoś pomoże ?:)

Opublikowano

dobra... wyslalem tego sms na rejestracje i powiem ze serw nie jest zly :D ale hammer troszke lepszy jednak :3

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

ech, wydajcie te 3.69, pograjcie.. macie w grze wszystko.. a nie jak nie ktorzy na darmowych wyjebia z 30zł na jakis shit.. tutaj wystarczy wiedziec jakie eq zrobic.. gadacie ze 3zl idzmy na darmowy a z czego utrzyma sie dedyk ?

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...