Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak wszystko rypnie podczas gry, te mody nie są na tyle dopracowane, jeśli chodzi o porty, przy większej ilości osób w pojazdach serwer nie wyrobi, obejętnie co to by nie była za maszyna.

Opublikowano

@Sweet Jesus

Server będzie miał znakomitą maszynę + ekipę która będzie pomagała administratorowi utrzymać server :).Oczywiście, że server wypali ale potrzebujemy więcej budowniczych

narazie jest nas :

może 1 Administrator

2 Techników

1 Budowniczy

Jeśli macie jakieś propozycje co do modów piszcie mi na PW odnajde je i podam adminowi prezentacje i link do moda :).

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Można dodac na server urzedy panstwowe jesli ich niema np koscioly w ktorych odprawiane sa msze przez graczy jako ksiedzy

szkoly w ktorych ucza sie zieci np rodziny mozna zalozyc dzieci miec zawod itp

to moje propozycje

Opublikowano

@up

Dobrze spytam admina czy dodamy takie prace tzn. Ksiądz, Nauczyciele Lekarze, Policjanci itp. Co do dzieci znam takiego jednego moda ale niewiem czy będzie kompatybliny z resztą.Dziękujemy za propozycje. :)

mca.png

Opublikowano

@SweetJesus

Nieprawda. Jak będzie zbyt słaby serwer pod LiveCraft to będą lagi i tyle. Mówisz jakby jakiś komputer nie mógł udźwignąć gry, która ma zbyt duże wymagania. Wszystko się da zrobić, i jestem pewny że serwer będzie mocny i odpowiedni pod tą grę. :)

Opublikowano

Jeżeli chcielibyście wspomóc server możecie wysłać sms'a za 1.23zł. (Jeżeli chcecie dofinansować server na większą kwotę zapraszam na pw)

https://panel.sored.pl/portfel/1952/kroganin1

Klikacie Sms > wybieracie pierwszą opcję i na dole wpisujecie nick pod jakim będziecie grali.

Dzięki temu, że wyślecie sms dostaniecie na serverze :

- 5000$ (Na początku dostaje się też 5 tyś $ na zakup mieszkania w bloku)

- Tańszą kolej (Na miesiąc)

- Rangę Mini-vip (Na miesiąc)

Wesołych świąt !

Dofinansowałem server :) w końcu 1zł to niewiele ale złotówka do złotówki a server szybciej powstanie :)

Opublikowano

@xAmigo

Bardzo dziękuję :3

Co do modów listę ich zdradzę dopiero po beta-testach, gdy będziemy wiedzieli, które działają, a które są zabugowane.

Na pewno będą policjanci/spetsnaz i wojsko (Marines), będą także NPC np. w szpitalu za opłatą cię uleczą, w kościele wyspowiadają (Będzie to bardziej przypominało realne życie ;) )

Opublikowano

Witam, jestem rekrutantem do spraw Police Departament! Zajmuję się rekrutacją kadetów na serwer LiveCraft.

O to podanie:

Nick na serwerze:

List zachęcający, dlaczego ty:

Prawo jazdy (to już in-character w grze załatwimy):

Poświadczenie o niekaralności (też in-game):

Wykształcenie (można zawrzeć w CV, więc opcjonalnie):

CV (jeśli nie umiecie go napisać, wygooglojcie słowo "CV" i odpalcie jakąś grafikę):

PODANIA PROSZĘ WYSYŁAĆ NA PW!

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

I tak wszystko rypnie podczas gry, te mody nie są na tyle dopracowane, jeśli chodzi o porty, przy większej ilości osób w pojazdach serwer nie wyrobi, obejętnie co to by nie była za maszyna.

O co mu chodzi? O jaką maszynę? Czy to prawda i możemy pomarzyć o takim serwerze, czy to tylko hejter?

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, na pewno wbije i mam pytanie: Czy aby dołączyć do wojska lub specnazu trzeba będzie pisać podanie tak jak na policjanta?

marcin199922.png

Opublikowano

@efee

A gdzie twój serwer Assassin's craft ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Uwaga !

Nie bójcie się, że server nie wystartuje, bo to, że niektórzy piszą, że padnie to wszystkiego nie wiedzą.Na server potrzebujemy doświadczonych budowniczych, a więc jak będzie mniej budowniczych tym server szybko nie wystratuje : ).

Napisaliście dwa podania z dnia 30.12.2012.Dwaj użytkownicy dostali się do teamu.

Z tego co wiem narazie jest nas 3 :).

mca.png

Opublikowano

Server zapowiada się fajnie, ale... Gdyby ktoś miał ochotę i mordował all po kolei? Ktoś tam pisał że wtedy trafi automatycznie do więzienia.. Moim zdaniem to głupi pomysł :P Czy w prawdziwym życiu po zabiciu np. 6 osób ide z automatu do więzienia ? ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nick na serwerze:ozzyIiggy

List zachęcający, dlaczego ty:poniewaz jestem ogarniety,potrafie ogarniac ludzi

Prawo jazdy (to już in-character w grze załatwimy):niewiem o co z tym chodzi

Poświadczenie o niekaralności (też in-game):z tym również

Wykształcenie (można zawrzeć w CV, więc opcjonalnie):

CV (jeśli nie umiecie go napisać, wygooglojcie słowo "CV" i odpalcie jakąś grafikę):przykladowe%20CV.jpg

Opublikowano

@up

Co to ma być ? Ta kartka na samym dole pisze cieńkimi literami ...i zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97...

Rok 97 tak ?

Czyżby kopia i podszywanie ?

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...