Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up O co ci chodzi? :O Kazałem na dole tak napisać. Skopiuj to podanie na PW, a je rozpatrze.

Poza tym, to ty masz napisać to podanie na WZÓR CV!!! Nie masz kopiować czyjegoś OMG

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga !

Nie bójcie się, że server nie wystartuje, bo to, że niektórzy piszą, że padnie to wszystkiego nie wiedzą.Na server potrzebujemy doświadczonych budowniczych, a więc jak będzie mniej budowniczych tym server szybko nie wystratuje : ).

Napisaliście dwa podania z dnia 30.12.2012.Dwaj użytkownicy dostali się do teamu.

Z tego co wiem narazie jest nas 3 :).

To znaczy że jak będą samochody na serwerze i będzie nimi dużo osób jeźdźić to wcale serwer nie padnie, tzn. silnik tego nie utrzyma? Bo taki jeden wcześniej to pisał.

Opublikowano

Możliwe że będą mody Jammy Furniturei Mo's Creatures?

I jiszcze more explosives na zamachy :D

27977928268506397210.png

Opublikowano

@up

Hmm pomyślimy o dodaniu tych modyfikacji ale jak sądze ( nie znam jeszcze paczki ) to nie potrzebna będzie modyfikacja Jammy Furniture no ale niewiem :).Co do mo'creatures to raczej będzie. oczywiście nie będą włączone potworki no bo co ? Czy na mieście w nocy chodzą zombie lub ogry ? Nie.No a o More Explosives jeszcze pomyślimy :).Dziękujemy za propozycje. : )

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

@up

Co do potworkow moga byc wylaczone w miescie a poza nim ograniczony spawn zeby nie bylo zaduzo ale jak tam chcecie, a fajnie by bylo sobie w domu pande czy cos trzymac :P sadze ze powinno byc jakies ZOO jeszcze i zoologiczny sklep zeby sobie kupic zwierze do domu :P

Opublikowano

@up

Oooo.Bardzo dobra propozycja.Napewno to dodamy w ZOO oczywiście będą lwy, konie itp.Sklep Zoologiczny musi być no bo co to za dom bez zwierzaka ? :)

Dziękujemy za propozycje.

mca.png

Opublikowano

mozna dodac niewiem sklepy z odzierza ze jak sie kupuje np garnitur to na postaci do widac i inni tez idza to jakies firmy zakladac fabryki wurabiajace produkty odzierz bron jedzenie itp

roznorodnosc pojazdow bmw itp maluch polonez salony samochodowe

Opublikowano

@daftygreg14LS

Zmień logo na profilu na Facebook'u.

Forum server'a jest jeszcze w budowie i coś się psuje ze stylem, ale niedługo wszystko będzie dobrze !

@down

Server ruszy nie prędzej niż pod koniec stycznia do marca.

Będzie Non-Premium

Opublikowano

A co do firm, to naprzykład produkujemy pistolet to ile się go produkuje?? klika i już?? czy macie zamiar bardziej to rozbudować i np. kupujesz maszyne do produkcji i 1 pistolet robi sie np. 30 min? czy do firmy będzie się zatrudniało pracowników??

Forum trochę słabe ale jeszcze serwa nie ma więc nie potrzeba odrazu jakiegoś pro :P

Opublikowano

Właśnie wiem, ale nie macie tam jakiegoś dobrego technika który umiał by zmienić coś w modzie?? A jakby by wyglądała jazda samochodami, były by jakieś stacje benzynowe czy coś??

Opublikowano

@up

Technika mamy lecz wszystko będzie napisane na Facebook'u lub na stronie ( jak zostanie dokończona ).Gdy zaczniemy robić mape wtedy zrobimy to co potrzebne :)

mca.png

Opublikowano

Budowniczowie których podania zostały pozytywnie rozpatrzone proszę o kontakt na pw !

W tytule wiadomości proszę wpisać swój nick z Minecraft'a !

Próba podszycia się pod budowniczego będzie skutkowałą pernamentnym banem na IP !

Opublikowano

Dodajcie robienie własnych miast np. składasz podanie i zakładasz wieś która się rozbudowuje.Tam właściciel daje prace w ratuszu itp. żeby gracz mógł też zajmować się serverm a nie tylko admini modzi itd..

A i druga rzecz dodajcie jak wspomniałem system prac czyli można pracować i robić wdanej pracy jakiś obowiązek admina,to daje większą zabawę i odciąża administracje przy wielu graczach.

Takie pomysły:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...