Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bolca w dupie z tego co tutaj czytam masz go dzikihooj ty.

Nie kasuję kont specjalnie. Pisałem że konta założone (to było jakoś na początkach serwera) nie zostały usunięte przeze mnie a przez

crash bazy danych , przez co XXX kont poszło się ... Myślisz że co ja wiem jaki miałeś login,zakodowane hasło i całą resztę?

Też było mi szkoda z tego powodu ,że wszystko na nowo musiałem szybko robić , więc nie żal mi się tutaj bo tylko spamisz i robisz z siebie idiotę

@aviro ,działa

4funmt2.pl

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a więc pobrałem to i nie założyłem konta ale.. gdy wpisuje przypadkowe litery (id+haslo) i daje enter wyskakuje blad polaczenia z serverem a gdy wchodze na jakis inny server i tez wpisuje cos randomowo wyskakuje nieprawidlowa nazwa lub haslo wiec moim zdaniem serv nie dziala..

Opublikowano

Bolca w dupie z tego co tutaj czytam masz go dzikihooj ty.

Nie kasuję kont specjalnie. Pisałem że konta założone (to było jakoś na początkach serwera) nie zostały usunięte przeze mnie a przez

crash bazy danych , przez co XXX kont poszło się ... Myślisz że co ja wiem jaki miałeś login,zakodowane hasło i całą resztę?

Też było mi szkoda z tego powodu ,że wszystko na nowo musiałem szybko robić , więc nie żal mi się tutaj bo tylko spamisz i robisz z siebie idiotę

@aviro ,działa

NACIĄGACZ

Opublikowano

a wiecie moze cos z sprawa z tym co ja napisalem?

a więc pobrałem to i nie założyłem konta ale.. gdy wpisuje przypadkowe
litery (id+haslo) i daje enter wyskakuje blad polaczenia z serverem a
gdy wchodze na jakis inny server i tez wpisuje cos randomowo wyskakuje
nieprawidlowa nazwa lub haslo wiec moim zdaniem serv nie dziala..

Opublikowano

Pobieram clienta.. Pobiera się 70 mb i przerywa i mam te "70 mb na kompie" Jakieś rady ? Może popsuty Dowload ? ;/

Pobieram teraz z PutLockera zobaczymy co wyniknie.. ^^ Chcem zagrać ;)

@Edit

Niestety nie zagram.. "Błąd Podczas połączenia z serwerem" Pobrałem z tego "PutLocker" Jeśli pobieram z Hostingów na stronie głównej trzeba czekać 2-3h na pobranie clienta.. Ale to nie pobiera pobiera 70 mb i dalej nie pobiera ;C

image.png

Opublikowano

Serwer zaje*isty, lecz szkoda, że reje płatna... Do ''wre'' proszę, zrób tak aby można było usuwać postac!! już 5kont mam i ciagle robie nowe, bo nie da sie usunąć postaci... a i serw pro... działa... W Tym serwerze liczy sie jedno: twoje zdolnosci robienia eq pod pvp :) Dziękuję, Dowidzenia :)

Przyszły Serwer Plemiona!

Over Wars!

Opublikowano

Jakby się dało przelewem to bym zrobił konto, bo żadnego porządnego 4fun teraz nie ma ;/

Opublikowano

Nie wszystkim działa masz chyba ss nie umiesz już zainstalować (rozpakować) metina omgg i teraz będzie spam czemu nie działa ...takie tam bo już nie mogę tego czytać. daj jakaś opcję kupna konta za granicy np. przelew lub payplay najlepiej to drugie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...