Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Ruchome schody? : p Mógłbyś mi to jakoś pokazać, gdyż jestem naprawdę ciekawy jak to działa i wygląda.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Ok. Jak mnie przyjmą, to odkopie inne pomysły, bo jak pisałem wyżej miałem dłuższą przerwę.

A co do tych schodów to mają tylko 1 wadę, czasem się lubią zaciąć, a prawdopodobieństwo zwiększa się wraz z długością. Niestety nigdy nie robiłem tego pomysłu na serwerze, ale robiłem podobny i wypalił, więc schody też powinny. Ten inny pomysł to Winda, też pokażę jej SS

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Uczeń
Opublikowano

Jutro (w sensie dzisiaj z rana) napiszę Wam rzeczy, które nie zostały tu napisane, a zostaną dodane. (tak myślę : p)

Opublikowano

Witam, mam na imię Przemek ( 18 lat ) - w grze pod nickiem Cinek456

Piszę ponieważ chciałbym coś wnieśc do waszego serwera, jeśli chcecie dodatkowej pary rąk do pomocy odezwijcie się na podane niżej komunikatory. Chętnie pomogę, dysponuje dużą ilością wolnego czasu, więc jeśli byłaby możliwośc pomógłbym ile się da budowniczym na serwerze... Niektóre obietky wymagają po prostu monotoni, więc jeśli wskazanoby mi co mam robic - dokończyc, po prostu bym to robił, a prace na pewno szybciej by się posuwały. Oczywiście większośc komend potrzebnych do ogarniecia worldguard czy editworld które się sprzydadzą na pewno mam opanowane, jak i wiele innych... Mam nadzieję, że odezwiecie się, a oto gg i skype:

gg: 8541832

Ewentualnie może byc też TS 2/3

Opublikowano

Mamy już 4 policjantów!

Zachęcam do składania podań, jest ograniczona liczba miejsc. Przyjmę już tylko sześć osób.

PS Pamiętajcie, aplikanci, że w CV NIE MACIE PODAWAĆ PRAWDZIWYCH DANYCH TYLKO WYMYŚLONE!!!

Nie umiecie pisać CV wygooglujcie to słowo i wzorujcie się na jakiejś grafice.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jestem budowniczym na serwerze i bylo włamanie na i ktos podmienił hasło kroganin wiesz o tym?

Roman to ja gwiazdeczka wczoraj mieliśmy poprawiać oboje KFC dokanczać mcdonalda ale było włamanie i podmienili hasło a kroganin chyba nic jeszcze nie wie co do tego ;/ A puma sam coś wymyslał ale nic nie wymyślil acha renek podaj nr gg

Opublikowano

Mam pytanie . Czy jeśli będę mafiozem , zabiję kogoś i będzie mnie ścigać policja , to czy będę mógł ich zabić? Czy może będzie to coś na zasadzie że maja god , a ja muszę się przed nimi schować (aż sprawa ucichnie) ?

Opublikowano

A propo włamania. Mapa ocalała, tylko hosting ukradli. Do czasu rozwiązania sprawy możemy kontynuować na Hamachi, bo prace na serwerze MUSZĄ trwać!!!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

@Wiem, bo tylko hosing się kupuje, wszystko inne się trzyma na kompie i wrzuca do hostingu. Poza tym muszą mieć kopię zapasową, chyba, że nie zrobili albo nie zostawili.

ale podejrzewam, że mają

– No nie ... znowu?

image.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...