Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

platny shit to juz lepiej zagrac na xxx tam przynajmniej ma sie wiecej zbr ... i broni -.-

Koleś słuchaj dodaje sobie lvl np: 1324 itd. a jak się wyloguję to jest nagle mniejszy jak zaloguje się ponownie np: z 1324 - 964 co to jest BUG czy co ??
Inni na serwerze mówią że jakiś plik jest i tylko H@ go ma proszę o Pomoc :)

ten n00bski H@ pisal w prezce ze po tepnieciu sie cofa lv bo max lv to 255 czy tam 250 a oni to ominieli ale i tak cofa :P wizualnie masz np 1000 lv ale naprawde max jest 255 ;p

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie warto zagrać są 2 powody :

1 wbijesz max lv i się gdzieś tepniesz to ci lv cofa .

2 nie grasz 2 tygodnie około usuwają ci konto

kto i kiedy usunął jakieś konto?

platny shit to juz lepiej zagrac na Hammermt2 tam przynajmniej ma sie wiecej zbr ... i broni -.-

ten n00bski H@ pisal w prezce ze po tepnieciu sie cofa lv bo max lv to 255 czy tam 250 a oni to ominieli ale i tak cofa :P wizualnie masz np 1000 lv ale naprawde max jest 255 ;p

są dwie podstawowe różnice:

to serwer Polski

na H*** wyjdziesz z tylko z tego koła czy jakoś tam i cie dzieciak będzie bić na wolnym, nawet eq nie zrobisz

Opublikowano

@up Właśnie przez to przestałem tam grać ... Pograłem jakieś 5-10 minut i stwierdziłem że nie warto ;> Nie polecam serwera.

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

nie polecam kupiłem ten kod jak chce się zarejestrować pisze że kod został już użyty ...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ziomula, sprawdzilbym to gowno. Moze 24h free rejestracji co ? Dysk mi jebnal i nie wiem w co grac juz to kurde mozna sie tu pobawic. xD

29105455.jpg
Opublikowano

wsadz to na inny bo zrobione jest to tak że akurat powyżej 1 gb i trzeba premium kupować

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

mogli dać już tą darmową reje np na 24h ale nawet nie wiem po co to pisać na H@ tu nie wchodzi xD

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

można prosić o inny hosting?

mam neta 10MB/s a pobiera się 131kb/s

i jeszcze się zacieło pobieranie na 80%

Opublikowano

Prezentacja i Serwer:

[1/20]

NO KU... JAK MOZNA ROBIC PLATNY SERW! NIE ZAGRAM

Płatny, bo maszyna serwera kosztuje spore pieniądze, a kasa same się nie weźmie, dla tego płatne

mogli dać już tą darmową reje np na 24h ale nawet nie wiem po co to pisać na H@ tu nie wchodzi xD

LOL nie mów że nie masz 3 zł w komórce :D

--------------------

Grałem na tym serwerze tydzień, fajny ale mi się znudził, oddam konto w dobre ręce!

Nie mam pro eq, ale na koncie jest 400000 monet (waluta is) i kilka postaci z eq.

Jak ktoś chce to pisać PW, żeby nie było spamu w tym temacie. Oddane

Opublikowano

Płatny, bo maszyna serwera kosztuje spore pieniądze, a kasa same się nie weźmie, dla tego płatne

mieszkam za granicą człowieku a tu nie ma opcji żeby przez "zł" płacić Holandia= euro jeszcze raz powiem nie mam zł !!!!

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Się kurwa spytam do jakiego chuja usuneliscie mi konto.Przypomniec Chcialem sobie haslo bo zapomnialem pacze wszystkie moje emaile itd i niema nic. bo na byle jakich bym raczej nie robil... wiec chce kontakt
Proszę o kontakt.

borkosix.png
Opublikowano

--------------------

Grałem na tym serwerze tydzień, fajny ale mi się znudził, oddam konto w dobre ręce!

Nie mam pro eq, ale na koncie jest 400000 monet (waluta is) i kilka postaci z eq.

Jak ktoś chce to pisać PW, żeby nie było spamu w tym temacie. Oddane

Inne nie są płatne. A ten ma tylko wiekszy lvl.

Opublikowano

Serwera nie polecam !

• Administracja nie zajmuje się
  • 50 % serwera to Eq z Navi
  • Buguję się lvl

gdzie navi?.. dowód proszę :D, to że ludzie umieją zrobić eq nie znaczy, że jest jakiś navicat

Opublikowano

Działa ??? mi wyskakuje błąd ?

@ Kurde pomoże mi ktos nie moge sie zalogować !!!!1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...