Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyslalem sms , nie dostalem odpowiedzi , gg . Wszystko poprawnie wpisane, chyba zaczyna im kaska wplywac, drugiego nie wysle do czasu az nie dostane emaila admina, bo forum na spikerii to zly pomysl.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ludzie, aż tak wam żal dupe ściska o to 3zł?

Nie będziecie wpier*alać 1 czekolady/chipsów -,-

GRA JEST DARMOWA, REJESTRACJA PŁATNA.

Gra, a Rejestracja to są dwa rózne pojęcia . Idiots everywhere -,-

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rozśmiesza mnie to co ludzie pisza ..Żal nie wejde płatne reje" okej, ale pójdziesz grać na serwer typu medium z darmową reje, pograsz troche i doładujesz im za 30 dychy :)

No to pomysl jak Oni na Tobie zarabiają :)

Szkoda że tu tyle bugow i serwer na gotowcu ;x

Opublikowano

Ciekawy ściąga się, zobaczymy jak w praktyce.
@EDIT 11 min :P
2 min.
Jutro napisze co i jak :)
Bardzo fajnie! Ciekawa zabawa z tymi marmurami i blokowaniem kowala :P

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Serwer jedynie fajny dla zabawy nic poza tym

To chyba oczywiste, że gry mają sprawiać nam przyjemność. Myślisz, że ktoś gra w metina za karę? xD

wfca.png

Opublikowano

Hmm. Serwerek fajny, miło się gra. Tylko problem bo nie wiadomo nieraz skąd wziąć yang'i ;D Ogółem. Polecam tam grać, fajnie się można pobawić i wgl. ;>

x

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry do zabawy :)

Odstraszyć może ta płatna reje ale to nie jest dużo ^-^

Serwer jest dopracowany.

Do zabawy wręcz idealny chyba nie ma lepszego żeby się pobawić.

Serdecznie polecam serwer :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Serwer dobry dla zabawy , mialem kiedys 4 konta , lecz nie wiem czy jesio cos tam mam...

Jezeli ktos sie chce pobawic to serwer dla niego .

Opublikowano

Serwer typu 4fun polecam , ponieważ jest płatny i nie ma aż tak dużej ilości dzieci

Serwer na którym i ty możesz walczyć o honor.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Serwer typu 4fun polecam , ponieważ jest płatny i nie ma aż tak dużej ilości dzieci

Serwer na którym i ty możesz walczyć o honor.

NIE MA AZ TAKIEJ DUZEJ ILOSCI DZIECI ?

SAME DZIECI , Grajac w shinsoo kupic itemow nie mozna bo dzieci po jinno lataja , NPC Z EQ POWINNY BYC W KAZDYM KROLESTWIE NIE TYLKO JINNO , ALE COZ ...

ULEPSZYC ITEMOW NIE MOZNA W SWOIM KROLESTWIE BO NOOBSTWO BIJE NA WOLNYM , ZAJEBISCIE SIE Rozpoczyna gre , bo dzieci ktore pisac dobrze nie potrafia sa pro i bija na wolnym gdy sie odmawia pvp, ale coz dziecko nie rozumie slowa NIE , wiec sie musi dowartosciowac .

Serwer jeden wielki syf , pisalem wczesniej cos innego poniewaz nie gralem , teraz wszedlem i odrazu wychodze i usuwam to cos.

Serwera nie polecam , ale jezeli ktos na prawde chce cos osiagnac na tym czyms to niech w nocy zacznie grac , albo w jinno i bedzie kolejnym z noobkow.

tyle z mojej strony

Opublikowano

http://91.205.75.103/~mtpl/4fun/

<<< przypadkiem to nie ten serwer? :P bo reje też płatne sciągam clienta i będę grał :D

#edit

jakimś cudem rejestracja na serwerze jest zwalona i bez płatna a przynajmniej dlamnie gdyż zrobiłem konto za free;]

tu jest pelno bugow .

Serwera nie polecam , same noobstwo , serwer robiony z gotowca , pewnie z jakichs plikow hamachi gdzie wszyscy grali w jinno , w chunjo nawet npc nie ma.

Grajac w shinsoo nie mozna nawet kupic kd bo jinno , 80% gimbusow ma frajde z tego ze ubilo nowego gracza .

na serwie bugow od uja .

Co rlg cofa sie lv , trzeba robic skile , 6th skil dziala tylko na 1-16pkt .

Sura lata w wachlarzu

Bugowane DMG z marmura , bugowane PZ +1kk pz

od uja DPsu , zero absu , nawet te 60% miecze daje gowno co .

Kto 1 walnie ten wygrywa.

Grałem znow 2 dni , caly czas na BS jechalem nawet nie zauwazylem czegos takiego jak support.

Caly eq 4x 15 i 3k pz/ 4x 15 20lud a dostaje po 30kk z skila z bugiem to jest nonsens

Rozumiem ze server "dla zabawy "

Ale absu raczej tez cos powinno byc ,a nie DPSU 10000000% , a absu nawet nie 10%.

Nie chce mi sie nawet pisac na temat tego serwera bo to niepotrzebne jest.

Usuwam i tyle.

Powodzenia zycze osoba nowym z dzieciarnia , chyba ze sami chcecie dolaczyc do tego grona PW Rozpowszechnie bugi bo pewnie ADMINISTRACJA Serwera nic nie zrobi nawet z tym. Moglbym napisac tutaj ale nie bede pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...