Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a chodzi ? wszystko jak sie sciagnie klienta ? to co na prezce faktycznie all jest 100% sprawne w grze ?

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fringe, dnia 24 Gru 2012 - 09:53, napisał:
ZENADA !
To jest FAKE 

+ platna reje, pzdr.
a ten JohnyNawalony to pewnie jakis kumpel, bo jest na zdjeciu prezki, ŻAŁOSNE !

Kolejne dziecko nie grałeś to nie pierdol ;]

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Płatny szit.

Ludzie To jest 4Fun A nie Dedyk !!! Dedyk utrzymuje się z IS a 4Fun Musi się z czegoś utrzymać , Myślę że większość z was kupiła kiedyś PD z IS na jakimś serwerze to to samo jak byś miał coś kupić na Dedyku !!!

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

Witam mam problem jakis czas temu zrobilem konto lecz teraz chcialem
zagrac i konto nie istnieje?:O prosze o kontakt w sprawie odzyskania
konta

Opublikowano

wypowie się ktoś z administracji serwera w sprawie kasowania kont? zaplaciłem, trochę pograłem, kilka tygodni przerwy i konta nie ma. Jeżeli taka jest wasza polityka w sprawie zarabiania na serwer to umieść jeden z drugim informację w prezentacji o takim stanie rzeczy. Śmierdzi złodziejstwem i do czasu wyjaśnienia gorąco wszystkim odradzam.

Opublikowano

dziki , omg założyłeś konto pewnie coś na początku lutego kiedy była awaria i stracilismy całą bazę przez co konta poszly sie ... ; ]

4funmt2.pl

Opublikowano

Na to wyglada ze ktoś wymyślił sobie sposób na zarobek. Głupie ludzie zakładają konta wysyłają smsy nabijają kase a konta im sie ładnie co jakis czas kasuje i muszą zakładać na nowo. Wcale nie muszą, nie będą zakładać i nie będą wam nabijać kabzy juz ja się o to postaram :P. Nie ma sensu grać na serwie ktorego właściciel kasuje co jakiś czas konta tylko po to żeby " durne ludzie" za przeproszeniem jak pewnie sobie myśli znowu wysyłali sms. "i tak z każdego jełopa zedrze raz w miesiącu te 3 pln to bedzie git"- tak sobie myślisz? No to żebyś się nie zdziwił. Ludzie nie lubią być dymani nawet za 3 zł. Oczekuj bolca w swojej du..ie. Pzdr dla ogarniętych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...