Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że się spytam ... grają tutaj jeszcze ludzie ? Jest się jak na tym serwerze bawić ? Stanie w m1, bicie innych królestw / wojny / etc ?

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

No innym działa a ja mam bład podczas łączenia ktos UP mógłby mi podesłac rooty i locale daje limit like ?

Opublikowano

Ten licznik dobrze smiga? Bo co nie wejde to 270osob online... jaka jest ~ liczba os onlnie, hm?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Oddam tu konto bo mi się za bardzo ten serwer nie podoba, sklep tylko u niebieskich a jak próbujesz coś kupić to od razu lecą ze skillami łukami ... do tego bug z lv nie wiem serwer po prostu 2/10

kto pierwszy pw ma konto

Opublikowano

Wchodzę w tą prezentacje wszystko ok , ale jak spojrzałem na te słowa

to mi się odechciało grać.

NO KURWA !
to 4fun.. one tak działają ale w chuj radochy się mma.. i oto chodzi

Z pompom kurwa !

AUTORYZAJCA

Totalny szajs ,

nie polecam.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Wchodzę w tą prezentacje wszystko ok , ale jak spojrzałem na te słowa

to mi się odechciało grać.

Totalny szajs ,

nie polecam.

bo komentarzu wnioskuje, że nie zagrałeś, a tylko przeczytałeś wielki napis w prezentacji

to oznacza od razu, że szajs?

Opublikowano

PKurde... akurat mi brakło kasy po rejestracji i nie ściągne clienta.. fajnie... dajcie na jakiś darmowy hosting to pomyślę... wystarczy ze wydałem ostatnią kase z phona na rejestracje xD

sygnasz.jpg
Opublikowano

zaplacilem jakis czas temu troche pogralem teraz po 2 miesiacach chcem wbic na konto i " DANE NIEPRAWIDLOWE" TAK WIEC NIE POLECAM BO OSZUKANSTWO NA MAXA

Opublikowano

Siema, czemu na kazdym hostingu tak strasznie wolno sie pobiera ?

chodzi serwer? jest faktycznie tyle itemkow i 32767 lvl do wbijacia przez pierscien ??

Opublikowano

Siema, czemu na kazdym hostingu tak strasznie wolno sie pobiera ?

chodzi serwer? jest faktycznie tyle itemkow i 32767 lvl do wbijacia przez pierscien ??

teraz już komendą

Opublikowano

odrazu wbijasz max lvl ? a powiesz mi jak pobrac go normalnie a nie 100dni i 100nocy ? ;p

da ktos linka do pobrania szybko tego clienta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...