Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick vegetassj50

List zachęcajacy w realu chcialbym zostac wojskowym bo lubie wiec mysle ze na wirtual tez dam rade, lubie pracowac w zespole , jestem bardzo lubiany wsrod kolegow za swoja stanowczosć

Prawo jazdy jak załatwicie to załatwicie

Poświadczenie o niekaralnosci no jestem czysty

Wykształcenie wyzsze

Cv niezrobilem gdyz nie wychodziło mi

Opublikowano

Wow 50 GB RAM... Na takiej maszynie na 100% samochody i inne pojazdy nie będą lagować (po prostu samochody i pojazdy żzerają w każdej grze najwięcej z silnika, dlatego trzeba dużo RAM-u). Jeżeli ma się dobrych programistów to z modami da się wszystko zrobić! Da się zrobić tak jak ktoś napisał podnoszoną drabinkę z woza strażackiego, bo co to za filozofia, są dużo większe i zaawansowane mody. Wiadomo że wszystkiego nie dadzą jak w prawdziwym życiu, ale po co, przecież to Minecraft! :D Aha i BARDZO WAŻNA propozycja: dodajcie mod na UKOŚNE, skośne itp. klocki! To będzie niesamowite. Już raz grałem na takim serwerze i super się buduje ! :)

Uczeń
Opublikowano

Autorem tych drabinek byłem ja. :3

A tak teraz na poważnie xD Moim zdaniem pomysł "szczepcia" jest naprawdę dobry, a także zgodzę się z nim, że z tym 50 GB są bardzo duże możliwości. : p

Opublikowano

Poszukujecie grafika?

Uczęszczam na zajęcia poza lekcyjnie z grafiki 3D i lastrowej moge nim zostac jezeli chcecie

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

HALO Poszukujecie grafika?

Uczęszczam na zajęcia poza lekcyjnie z grafiki 3D i lastrowej moge nim zostac jezeli chcecie

kumple mowia ze mam talent;)

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Można na w-l jak są Beta-testy, czy to tylko dla "pracowników" serwera? ;] Mój nick to: Fistakowa chyba że nie można nicków osoby posiadającej oryginalnego mc??

Opublikowano

15

Dyspozycyjność :

tak, na pewno w weekendy, na tygodniu zależy (po powrocie ze szkoły, tak gdzieś do 18:00)

Znajomość komend :

Duża (Resztę najwyżej pogoogluje, bo po dłuższej przerwie mi troszkę umknęło)

Umiejętności :

Spore, a szczególnie jak nie planuję. Lubię się zajmować ogromnymi budynkami.

Znajomość ort. :

Spora (No czasem zdarzy mi się błąd)

Coś o sobie (Min. 4 zdania !) :

Lubię średnio skomplikowane projekty, bo nie mam aż tak dużo czasu aby je rozplanować, chyba że w weekendy. W sobotę mogę poświęcić cały dzień tzn. od 10:00 do 00:00 czasem do 3:00. A w pozostałe dni minimum 2h

Kontakt :

Skype - Leegendarrny

Ss'y mapki, bądź mapka :

Się zrobi jak mnie przyjmiecie.

Dodatkowo:

Oprócz budowania szczególnie lubię mechanizmy takie jak np. Ukryte przejście (każdy rodzaj), Ruchome schody, Łazik - Moja specjalność, niestety nie znalazłem dla niej zastosowania, itp.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...