Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem świeżym budowniczym, czy ktoś mi powie o co chodzi. Budowniczy wybiera co chce robić czy Admin mu przydziela prace ? Odpowie ktoś ?

7510260_4_1.png
Opublikowano

To jak zrobicie ten mod na skateboarding w przyszłości lub niedługo? Na łyżwy, rolki i deskorolki. Da się na pewno, bo już czytałem na forum minecraft.net że trzeba zmienić grafikę wchodzenia na pojazd bo domyślnie Steve zawsze siada, a na deskorolke trzeba wejśc, rolki,łyżwy założyć. :D

Opublikowano
a gdzie to robisz i 2 piętra jak dla mnie

Na razie robię to na SP, bo robię projekt, wyliczcie to też dobrze, bo chcę zrobić na dachu lądowisko dla Helikopterów i to ma być Villa dla, załóżmy 8 osób.

rene wbij na skypa przesle ci linki do tego co chce abyś mi pomógł budować

na razie ci nie pomogę w tym projekcie, sama go dokończ, przykro mi.

Jestem świeżym budowniczym, czy ktoś mi powie o co chodzi. Budowniczy wybiera co chce robić czy Admin mu przydziela prace ?

Admin troszkę ingeruje, a tak to sam robisz, bynajmniej nie ma żadnych planów budowy, tylko wyznaczone miejsce i buduj sam.

To jak zrobicie ten mod na skateboarding w przyszłości lub niedługo? Na łyżwy, rolki i deskorolki. Da się na pewno, bo już czytałem na forum minecraft.net że trzeba zmienić grafikę wchodzenia na pojazd bo domyślnie Steve zawsze siada, a na deskorolke trzeba wejśc, rolki,łyżwy założyć. xD

Pomyślimy o tym, ale ja jestem ZA, chyba, że będzie coś lepszego.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Ekipa nie daję rady i wymyślają że ukradli serwer , och jakie to smutne ;(

Nieprawda. Wczoraj w TRAKCIE budowy serwera, ktoś włamał się na hosting no i nie mamy do niego teraz dostępu.

Takie typy od razu powinny być oceniane NEGATYWNIE!!!

nie dość, że dopiero co wszedł, to jeszcze pisze negatywnie!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

@Slaash

Nie udajemy.

Jesus christ czy stworzenie dobrego servera musi być takie trudne ?!

Pewnie jeszcze dziś odzyskamy hosting i budowa pójdzie

I jeszcze jedno server to nie fake. Myślcie co chcecie, ale server prędzej czy później .

Opublikowano

Dobrego ? Biczys please ,masa gotowców :)

Dobry serwer to serwer na autorskim silniku powiedzmy C++ ,i każdy klocek i itemek i wszystkie modele nowych są pisane od 0 :)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

To wskaż mi chociaż jeden taki server, który jest na autorskim silniku i wszystko jest pisane od nowa.

Jeżeli ty masz takie wymagania to niestety nie możemy ich zaspokoić.

Opublikowano

No nie wskaże ,jedyny aktualny projekt to TheMinecraft (sry za reklamę,mają pisany każdy blok ,item ,mobka przez siebie)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Dobrego ? Biczys please ,masa gotowców :)

Dobry serwer to serwer na autorskim silniku powiedzmy C++ ,i każdy klocek i itemek i wszystkie modele nowych są pisane od 0 :)

HAHAHAHA... O K***A, Przepraszam xD

Na takie coś to by z pół roku poszło, nie dość, że napisać wszystko od 0 to jeszcze wogóle stworzyć miasto ITP.

No koleś rozbawiłeś mnie :D

Rozzumiem pluginy, ale klocki XDD

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

No nie wskaże ,jedyny aktualny projekt to TheMinecraft (sry za reklamę,mają pisany każdy blok ,item ,mobka przez siebie)

Tobie to trzeba stworzyć nową grę a nie serva

Opublikowano

Tak trzeba ,bo takich samych serwerów jest już parenaście miliardów ,a ja oczekuję czegoś nowego ;)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Dobra, trochę śmiechu, ale wróćmy do Villi i do Serwera.

Tu są jej screeny, pisać co w niej zmienić, a co dodać (oczywiście to nie jest skończony projekt xD)

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Ten temat chyba nie jest poświęcony twojej Villi tylko serwerowi, więc jeśli chcesz zasięgnąć informacji na ten temat od forumowiczów może załóż nowy temat bo mało kogo to interesuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...